Prochy68 Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna před 1 hodinou, moco napsal: Ahoj, možná můj dotaz není adekvátní tomuto tématu, ale hledám tip, kde si dát ve Vídni dobrý štrúdl a klasický řízek ala "sloní ucho". Nechci centrum Vídně, ale spíše nějakou malou místí zapadlou restauraci nebo i poctivé bistro. Nechci luxusní prostředí ale dobré jídlo. Zkus projít fórum, mám dojem že se to tu nedávno někde řešilo včetně rezervaci
nizkotucnytvaroh Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna před 2 hodinami, moco napsal: Ahoj, možná můj dotaz není adekvátní tomuto tématu, ale hledám tip, kde si dát ve Vídni dobrý štrúdl a klasický řízek ala "sloní ucho". Nechci centrum Vídně, ale spíše nějakou malou místí zapadlou restauraci nebo i poctivé bistro. Nechci luxusní prostředí ale dobré jídlo. Kdyby to přeci jen mohlo být širší centrum, určitě Figlmüller, jen přes obědy je to celkem tlačenka. https://www.figlmueller.at/ 1
Josef01 Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna (upraveno) Já po mnoho let jezdím do Café Landtmann a nic lepšího jsem si nikde nedal, včetně zákusků, kávy atd. Mě se líbí i to prostředí, bohužel tam bývá nacvaknuto. Upraveno 3. srpna uživatelem Josef01 1
neuromancer Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna Pokud mimo centrum spíš pro místní, tak toto, akorát teď zrovna mají měsíc dovolenou do 19.8 https://www.schnitzelwirt.co.at/
African Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Řecký Kos so far, úplně parádní Akorát mě překvapilo že všude upozorňují na zvýšenou kriminalitu ohledně krádeží, hlavně v přeplněných autobusech, uličkách a prý není vůbec výjimkou dostat v odlehlé uličce přes boudu a přijít klidně i o hodinky. A jelikož jsem chlapec bádavý, tak jsem se přizpůsobil okolí a na Hippokratesův Platan jsem natáhl digitálky 1 1
warann Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna Zdar, za tejden se chystáme autem s karavanem do Pobaltí (všechny 3 země). Představu kam jet, co vidět atd. máme, spíš by mě zajímaly upozornění na nějaký špeky, ať už dopravní či jiný. Prostě na co si dát pozor. Díkes.
Steke_m Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna Pánové, chystám se pracovně do Edinburghu. Když odmyslím hrad, Britannii, Mary King´s Close (vše je stejně v plánu), co byste doporučili neminout? Jde mi o cokoliv zajímavého, co není na prvních stránkách průvodců (obchod, restaurace, místo, apod.). Díky
Petr11 Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna za odpo si projdi město, cestu o den dva prodluž, půjč si auto a někam vyraž.Sky asi nedáš, ale Loch Lomond, vysočina nebo Stirling. Za výlet stojí i St.Andrews. je toho tam dost, škoda být jen v Edin.
bluman Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna (upraveno) On 8/3/2025 at 2:38 PM, nizkotucnytvaroh said: Kdyby to přeci jen mohlo být širší centrum, určitě Figlmüller, jen přes obědy je to celkem tlačenka. https://www.figlmueller.at/ Takze "sirsi" centrum, jo? Po navsteve zoo sme si povedali, ze si dame snicel na veceru. Navigacia nas najprv silou mocou chcela viest cez pesiu zonu, potom po 3-4 priblizovacich koleckach po miestnych jednosmerkach sme si prezreli aj Stephansdom (takmer sme don autom narazili) a konecne po cca 40min po odjazde od zoo ( to sme uz mohli byt pomali aj doma v Bratislave) sme konecne zaparkovali rovno pre restauraciou . Samozrejme total ausgebucht Upraveno 6. srpna uživatelem bluman
nizkotucnytvaroh Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna před 25 minutami, bluman napsal: Takze "sirsi" centrum, jo? Po navsteve zoo sme si povedali, ze si dame snicel na veceru. Navigacia nas najprv silou mocou chcela viest cez pesiu zonu, potom po 3-4 priblizovacich koleckach po miestnych jednosmerkach sme si prezreli aj Stephansdom (takmer sme don autom narazili) a konecne po cca 40min po odjazde od zoo ( to sme uz mohli byt pomali aj doma v Bratislave) sme konecne zaparkovali rovno pre restauraciou . Samozrejme total ausgebucht Tak záleží, jestli to bylo v době obědů, nebo mimo prázdniny, já tam jezdím vždy mimo hlavní turistickou sezónu Jaro/podzim, a maximálně jsem jednou čekal 40min, a mám na mysli teda konkrétně tu kousek od Stephansplatzu
bluman Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna (upraveno) Boli sme dnes vecer. A tie dalsie 2 ich restauracie su hned na vedlajsej ulici. Ale skor som myslel to, ze v centrovatejsom centre to uz snad ani byt nemoze Upraveno 6. srpna uživatelem bluman 1
Steke_m Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna V 6. 8. 2025 v 11:56, Petr11 napsal: za odpo si projdi město, cestu o den dva prodluž, půjč si auto a někam vyraž.Sky asi nedáš, ale Loch Lomond, vysočina nebo Stirling. Za výlet stojí i St.Andrews. je toho tam dost, škoda být jen v Edin. Nějaký dny mimo město budou, ale tam už je program daný a moc se neutrhnu, takže mi jde čistě o ten Edinburgh, kde pobudu cca 1,5 dne před odletem.
