Přejít na obsah

Jaká chrona (60. - 80. léta) máte právě na ruce?

VintageLover

Doporučené příspěvky

vl, jverere, moudry vi, kdy uz je lepsi mlcet.A tak te prosim, uz to nekomentuj.

Hodinky Dan Henry jsem mel, model 1963, byl to omyl. Vim o cem mluvim, tak nebud ublizeny, ze ve vlakne o hodinkach z let 60'az 80' ma na to nekdo jiny nazor... sorry jako,jak rikas.

No ne,fakt to neni o penezich. Jak pise Jarda, tady radost a uznani z nostalgie doby prinesou i levnejsi kousky. A ty uz mas paradni hodinky,Hujery... a nos je,od toho jsou hodinky.

Já reagoval na jeden post, který vymezoval toto vlákno cituji "Ale toto vlákno je pro hodinky vyrobené mezi 60tými a 80tými lety. Opakuji, vyrobené..." a dál napsal "jen mám rád, když se ctí určitá pravidla a zvyky." ... vůdči fotce na které byly i Autávky, které sem patří bez debat. Ponorka to prostě mohl napsat jinak. Snad jsem konečně napsal srozumitelně o co mi jde.

A teď trochu potrollím ... tak do toho zabředněme víc ... auta a ženský sem teda patří, OK... a co ty VIXY co tam Karel dal? Ty by měly být z roku 1950 ... ty sem můžou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mnoho povyku pro nic...

Na fotce jsou Autavie 7863, které tu moc často k vidění nejsou a hlavně sem patří, buďme rádi za to, že se s námi o ně Johny podělil.

I kdyby měl vedle nich třeba zmíněné Invicty, Rolexy nebo nedejbože Primky.  :lol2:

A jak píše jvecer, dávám sem i fotky starších hodinek, tak i starších událostí v ty pátky (2. světová, apod...)

Ale pojďme to pěkně ukončit, je to odpočinkové vlákno bez napětí. Jestli se k tomu ještě chce někdo vyjádřit, tak má dneska možnost. Zítra už chci zase pohodu, díky. ;)  :cheers:

Odkaz ke komentáři

Páni kašlime nato, dôležité je, že máme z hodiniek radosť. Mohli by sme tu rozoberať kto čo mohol spraviť inak, ja som mohol pridať len autávky, iní sa mohli vyjadriť len k autávkam, ďalší mohli podať komentáre milšie atď atď, ale treba aby sme boli ústretoví a neriešili zbytočnosti. V živote je až príliž veľa situácií kedy sa nevyhneme konfliktom, bolo by fajn zachovať toto vlákno nekonfliktné a vyjadrovať svoje názory v kľude a bez osočovania.

Odkaz ke komentáři

díky všem, jsou to parádní hodinky a obtížně sehnatelný. Jedná se vlastně o Certina Chronolympic 1975 s brandovaným ciferníkem MIDO

A protože ulítávám na světlých cifernících a modřené ručky se mnou cloumají neuvěřitelně, nemohl jsem tam nechat ještě jeden kousek. Trochu polovrak, bude potřebovat lázně a asi i Jeronima, ale jsem nadšený.

V tomhle vlákně je to asi natěsno, swissair je objednával na konci osmdesátek, tyhle mají číslo z konce produkce, tak snad mě nikdo nevyhodí

post-13546-0-98083500-1537903600_thumb.jpg

Upraveno uživatelem financ
Odkaz ke komentáři

Jedny teď leží na chrono24 za 25 tisíc. Je to hodně/málo?

díky všem, jsou to parádní hodinky a obtížně sehnatelný. Jedná se vlastně o Certina Chronolympic 1975 s brandovaným ciferníkem MIDO

Odkaz ke komentáři

Už tam asi nejsou :).

Záleží na stavu. Může to být málo i moc.

Tady tyto jsou za 18, ale dost špatný. Ciferník ještě možná ujde, ale ta luneta a pouzdro.

https://www.chrono24.com/certina/chronolympic-vintage-chronograph-ref-674355941-valjoux-7750-1286--id8065693.htm

EDIT: a kdo by chtěl přímo ty Mida:

https://www.ebay.co.uk/itm/MIDO-Chronolympic-approx-1972-1974-Blue-Dial-Great-Condition/192669010408?hash=item2cdbf7c9e8:g:2uoAAOSwls5Y6qek

Upraveno uživatelem Dzos
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...