odjinud Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Nemate nekdo tip na nejake anticovid cestovni pojisteni do zahranici? Neco, co resilo ev. karantenu v miste, souvisejici pozdejsi navrat a pripadné lecebne vydaje ci nevpusteni do letadla na zp. cestu. Nejake usle zisky s ohledem na absenci v praci neresim. Nejde mi tak ani o cenu pojisteni, jako vsechny skryte vyluky z plneni (ted ctu podminky ruznych pojistoven a nejsem z toho moudry). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 před 59 minutami, odjinud napsal: Nemate nekdo tip na nejake anticovid cestovni pojisteni do zahranici? Neco, co resilo ev. karantenu v miste, souvisejici pozdejsi navrat a pripadné lecebne vydaje ci nevpusteni do letadla na zp. cestu. Nejake usle zisky s ohledem na absenci v praci neresim. Nejde mi tak ani o cenu pojisteni, jako vsechny skryte vyluky z plneni (ted ctu podminky ruznych pojistoven a nejsem z toho moudry). Covid ti v dnešní době nikdo nepojistí, ba naopak se naučili pojišťovny ve smlouvách krýt pro případ že ho dostaneš, aby jsi z nich nedostal ani korunu...... Já dnes našel náhradu za mě na motorky na Rhodos, naštěstí u Ryan Air změna jména bez problémů Bohužel se nám rozjeli v práci nějaké zakázky u kterých musím být přítomen, no a už jsem se prostě smířil s tím že letos moře nebude...ale zkusil jsem maximum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 V 31. 8. 2020 v 16:45, odjinud napsal: Recko s tezkym srdcem skrtame, moc to tam hroti. Zatim vede Bulharsko, tam turisty netestuji. Vim, ze zodpovednost naruby, ale... Hory jsou paradni, ale nejak jsme zvykli davat aspon jednou rocne slanou vodu.. Bulharsko v pohodě, málo turistu, rousky do obchodu a v MHD, jinak nic a větší snaha místních, aspoň na severu. Deštník na plazi v místech kde je napsáno svobodná zóna, jinak to mají pronajatý místní .... Teda letos to zkusil jeden na manželku, když jsme byli na placeny plazi, ze když si na břehu staví hrad s detma, tak musí zaplatit za lehátka, tak když jsem se do toho vložil, tak mi říká, ze je to ostuda, ze cizinci nechtějí platit a místní ano, tak mu říkám dej mi lístek, kde bude napsáno sezení na plazi a já zaplatím a pak se půjdu zeptat na bernak, jak to je, takže to skončilo tím, ze pro nás to tam bude vždycky zadarmo. No, stejně chodíme na pláž mimo resorty, tak jsme to ani nevyuzili:-). jinak tam bude už trochu zima, ale pořad lepší než u nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 V 31. 8. 2020 v 15:03, neuromancer napsal: Zlatý Švýcarsko, žádné hordy šílených fotičů z Asie, vycvičen z Německa jsem do hotelu vešel v roušce a byl taktně upozorněn, že tady tedy ne, spoléhají na odpovědnost každého ohledně rozestupů a toť vše, snídaně bufety v plné parádě atd... Roušky jenom ve veřejné dopravě, jinak absolutní pohoda a klid Paráda! Kde v Zermattu pobýváš? Booking?nebo na blint? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Dnešní pohoda. Už s neterema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Tady https://www.bellerive-zermatt.ch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 jj krásnej, skoro jako zermatthof Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 před 10 hodinami, kuncák7 napsal: Dnešní pohoda. Už s neterema. To je Plíšková, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 To je hnus velebnosti!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 před 16 minutami, nickolas napsal: To je hnus velebnosti!!! Já vím, dnes to napravuju-Medjugorje a Mostar (snad se odhodlam skočit z mostu, chystám se na to už 15 let). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Jo, kdyz se zabit skokem z mostu, tak z poradnyho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 před 3 minutami, kuncák7 napsal: Já vím, dnes to napravuju-Medjugorje a Mostar (snad se odhodlam skočit z mostu, chystám se na to už 15 let). Kdybych se s tebou bavil, tak bych ti řekl: ty vole nenechávej tam ty krasotinky samotný! Já bych je hlídal s pneumatickýma vidlema v ruce. A ten Mostar...hmmm, odvážnej chlapec, o tom jen uvažovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Sem pro vice fotek z Kuncakovo dovolene To je Plíšková, ne ? Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Dnešní pohoda. Už s neterema. Ty, kuncaku, nepotrebujesk rodinne vyprave aj doktora? Jsem s kolem kousek od vas... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 před 18 hodinami, kuncák7 napsal: Dnešní pohoda. Už s neterema. Tvl. Marťas.... vyfotit pěkně hodinky, to neeee, ale pěknou slečnu, to by Ti šlo... Se picnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 před 35 minutami, guzmic napsal: Tvl. Marťas.... vyfotit pěkně hodinky, to neeee, ale pěknou slečnu, to by Ti šlo... Se picnu... Já fotil jen zátoku, zbytek fotí druhá neter. Zítra má milostive čas, tak mi hodinky vyfotí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Je vidět, že se nám všem ta slečna moc líbí, ale citovat to s obrázky už potřetí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Tak jsem se opil a v návalu kuráže právě objednal to Bulharsko , teď řeším to pojištění. Je pravda, že z covidu se všichni chtějí vyzout, ale na druhou stranu všichni nabízí special připojištění na covid (a sice za min. cenu běžný pojistky nebo i víc, asi dobrej job). Napadá vás tedy něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Něco pro Kuncáka... ... nezdá se, ale je docela vysokej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Před dvaceti lety v pohodě, není to zas tak hrozný...dnes už ale raději upřednostňuji pád do nějaké kilometrové ďoury, aby to bylo jisté a bez následků Kuncáku, vyser se na to, nemáš to zapotřebí. Ještě to tak, aby se ty tvoje krásný holky na tebe chodili koukat do nemocnice jak tam slintáš na polštář a nehneš ani prstem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se