libor2002 Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května Je hlavně fajn, že je na Aukru vyhrál někdo jako ty, který jim dá nový "život". (tedy, předpokládám, že jsou to ty z Aukra) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května Ano, jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Ta technologie leštění je k mání? Tajemství šéfkuchaře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května @Tikal ses nám nějak rozjel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 4. května Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května Tikal je borec Obecně tyhle starý chrona od Seika se mi moc líbí. A i historicky, mechanický automat chronograf od Seika beru tak, že byly první na světě. Ikdyž asi oficiálně je vnímán Heuer, tak podle mě 6139 bylo na světě dřív. Já pořád bulíky: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 4. května Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května Dneska seastarySent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jp33 Odesláno 5. května Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května V 2. 5. 2024 v 9:35, Tikal napsal: Další vintage kousek z řady 6139 a to 6012. Vše původní, 04/1974. Drhne mi horní tlačítko /asi krček/a nenulují úplně přesně, jinak šlapou krásně. Víčko se snažil někdo otevřít, ale to se mu zaplaťbůh nepovedlo. Strojek je jako nový a cifr úplně k sežrání. Ten sunburst na slunci... Datum jsem si srovnal a tah je na cestě. Posunul jsem garážovou technologii leštění skla zase o kus dál a aplikoval i na předchozi Pogue. Klobouk dolů. Prý, že šaty dělají člověka... čisté sklo dělá krásné hodinky! Ten cifr je fakt boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. května Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května Tikal je pičus, který řekl, že Seiko chrona pojede jen 6138, ale vzhledem k tomu, že tam už mi toho moc nechybí a jen zřídka se něco v původním stavu za rozumné peníze objevuje, tak jsem velmi pozvolna najel na 6139. Navíc mi to nedá to nechat ležet, když se v tom můžu pro zábavu vrtat, prostě silně vyvinutá slabá vůle... Technologie není vůbec tajná, vyndám strojek z pouzdra, oblepím si to páskou a vezmu to na jemné kotouče. To sklo na Bruce Lee Seikách jsem začal na zrnitosti 250, protože bylo hodně jeté. Na nízké otáčky a pod vodou si to srovnám a pak postupuji 320,400,600,800 a ojetá 800 s diamantovou pastou, několik hrubostí a finální přeleštění ultrajemnou pasto na hadrovém kotouči. Lepší koupit nové sklo, ale já jsem masochista a mám to původno rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. května Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května To je zvláštní. @Tikal napíše příspěvek který čítá 136 slov. A přitom by bohatě stačily jen první tři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. května Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května před 7 minutami, Bert napsal: To je zvláštní. @Tikal napíše příspěvek který čítá 136 slov. A přitom by bohatě stačily jen první tři Špatně se mi to přiznává, ale máš pravdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 6. května Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května Jsem si uvědomil, že můžu expandovat do dalšího vlákna! Takže... Nikdy bych si to nepriznal, ale jak jde čas, vkus se mění a nakonec ulítnu na tomhle zázraku ze 70 (asi) roku.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 6. května Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května @Leviathann parádní kousek, dobrý vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 8. května Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května Paradni vec do sbirky... https://www.novinky.cz/clanek/auto-do-aukce-miri-prilba-kterou-mel-niki-lauda-pri-osudne-havarii-na-nurburgringu-40470711#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 8. května Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května Dobrej začátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 11. května Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května Tikal díky za popis, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Tak a jsou konečné doma. Ruda i Aleš se opravdu vytáhli a já můžu konečně chodit i sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Povedly se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Tak to každopádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května (upraveno) V 2. 5. 2024 v 9:35, Tikal napsal: Další vintage kousek z řady 6139 a to 6012. Vše původní, 04/1974. Drhne mi horní tlačítko /asi krček/a nenulují úplně přesně, jinak šlapou krásně. Víčko se snažil někdo otevřít, ale to se mu zaplaťbůh nepovedlo. Strojek je jako nový a cifr úplně k sežrání. Ten sunburst na slunci... Datum jsem si srovnal a tah je na cestě. Posunul jsem garážovou technologii leštění skla zase o kus dál a aplikoval i na předchozi Pogue. Můžeš mi prosím napsat, jak to děláš? Potřebuju přelešit jedno sklo na 6119-6020. Upraveno 14. května uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května (upraveno) Už to vidím, nejsem první, kdo se ptá. Jenom teda ultra jemná pasta je kolik mikronů? Jestli to na ní teda uvádí. Upraveno 14. května uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se