Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

Asi budu jeden z magorů :lol2: , ale Egypt je super. Byl jsem tam na Vánoce několik týdnů a nacestoval tam 2500km. Žádný problém, Fajn lidi. Jeden z posledních států na východě kde místní neřeší náboženství. Vedle sebe stojí kostel a mešita. V zaměstnání ostatní nezajímá, jakého jsi vyznání. Projel jsem ho mnohokrát a ne jen plážové plácání. Ale někdo se může bát a nemám mu to za zlé.

A chlastá se tam  :punk:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

V létě plánuje Tatry, máte doporučení na nějaký pěkný wellness hotel vhodný i pro ročního prcka? Za nějakou normální cenu a na prodloužený víkend(ČT až nedele)...nejlépe s polopenzí ať nemusím hledat kde se najíst večer? Dik

Odkaz ke komentáři

Návštěvník lack71

Kdepak cit pianisty, takoví umělci jen seknou mačetou a hodinky se zápěstí ti stáhnou až doma a nebo za rohem......a ani tu ruku ti nevrátí a tak ti zůstane praktická pomůcka jako památka na celý život. Pravákům doporučuji nosit hodinky na levém zápěstí a naopak. Návrat do života je potom mnohem rychlejší ......

post-41922-0-49909800-1461087018_thumb.jpg

Upraveno uživatelem lack71
Odkaz ke komentáři

Přátelé, měl bych na vás prosbu. Chystám se na týdenní pobyt u Lago di Garda a nikdy předtím jsem v této části Itálie nebyl, takže mě zajímají tipy na dobré ubytování v lokalitě (beru jak vlastní vaření, tak i doporučení stran útulného místa s polopenzí). Můj časový plán je první týden v červenci, ale pokud máte pocit, že i jiný termín (trochu mimo hlavní sezónu) je vhodný k výletům a občasnému koupání - beru. :) No a chci tam jet autem, takže ocením i doporučení stran dopravy, či případné zajímavosti "na cestě". Kdyžtak i přes SZ, a't to tady netapetujeme informacemi, které nikoho jiného nezajímají. :) Díky moc!

Odkaz ke komentáři

Za týden vysněná dovolená v usa na trase Florida Key West,Kennedy space center,Crystal River.Přelet Miami Denver,Národní parky Mesa Verde,Brice,Zion,West Yelowstone,Reno,Sacramento,San Francisco.Něco co bych neměl vynechat na této trase?Díky za praktické rady.

Odkaz ke komentáři

V létě plánuje Tatry, máte doporučení na nějaký pěkný wellness hotel vhodný i pro ročního prcka? Za nějakou normální cenu a na prodloužený víkend(ČT až nedele)...nejlépe s polopenzí ať nemusím hledat kde se najíst večer? Dik

Grand hotel Permon Podbanské

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...