VintageLover Odesláno 31. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 http://forums.watchuseek.com/f29/fs-heuer-autavia-1163v-3211258.htmlhttp://chronocentric.com/forums/chronotrader/index.cgi?page=1;md=read;id=51855 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Má tady někdo na fóru vicerojky (nebo jiné autávky) na Gay Freres tahu? Na živo jsem nikdy GF tah neviděl a celkem se mi líbí. Přijde mi ale, že přes neoddiskutovatelný věhlas tohoto tahu jeto obyčejná plechařina a jubilee tah k autávkám je trochu jiná liga. Pletu se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 31. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Vím, že tady dva GF tahy byly (jeden na OrangeBoyích - ty se prodaly ven) a druhý se prodal na chronotraderu solo zvlášť.Třeba jich tady bude více (věřím tomu, někteří se holt tak moc nehlásí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 (upraveno) http://forums.watchuseek.com/f29/fs-heuer-autavia-1163v-3211258.htmlhttp://chronocentric.com/forums/chronotrader/index.cgi?page=1;md=read;id=51855Z USA mi to přijde blbost tahat kvůli DPH ty ceny nejsou takové žůžo, občas jsem viděl že se v ČR objeví takže spíš si to vyčekám (nemusí být viceroye). Upraveno 31. května 2016 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Tak jsem přezul na letní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 (upraveno) Na vintážním pásku z Kolbenky, celkem jim sedne.. Ta podoba tam je Upraveno 2. června 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Na vintážním pásku z Kolbenky, celkem jim sedne.. 20160602_084204.jpg20160602_075535.jpg Ta podoba tam jeRáďo, já Tě jinak jenom chválím, ale ráčej vodpustiť, tohle néjni úplně vono, pane hrábě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 (upraveno) No to víš Michale, že by se mi líbil Fishbone, ale to je z říše snů...Podobný pásek Seiko dělalo, ale už nevím na jaký model a po pravdě to byl jediný použizelný, co jsem doma měl, na kůži to fakt nejde... Našelhttp://www.ebay.com/itm/Seiko-6139-8020-Bracelet-/191881612598 A ty šílený prachy za AM nedám...http://www.ebay.com/itm/Solid-fishbone-bracelet-for-Seiko-6139-7100-7101-chronograph-/131695126755?hash=item1ea9a428e3:g:a6MAAOSwYIhWjpSX Upraveno 2. června 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 No to víš Michale, že by se mi líbil Fishbone, ale to je z říše snů...Jasně chápu.Koukal jsem, že hodně těchto kousků je na podobném tahu jako máš ty. Te originál Fishbone je tenhle? Jestli jo, tak ten je hodně dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Tak si pořiď nějaký z Indie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 To je ten problém, tyhle jsou na Bullheady, tzn, jsou na jedné straně širší, ale pokud koupím dva, za rozumné peníze, tak bych to zbastlil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Pátek Kdybyste někdo zatoužili po Speedech CK2998-2 s pootočenou lunetou za pusu, tak klikněte >>>SEM<<< Chcete starou Corvette? Tak zde je Buyers guide >>>KLIK<<< Nějaká ta muzika. Česka okruhová legenda a vítěz ME 1981 A hurá na nějaké ty obrázky... Aktuálně na ruce Pogue + jedna vzpomínková na Dugeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Zase jeden velice vydařenej Pátek. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Tak Daytony za 5 babek bych taky chtěl . O kufříku ani nemluvě. Karle zase je to pěkný úvod pátečního dne. Díky. Já mám dnes cihlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Už jsem si asi vybral cíl Díky Karle za pěkný pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Dobrá volba. Dyť jsou docela roztomilý jenom trochu vyšší, no.Normálně si hodinky s rukou na gulách nefotím, ale teď teda jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Krásnej pátek... co jiného... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Parádní pátek, večer letím na škopek, tak nějaký ty "starý hujdy" taky provětrám. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 krásný kousky, jako vždy. Fotka z Barum rallye mě donutila prohrábnout archiv, rok 1974 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Jsi musel začít foťit hodně mladý. :-)Otloukánky na pivo na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se