financ Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 A ty zase s..eš mě, taková ošklivá krabička přitom... Tu mam jeste modrou, ale ta je jeste hnusnejsi
financ Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Tak ji radši klidně zase schovej! Jsou bezchybné.Diky, ty tvoje kousky me taky hodne drazdi.Dneska mam den za odmenu, uz to potrebuju. Jeden balicek s pouzdrem uz dorazil a dalsi dva me cekaji na poste doma.
VintageLover Odesláno 14. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Tu mam jeste modrou, ale ta je jeste hnusnejsiTu mám taky a hezčí, hezčí
Rodkopf Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Diky, ty tvoje kousky me taky hodne drazdi.Dneska mam den za odmenu, uz to potrebuju. Jeden balicek s pouzdrem uz dorazil a dalsi dva me cekaji na poste doma. No hlavně Primkama vytěžuješ Valise tak, že se já svých kousků snad nedočkám! Tak šupej na poštu, před měsícem jsi nám dělal kvíz a pořád netuším, jestli jsem to trefil! PS: A krabičku mám taky!
Exiztence Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Pěkné krabičky máte kluci <br />Dneska na novém cordovanu, ladí k botám.<br /><br /><br />
financ Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 No hlavně Primkama vytěžuješ Valise tak, že se já svých kousků snad nedočkám! Tak šupej na poštu, před měsícem jsi nám dělal kvíz a pořád netuším, jestli jsem to trefil! PS: A krabičku mám taky! Sni?mek obrazovky 2014-03-14 v 12.40.24.png Na poštu po práci. Musím to stihnout, u nás na dědině maj jen do pěti. Pak to rozseknem :-) Apropó Valis, už tam toho moc nemám. troje Hujery a nějaký Primky. Dvoje, víc ne. Ale v dohledný době se tam chystám :-)
VintageLover Odesláno 14. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Nechte už toho s těma krabičkama nebo dostanu zástavu!!!
VintageLover Odesláno 14. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2014 já už jí mám Zastava 1100 Mototechna.jpgTak teďka jsem pod stolem... :D
kuncák7 Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 já už jí mám Zastava 1100 Mototechna.jpgTy mas tohle auto doma v zivotni velikosti? Jestli jo, tak mam zastavu taky, ale srdce :-)).
bohus76 Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Taky s krabickou I synátorovi /3roky/ se líbí a říká,že by je chtěl,no mě odvezou :-)
Rodkopf Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 I synátorovi /3roky/ se líbí a říká,že by je chtěl,no mě odvezou :-) Dobře si ho vychoval! Ve školce bude za hrdinu s zlatýma Autaviama na ruce
bohus76 Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Nejvíc jej zajímá průhled na mých Mido,musím mu ukazovat,jak se otáčí rotor :-) No,vidím,že to nebudu mít jednoduché :-)
blackhead Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 ze by se potatil? Nejvíc jej zajímá průhled na mých Mido,musím mu ukazovat,jak se otáčí rotor :-) No,vidím,že to nebudu mít jednoduché :-)
Jeronimo Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Máte to hezké kluci. Mám ohromnou radost z toho, co se tu objevuje. Pravda, začínají se tu objevovat opravdu náramné kousky. Když sjedu vlákno od začátku, tak cestou časem jde hezky vidět, jak jde úroveň a počet exponátů nahooru.
varjag Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 já už jí mám Zastava 1100 Mototechna.jpgvýkon 40,4 kW, já se pos*ru :lol2:
Wanderer Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Teda nebejt tý Zastavy, tak je normálně hanba sem bez chronografů chodit. Jak tak koukám na ty fotky krabiček a hodinek, tak mě napadá :
Tikal Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 (upraveno) Sem vás chtěl pobavit, do toho bych nešel,takový koule nemám A jinak Bohušu, máš se na co těšit, můj dvanáctiletý synek má už plnou hodinkovnici a za pár kousků se fakt nemusí stydět. Upraveno 15. března 2014 uživatelem Tikal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se