lukas.78 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Asi budu jeden z magorů , ale Egypt je super. Byl jsem tam na Vánoce několik týdnů a nacestoval tam 2500km. Žádný problém, Fajn lidi. Jeden z posledních států na východě kde místní neřeší náboženství. Vedle sebe stojí kostel a mešita. V zaměstnání ostatní nezajímá, jakého jsi vyznání. Projel jsem ho mnohokrát a ne jen plážové plácání. Ale někdo se může bát a nemám mu to za zlé. A chlastá se tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Nějaké tipy co vidět a dělat v Miláně, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Podívat se na fresku "Poslední večeře" - rezervace nutná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Nějaké tipy co vidět a dělat v Miláně, prosím?Já tam většinou jen nakupoval....ale nevynechej výhled ze střechy Dómu, a nezapomeň na San Siro, a že Monza je, co bys kamenem dohodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Zmrzlina Grom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Hřbitov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 V létě plánuje Tatry, máte doporučení na nějaký pěkný wellness hotel vhodný i pro ročního prcka? Za nějakou normální cenu a na prodloužený víkend(ČT až nedele)...nejlépe s polopenzí ať nemusím hledat kde se najíst večer? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Hotel Partizan. Napriek nazvu maximalna spokojnost. Ale su to nizke tatry (juzna strana chopku). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Tam jsem byl někdy v osmdesátém pátém a viděl jsem tam svoje první Porsche 911. Bylo červené a bylo magické. Měli ho Němci co bydleli ve vedlejší chatce. Seděl jsem na schodech před chatkou a čuměl na něj, jako na zjevení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 nooo..ale to je hotel tam nie sú chatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Aktuálně z Londýna Stejně nechápu jak může někdo ze zápěstí sundat hodinky. Ale asi pokud to ti čórkaři dělají celý život, mají cit jak pianisté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lack71 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 (upraveno) Kdepak cit pianisty, takoví umělci jen seknou mačetou a hodinky se zápěstí ti stáhnou až doma a nebo za rohem......a ani tu ruku ti nevrátí a tak ti zůstane praktická pomůcka jako památka na celý život. Pravákům doporučuji nosit hodinky na levém zápěstí a naopak. Návrat do života je potom mnohem rychlejší ...... Upraveno 19. dubna 2016 uživatelem lack71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Přátelé, měl bych na vás prosbu. Chystám se na týdenní pobyt u Lago di Garda a nikdy předtím jsem v této části Itálie nebyl, takže mě zajímají tipy na dobré ubytování v lokalitě (beru jak vlastní vaření, tak i doporučení stran útulného místa s polopenzí). Můj časový plán je první týden v červenci, ale pokud máte pocit, že i jiný termín (trochu mimo hlavní sezónu) je vhodný k výletům a občasnému koupání - beru. No a chci tam jet autem, takže ocením i doporučení stran dopravy, či případné zajímavosti "na cestě". Kdyžtak i přes SZ, a't to tady netapetujeme informacemi, které nikoho jiného nezajímají. Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomS Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Připadne tipy pro tuto lokalitu bych také uvítal. Díky. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Za týden vysněná dovolená v usa na trase Florida Key West,Kennedy space center,Crystal River.Přelet Miami Denver,Národní parky Mesa Verde,Brice,Zion,West Yelowstone,Reno,Sacramento,San Francisco.Něco co bych neměl vynechat na této trase?Díky za praktické rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Kupoval uz nekdo samostatne letenky do Recka na Korfu? Mam nabidku za 7 tisic zpatecni. Co myslite? Letos bude Recko dost obsazene a co jsem koukal tak ceny zajezdu sli o cca 70% nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Já myslím, že 7 je cajk...já kupoval přímo z cestovky s mírnou slevou, a platil jsem na Rhodos 6500,-. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 V létě plánuje Tatry, máte doporučení na nějaký pěkný wellness hotel vhodný i pro ročního prcka? Za nějakou normální cenu a na prodloužený víkend(ČT až nedele)...nejlépe s polopenzí ať nemusím hledat kde se najíst večer? DikGrand hotel Permon Podbanské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nino Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Sivota v Řecku, krásné klidné městečko, hodně možností pláží, skal, ostrovů, fajn lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Kamarád sestříhal video z našeho loňského výletu do KLDR, přijde mi dost povedené, tak třeba někoho zaujme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se