nizkotucnytvaroh Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna (upraveno) Zdravím ve spolek, uvažujeme o poklidné dovolené někde v teple, kde jsme ještě nebyly, nicméně, koukal jsem třeba na Tunis. Letoviska vypadají hezky, ale jaká je reálná geopolitická situace? Samozřejmě nepojedeme nikam k Libyjské hranici, ale i tak mě zajímá osobní zkušenost. Případně nějaký tip kde je první týden v září teplo, a zbyde mi ještě na hodinky. Předem díky, J. Upraveno 7. srpna uživatelem nizkotucnytvaroh
African Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna (upraveno) 9 hours ago, nizkotucnytvaroh said: Zdravím ve spolek, uvažujeme o poklidné dovolené někde v teple, kde jsme ještě nebyly, nicméně, koukal jsem třeba na Tunis. Letoviska vypadají hezky, ale jaká je reálná geopolitická situace? Samozřejmě nepojedeme nikam k Libyjské hranici, ale i tak mě zajímá osobní zkušenost. Případně nějaký tip kde je první týden v září teplo, a zbyde mi ještě na hodinky. Předem díky, J. Pokud chceš přes cestovku, tak si myslím že na pohodu... akorát co já od všech slyšel, Tunis až na posledním místě pokud jsi už něco projel. Žádná hitparáda a každý ti řekne že třeba Egypt Marsa službami, mořem a jídlem úplně jiný level. Takže mě osobně to tam ani trochu neláká, to si dám radši právě ten Egypt který nás nikdy nezklamal. Jinak první týden v září bude všude teplo, můžeš klidně Evropské destinace, akorát ta cena bude samozřejmě vyšší. Slunci zdar Upraveno 8. srpna uživatelem African 1
DavidLC Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna Za mě byl Tunis hegeš už před X desítkou let, ale jestli se posunuli k lepšímu nevím.... takovej ještě horší Egypt
vzduch Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září Žena +3 další odkvetlé květinky chtějí v půlce září někam do tepla k moři. Tunisko, Turecko, Egypt, Emiráty mají za sebou. Pobyt na týden, budou se jen válet. Cenový limit na osobu si daly 20tis. Prosím o nějaké tipy. Já se obětuji a budu hlídat doma psa.
kuncák7 Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září (upraveno) před 41 minutami, vzduch napsal: Žena +3 další odkvetlé květinky chtějí v půlce září někam do tepla k moři. Tunisko, Turecko, Egypt, Emiráty mají za sebou. Pobyt na týden, budou se jen válet. Cenový limit na osobu si daly 20tis. Prosím o nějaké tipy. Já se obětuji a budu hlídat doma psa. Teď se pohybuju v tehle místech- doporučil bych Sarandu nebo Ksamil ( můj tajnej favorit na valecku) v Albanii. Dle mých zkušeností z posledních cca 15ti let je tu furt vedro a moře ok ( jinak plno bazénu, kdyby se zdálo dámám more studený ). Normálně jsem tohle jezdil do konce září a vždy počasí ok. Upraveno 2. září uživatelem kuncák7
odjinud Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září V 2. 9. 2025 v 16:07, vzduch napsal: Žena +3 další odkvetlé květinky chtějí v půlce září někam do tepla k moři. Tunisko, Turecko, Egypt, Emiráty mají za sebou. Pobyt na týden, budou se jen válet. Cenový limit na osobu si daly 20tis. Prosím o nějaké tipy. Já se obětuji a budu hlídat doma psa. Co Řecko? Taky se tam chystame. Bude tam jeste teplo (no, ne úplně všude), levny, civilizovany, bezpecny, fajn žrádlo, berou eura, mluvi anglicky....
Paw Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Řecko můžu doporučit, buď Rodos, případně Pelopones, dneska jsme se vrátili - Aldemar Olympian Village. Super resort, ráno vzduch 18, odpoledne 33, voda dopoledne 25, odpoledne 28. Pěkná písčitá pláž, lehátka vždy volný. Příští tejden se má ještě trochu oteplit :).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se