odjinud Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 No jo, ten most jsem fotil v r. 2006, krátce potom, co ho znova postavili. Říkal jsem si, že taky skočím, někde k kraje, kde je to nízko, ale to tam fakt není Ale zase se dá přes skokem vybírat do klobouku... a pokud se zabiješ, tak i po Každopádně to chce hodinky s min. WR 200m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Díky, hodinky jsem na to měl, odvahu už ne. Vylezl jsem tam, postavil se, pak si sedl a nakonec potupne slezl. Fakt už jsem starej. Naštěstí "obecenstva" bylo o dost min než na obrázku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Nerikal bych tomu nedostatek odvahy, ale prichod rozumu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 před 53 minutami, kuncák7 napsal: Díky, hodinky jsem na to měl, odvahu už ne. Vylezl jsem tam, postavil se, pak si sedl a nakonec potupne slezl. Fakt už jsem starej. Naštěstí "obecenstva" bylo o dost min než na obrázku. Správné rozhodnutí Já příští rok také ještě ten Maťáček a už na to taky dlabu ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 Tak nakonec zdravime z Bulharska, Sl. Pobrezi. Je tu fajn, lidi kvuli covidu a konci sezony prijatelne, jinak je to asi peklo. Byl jsem tu naposled za komancu a je fakt, ze se to tu docela posunulo. Recko to sice neni, ale kdo jezdi se valet na plaz s all incl., tak je to podle me to same, ale levnejsi, napr. rolexky a brajtle tu maji uz od 15 leva (x13, takze cca 200 Kc), AP, VC, Hubloty a Pateky jsou od 22 leva. Asi jedny ze srandy poridim, pokud teda neutratim penize za fejkovy bagl pro sebe, fejkovou kabelku Dolce Banana pro pritelkyni a fejkovy triko Polo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 Nebo fejkovy Crocsy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 před 34 minutami, Murphy97 napsal: Nebo fejkovy Crocsy A fejkovou tequilu sunrise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 A fejkovou tequilu sunrise A ten bazén je opravdovej nebo je to jen plátno? Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 Není to hotel Zeravi? Je mně to nějaký podvědomý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 před 31 minutami, Prochy68 napsal: A ten bazén je opravdovej nebo je to jen plátno? Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Celý je to naky divný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 Celý je to naky divný Slunečník žádnej Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 Proč by fotil bazén a né móře? Je to divný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 https://www.tapety-folie.cz/fototapety-pool-rozmer-366-cm-x-254-cm/d-74914/?gclid=EAIaIQobChMIktOU05ba6wIVy-7tCh03JgCqEAQYAiABEgLtdvD_BwEOdesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 No ty vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 Ja se vam tady jebu s fotkou a vy na me takhle...! Jj, je to Žeravi. More nafotim zitra. Ad slunecniky - tvl, tady ted stoji jen 4 leva na den a ja se s nim tahnu... Jo, crocsy uz mam, a druhy jsem kupoval ten za kilo u veitnamcu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 Btw, ted jsem narazil na kramek s AAA fejky a uz mi lehce spadla brada. Chlapik mel snad komplet sortiment Rolexu a Breitlingu. Pak hodne Hublotu, par Pateku. Vse v automatu, pry od Citizenu. Udajne safir sklicko. Chvalil hlavne svoje rolady, ze jsou verne, ze pry ma i suby v 44mm, coz se pry origo nedela, ale trh si to zada. Zakoupene hodinky pak zmeri na vibrografu a udela tlakovku (no, pry na 3 atm). Musim rict, ze se docela vyznal. Cenove od 210 leva, zrovna ma pry akci 20 % (to by se mohl Rolex poucit Zajimavej kout EU, to Bulharsko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 Snazis se byt jenom zajimavej, nebo ses fakt debil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Iba je odjinut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 před 10 hodinami, nickolas napsal: Snazis se byt jenom zajimavej, nebo ses fakt debil? Hele, jestli chces jedny privezt, tak to napis rovnou a neskryvej svou nesmelost to za verbalni agresivitu. Je to sice kus od hotelu, ale co bych pro Tebe neudelal. Klidne do SZ, nikomu to nereknu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se