Gustaf Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Kdo ví, jak to všechno zase bude....se nám to zase nějak rozjíždí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 (upraveno) před 16 minutami, odjinud napsal: Zvazujeme nejake Recko v zari, co myslite, bude to jeste volne dostupne, nebo bude problem na "semaforu" (jakoze nam bud Rekove reknou ne, pripadne nasi zkonstatujou Recko jako nebezpecne)? Musim uz ted na to napocitat dovolenou.... Všechno jde do kopru, vždyť to vidíš, takže padesát na padesát. Já mám letenku sám na Rhodos, kde je tak nějak z toho Řecka největší klid. Určitě letecky, vyplnit formulář, na letišti náhodné testy, v případě testování se zdržovat 24 hodin na jednom místě, nechodit mezi lidi a já se nechám otestovat v Praze po příletu. Ale je to všechno ve hvězdách a spíš počítej s voucherem. Na druhou stranu letenky za devatenáct stovek, ubytování kolem čtyř stovek se snídaní je velmi lákavé Upraveno 23. července 2020 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 před 21 minutami, odjinud napsal: Zvazujeme nejake Recko v zari, co myslite, bude to jeste volne dostupne, nebo bude problem na "semaforu" (jakoze nam bud Rekove reknou ne, pripadne nasi zkonstatujou Recko jako nebezpecne)? Musim uz ted na to napocitat dovolenou.... Chápu tvé obavy, ale teď je to spolehlivější věštit z koule ( sám to mám podobně, dovču musím plánovat teď ). Z Albánie a Moldávie, kam razíme až odložíme ostatní v Chorvatsku, moc zpráv o situaci nedostáváme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 No jo, letenky jsou ted za hubicku. Ale ta moje se boji tam pak resit ubytko, takze by chtela klasicky zajezd... Asi na to necham par dni dovolene a koncem srpna uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Od pondělí na pár dní na kukačku do Varny, a v září plánuju Kos...tak uvidíme. Letenky za hubičku a ubytovací kapacity na 30 procentech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Zvažovat něco na září je blbost. To je dlouhá doba na to se dneska děje. Pokud to jde tak jet hned. Plánovat něco dopředu je loterie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Jsem zaměstnanec, a ostatní kolegové by se také rádi někam podívali.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Tak Hvar naprosto skvělej a Jelsa příjemné ospalé městečko:) Nevím kolik je to normálně lidí v sezóně ale teď je to pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 (upraveno) Asi to není úplně na dovolenou. Ale asi je dobré to vidět. Osvetim Upraveno 25. července 2020 uživatelem sch7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 před 16 hodinami, Vlcak1980 napsal: Tak Hvar naprosto skvělej a Jelsa příjemné ospalé městečko:) Nevím kolik je to normálně lidí v sezóně ale teď je to pohoda. Ja to odhaduju, ze tam nakonec bylo lidi uplne stejne jako dycky. Ted jsem dorazil domu, takze truchlim a s nikym se nebavim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 před 21 minutami, nickolas napsal: Ja to odhaduju, ze tam nakonec bylo lidi uplne stejne jako dycky. Ted jsem dorazil domu, takze truchlim a s nikym se nebavim. A máš po ptakach...už si nás tu nasiral dost dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 Malo!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 Tu blbnete s tim Hvarem a pak reci, odjet tam na duchod apod, ze sem se na to kouknul a ze vseho nejvic me bere toto. Na duchod. Premejslim co vsechno bych mohl zpenezit . Strasne se me to libi https://broker.hr/property/croatia-hvar-unique-stone-house-with-sea-view-2013-90/EN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 Domove, sladký domove! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 před 4 hodinami, TLD napsal: Tu blbnete s tim Hvarem a pak reci, odjet tam na duchod apod, ze sem se na to kouknul a ze vseho nejvic me bere toto. Na duchod. Premejslim co vsechno bych mohl zpenezit . Strasne se me to libi https://broker.hr/property/croatia-hvar-unique-stone-house-with-sea-view-2013-90/EN Super, ale chtělo by to teď, dokud má člověk sílu. Na důchod zbytečně velký....no a drahý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 V 24. 7. 2020 v 19:32, Vlcak1980 napsal: Tak Hvar naprosto skvělej a Jelsa příjemné ospalé městečko:) Nevím kolik je to normálně lidí v sezóně ale teď je to pohoda. Domácí rikaj že červenec a srpen se tam nedá hnout. Osobně nevím, vždy jsem tam až v září a prý je tam pohoda (na mě furt moc lidí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 Hnout se tam da dycky. Jen ty plaze v letovicich, coz Jelsa je, jsou jako plaze v letoviscich...tedy plne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 před 11 hodinami, kuncák7 napsal: Domácí rikaj že červenec a srpen se tam nedá hnout. Osobně nevím, vždy jsem tam až v září a prý je tam pohoda (na mě furt moc lidí). Chorvatsko v červenci a srpnu pouze v době koronaviru, jinak to je čirý bláznovství Nejlepší září....červen je taky pohodový, ale občas může být chladněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 Paní u které bydlíme říkala že je tu tak polovina lidí oproti loňskému roku.V Chorvatsku jsem byl naposled v roce 98 tak úplně nedokážu posoudit. Každopádně je tu fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 (upraveno) Jsem třetí den přímo pod Chopkom v Demänovske doline a za mě dobrý, plno atrakcí zábavy, jídlo výborné, ovšem ceny asi skoro jak v Rakousku. Pivo 2-3e jidlo tak 6-15e lanovka na Chopok a zpět dolů dva dospělí 44e na go pass, normálně 46e. Kamarád mi min týden tvrdil, že v Rakousku se ubytovali ve středisku a vstupy na lanovky, busy atd. měli v ceně (dostali nějakou kartičku od provozovatele) tak nevím no... nebo toto... dítě tam skáče třeba 30 min kua a to mám jedno. Upraveno 27. července 2020 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se