Murphy97 Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 (upraveno) me to bavi prave na playa del ingles, GC. byvaji tam paradni vlny.. nevadi ani panelakovej hotel, zas neni drahej a i jidlo pro vetsi pocet hostu v techto zarizenich mi prijde vetsinou pestrejsi..suite playa del ingles ifa buenaventura Upraveno 22. srpna 2018 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Uz tu niekto spominal Taurito Princess na GC, tiez som bol, v pohode dovca, skus to pozriet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Ja byl kdysi ve Suite Princess, naproti, a tam to bylo fajn. Ale uz je to 20 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Kamarádi, mohli byste mi doporučit nějaký tip na dovolenou ? Manželka si vynutila týdenní válecí dovolenou, což je pro mě sice hrob, ale budiž. U manželky je podmínka prakticky jen moře, pozvolný vstup do vody. Budeme sebou brát 1,5 y.o. šrople, takže bez výletů, bez poznávaček a nějaká rozumně dlouhá cesta letadlem. Nemusím mít all inclusive - většinou je v tom stejně bídný jídlo a chlast co se nedá pít. Nerad bych každé ráno platil za lehátka. To mi přijde úchylný. Moje představa je něco jako klidné privátní ubytování, s balkónem, kde si budu moct pít pivo, číst knihy a uvidím na rodinu, jak se koupou v moři... Byli jsme kdysi v Nei Pori v Řecku, tam se mi to docela líbilo, spousta taveren, pláž hned vedle pensionu... Ale jinak na žádné destinaci netrvám, rád si nechám poradit (snad jen Kapverdy bych nemusel ) . Klidně Albánie, Černá Hora, Bulharsko, Itálie, Španělsko, je to celkem jedno. Tak to môžeš hneď vylúčiť Španielsko, tam sa za lehátka vždy platí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Taurito Princess je na jistotu. Velmi slušný hotel zaměřeny předevšim na nemeckou klientelu,výborná kuchyně a krasne prostredi. Vřele doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Zatím to vypadá tak, že pojedeme autem do Nei Pori. Už jsme tam byli a to Řecké vnitrozemí se mi moc líbí. Podnebí tak akorát, jídlo super, pláže pěkný. Dostatek apartmánů v malých pensionech s výhledem na moře. Holt tu 14h cestu autem budeme muset nějak přežít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 Olinkluziv Kapverdy v akci :-D https://www.cestujlevne.com/akcni-letenky/kapverdsky-ostrov-sal-v-5-resortu-s-all-inclusive?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=kapverdsky-ostrov-sal-v-5-resortu-s-all-inclusive&utm_campaign=zapadni-afrika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 Zatím to vypadá tak, že pojedeme autem do Nei Pori. Už jsme tam byli a to Řecké vnitrozemí se mi moc líbí. Podnebí tak akorát, jídlo super, pláže pěkný. Dostatek apartmánů v malých pensionech s výhledem na moře. Holt tu 14h cestu autem budeme muset nějak přežít. Na 14 hodin kamarade zapomen, prestoze jedes z Litomysle. Pod 16 to neudelas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_See Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 (upraveno) Doporučuji Zanzibar. V Lednu jsem tam byl na 3 týdny a mám v plánu tam ještě letos letět. Ubytovaní přes místní nebo Airbnb za ca 500kč na noc i méně. Případně superluxusní hotely počínaje Hilton Double Tree. Jenom ty letenky začínají na 20tis. Super na Kite-surfing, Safari, cestování po ostrově, člunem atd. ... je to Afrika takže krásná i drsná... Do budoucna tam bude možnost přes známé možnost ubytování v Nungwi, odhadem Q3/4 2019 :-) Upraveno 1. září 2018 uživatelem Peter_See Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Cim se tam da letet, krome travelu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Čistě náhodou - nemáte někdo slevu u Orea Hotels and Resorts? (Promo kód.) Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_See Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Cim se tam da letet, krome travelu? Turci, Etyopian, Emirates, v krajním případě Flydubai (mají velice krátke časy přestupu) ale ty moc nedoporučuji kvůli nízkému komfortu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Pěkná Čína .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 mladej byl,co jsm viděl foto tak krása. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Pohľad z Jordánska na Izrael a Egypt.Možno je to ubytovaním, ale je tu veľmi fajn atmosféra Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 byli ste nekdo v Omanu - Muscat? Chtel bych tam letet v listopadu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Já tam byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Taky, ale jenom jednodenní výlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se