Dave123 Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května Minulý týden jsem byl v Marse a bylo tam méně lidí než obvykle bývá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
paya01 Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Víkend ve Zlíně. Jeden den letecké muzeum v Kunovicích. Poradíte něco na druhý den? Přemýšlím nad tatrováckým muzeem v Kopřivnici, máte nějaký nápad, co případně blíž?
Micey Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května (upraveno) ZOO Lesna, pokud jste aspon trochu zviratkovi.. a pak bych mel tendenci vyzkouset na obed todle. https://www.lavilla.cz Upraveno 19. května uživatelem Micey
paya01 Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Zoo bych dal s dětmi, ale tento víkend budu sám....proto spíš technické věci...
Harwey Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května V Zline si dajte s Jeronimom pivo a chodte do Zoo aj bez deti:) Lesna je paradna.
gogo7607 Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května před 2 hodinami, paya01 napsal: Zoo bych dal s dětmi, ale tento víkend budu sám....proto spíš technické věci... Tak můžeš prubnout alternativní zoo https://www.kovozoo.cz/ . Nebyl sem tam , ale pár lidí mi to chválilo
Zdenek1307 Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Před hodinou, gogo7607 napsal: Tak můžeš prubnout alternativní zoo https://www.kovozoo.cz/ . Nebyl sem tam , ale pár lidí mi to chválilo Byl jsem už 2x, skvělé. Neustále rozšiřují, inovují
vzduch Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května Parádní pohled na Zlín je z budovy 21 tzv Mrakodrapu, je tam kavárna a možná jede i oběžný výtah Pater Noster. A ta Kopřivnice není taky k zahození, myslím, že jsou tam muzea dvě, staré (osobní auta) a nové (nákladní auta), ale ze Zlína je to autem něco přes hodinu.
DavidLC Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Zdravím, byl, zná, někdo poměry v Nice Fr. Holky tam chtějí na pár dní, bezpečí a popřípadě kam ano/ne. Děkuji za odpovědi
Harwey Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května priatelia, mate prosim nejake doporucenie ubytovania horni, dolni morava,okolie ?
paolous Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května #DavidLC No Nice jako docela černo, ale kde není ve Francii... Koupání taková dlouhatanska pláž kameny... Kolem dokola možnosti vyhlídek, super je prý Eze village - nebyli jsme. Byli jsme klasika Monaco vlakem, a na druhou stranu překrásný Antibes. Podruhý už bych tam nejel nikam, ale svoje kouzlo to má... 1
Josef01 Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Ty časy těch krásných přímořských míst jdou postupně do háje. V Marseille se fakt koupat nechceš Mimochodem AI má na to tuto odpověď na otázku, jak je tam bezpečno. Marseille je dnes jedno z nejnebezpečnějších měst v Evropě, ale nebezpečí je velmi lokální. Záleží hodně na tom, kde přesně jsi a jak se chováš. Aktuální situace (2025–2026) Crime Index na Numbeo je kolem 66–67 (vysoký) — Marseille je často na 1. místě v Evropě nebo těsně za ním. Hlavní problém je narkomafie a gangy (zejména v severních čtvrtích — Quartiers Nord, 13.–16. arrondissement). Tam probíhají pravidelné přestřelky, občas i s mrtvými (v některých letech 40–50 mrtvých za rok kvůli drogám).
honza71 Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května (upraveno) Nice je krasne mesto na nadhernem Azurovem pobrezi. Imho na tom nic nemeni ani obecne horsici se "bezpecnostni" situace ve Francii. Proste jako turista do nekterych mist/lokalit nechod. Kapsare najdes ve vsech turisticky zajimavych mestech stejne jako nabidku neceho ne zrovna legalniho na povzbuzeni pokud jsi paric a nocni zivel. Za navstevu imho urcite stoji. Jen bych tam nejel v dobe MS ve fotbale. Oni jsou ti "novi" evropane a specialne ve Francii dost magori a neuspech tymu jejich predku je obcas duvod/zaminka k vyvolani poradnyho bordelu Upraveno 23. května uživatelem honza71 1
African Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Já když s kámošema vždycky nějakou cestu domlouvám tak slyším, je všude po Evropě takových krásných míst, tak proč do Francie A stejně tak ty jejich osady, třeba Korzika fajnová, až na ty Francouze.... Lyžování jsme tam dali přesně jednou a bohatě stačilo. Ale Paříž a nějaké ty kopce mě asi také bohužel opět neminou... letos jsem si ještě prosadil Barcelonu, ale smyčka se utahuje
honza71 Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května (upraveno) před 2 hodinami, African napsal: Já když s kámošema vždycky nějakou cestu domlouvám tak slyším, je všude po Evropě takových krásných míst, tak proč do Francie A stejně tak ty jejich osady, třeba Korzika fajnová, až na ty Francouze.... Lyžování jsme tam dali přesně jednou a bohatě stačilo. Ale Paříž a nějaké ty kopce mě asi také bohužel opět neminou... letos jsem si ještě prosadil Barcelonu, ale smyčka se utahuje Jj. Mozna nejkrasnejsi zeme v Evrope (mysleno rozmanitosti regionu, prirody, pamatek atd.), ale ty Francouzi Jak jsou v tak velky zemi v ruznych regionech taky lidi ruzny, tak tu zvlastni "divnost" v sobe maji snad uplne vsichni Upraveno 23. května uživatelem honza71
Harwey Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Dotaz od @alois "Poraďte levný slušný penzion v Rakousku. Chystáme se o prázdninách na kola do Rakouska, dva dospělí a dítě 6 let. Rádi bychom nějaký penzion řekněme střední kategorie. Díky za tipy a rady. "
African Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června 1 hour ago, Harwey said: Dotaz od @alois "Poraďte levný slušný penzion v Rakousku. Chystáme se o prázdninách na kola do Rakouska, dva dospělí a dítě 6 let. Rádi bychom nějaký penzion řekněme střední kategorie. Díky za tipy a rady. " Já to vždycky dělám přes Booking, a na pohodu. Recenze vychází dobře, lokalita, nejlepší cena přes mobil, možnost zrušení zdarma a beru Napřímo to za lepší peníze nedáš....
redd Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 18 minutami, African napsal: Já to vždycky dělám přes Booking, a na pohodu. Recenze vychází dobře, lokalita, nejlepší cena přes mobil, možnost zrušení zdarma a beru Napřímo to za lepší peníze nedáš.... Napřímo to skoro vždy vyjde levněji, ale musíš tomu věnovat čas a umět německy. Pokud víš kam jedeš, na webu města/regionu jsou většinou vypsaná ubytování. Často, ale nejde rezerovat přes web, musíš psát poptávky nebo telefonovat. Je to prostě voser. Booking šetří určitě čas, peníze pouze někdy… ale já jedu většinou přes booking taky, protože mě to už jinak moc nebaví nebo nemám čas a rozdíl v ceně není zas taky velký.
Harwey Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Aloisov dotaz bol hlavne o tipe na miesto a penzion:)
African Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června 12 minutes ago, Harwey said: Aloisov dotaz bol hlavne o tipe na miesto a penzion:) Aha Tak já mám třeba moc rád region Solné komory v Horních Rakousích, které je kousek za hranicemi. Hlavně oblast Mondsee, Wolfgang see a celé to klidné, pohodové okolí. Milión věcí co dělat, dvacet minut od Salzburgu. Já tam jedu příští týden s klukem lézt, budeme v městečku St. Wolfgang a určitě doporučuji zařizovat s velkým předstihem. Zamluvil jsem to 14 dní zpátky, defakto mimo sezóna a už to bylo pěkně rozebrané.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se