Přejít na obsah

Jaká chrona (60. - 80. léta) máte právě na ruce?

VintageLover

Doporučené příspěvky

Díky, tyto se fakt povedly. Jediné co, tak mají trochu rýplé sklíčko, ale nejde to moc vidět.

Mají luxusní sponu s "extenzí" na pružinku (zajíždí tam, jak je na konci spony výřez), takže se to v průběhu dne natahuje, jak se ti zvětšuje ruka. Ani jsem netušil, že ta 5sports spona to má.

post-17216-0-18249300-1538730602_thumb.jpg

A navíc, když jsem sledoval dva dny přesnost, jestli je poslat rovnou na servis, tak jsem zjistil že jdou + 4s. takže povedený exemplář se vším všudy :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta extenze, to je ta metoda plisku, co drzi sam, tlakem na plochu spony? Dodnes jsem netusil, ze to nekdo od firmy Rado obslehl / ukradl... vazne jsem si myslel, ze Rado je jediny vyrobce, ktery takhle resil extenze. A ze zrovna Seiko...

Díky, tyto se fakt povedly. Jediné co, tak mají trochu rýplé sklíčko, ale nejde to moc vidět.

Mají luxusní sponu s "extenzí" na pružinku (zajíždí tam, jak je na konci spony výřez), takže se to v průběhu dne natahuje, jak se ti zvětšuje ruka. Ani jsem netušil, že ta 5sports spona to má.

A navíc, když jsem sledoval dva dny přesnost, jestli je poslat rovnou na servis, tak jsem zjistil že jdou + 4s. takže povedený exemplář se vším všudy :-)

Odkaz ke komentáři

attachicon.gifSeiko 6138 bullhead 2.jpg

Tak to je skvělá zpráva. Jestli někdy půjdou z kola ven, tak se prosím hlásím. :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

tak chlapci a devcata, sice mi to chvilku trvalo, najit ten spravnej model, ale uz mezi vas muzu beze studu... :-)

23a3a6c3f49f3690f69e0694841db259.jpg

dnes dorazil postak ze Spanelska, trochu jsem se bal, co nakonec vybalim, ale nakonec to nevypada vubec spatne... zadnej vocumlanej bonbon, hrany puvodni, nejsou ani dobity, nejhur je na tom to sklicko, strojovna jede, vse nuluje jak ma...

Ale chce to lazne, o tom zadna!

Neporadili byste mi, kam nejlepe smerovat moje prosby o renovaci?

uz se tesim na zitrek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

tohle bude i pro financovy týví zenitky, sklíčko si vybruš sám pěkně rukou na tvrdé podložce za pomoci brusného papíru 600, 1200, a 2500

sice tě bude trochu bolet ruka, ale za hodinu maximálně dvě je to hotový

minulej víkend jsem dělal ty na fotce, ještě to není na 100% a navíc jsou u hodináře, ale na začátku vypadaly hůř než ty bull head

post-953-0-04213600-1538841432_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jo jo, já ten šmirgl navlhčím a na závěr na doleštění používám brusnou pastu na plast /za pár korun z obchodu s brusivem/. A úplná finálka zubní pasta, ta to dotáhne do dokonalosti. Hlavně to chce ruční práci, protože jednou jsem zkusil na Poljoty malou ruční filcovou leštičku a začalo se to tavit. Ale i ten natavený kus šel rozleštit. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...