Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak ji radši klidně zase schovej! :) Jsou bezchybné.

Diky, ty tvoje kousky me taky hodne drazdi.

Dneska mam den za odmenu, uz to potrebuju. Jeden balicek s pouzdrem uz dorazil a dalsi dva me cekaji na poste doma.

Odesláno

Diky, ty tvoje kousky me taky hodne drazdi.

Dneska mam den za odmenu, uz to potrebuju. Jeden balicek s pouzdrem uz dorazil a dalsi dva me cekaji na poste doma.

No hlavně Primkama vytěžuješ Valise tak, že se já svých kousků snad nedočkám! :D

Tak šupej na poštu, před měsícem jsi nám dělal kvíz a pořád netuším, jestli jsem to trefil!

PS: A krabičku mám taky! :D

post-11236-0-26861400-1394797308_thumb.png

Odesláno

No hlavně Primkama vytěžuješ Valise tak, že se já svých kousků snad nedočkám! :D

Tak šupej na poštu, před měsícem jsi nám dělal kvíz a pořád netuším, jestli jsem to trefil!

PS: A krabičku mám taky! :D

attachicon.gifSni?mek obrazovky 2014-03-14 v 12.40.24.png

Na poštu po práci. Musím to stihnout, u nás na dědině maj jen do pěti. Pak to rozseknem :-)

Apropó Valis, už tam toho moc nemám. troje Hujery a nějaký Primky. Dvoje, víc ne. Ale v dohledný době se tam chystám :-)

post-13546-0-04824200-1394799417_thumb.jpg

Odesláno

I synátorovi /3roky/ se líbí a říká,že by je chtěl,no mě odvezou :-)

Dobře si ho vychoval! Ve školce bude za hrdinu s zlatýma Autaviama na ruce :D 

Odesláno

Nejvíc jej zajímá průhled na mých Mido,musím mu ukazovat,jak se otáčí rotor :-) No,vidím,že to nebudu mít jednoduché :-)

Odesláno

Máte to hezké kluci.

Mám ohromnou radost z toho, co se tu objevuje. :)

Pravda, začínají se tu objevovat opravdu náramné kousky. Když sjedu vlákno od začátku, tak cestou časem jde hezky vidět, jak jde úroveň a počet exponátů nahooru.

Odesláno

Teda nebejt tý Zastavy, tak je normálně hanba sem bez chronografů chodit. Jak tak koukám na ty fotky krabiček a hodinek, tak mě napadá :lol2: :

Odesláno (upraveno)

Sem vás chtěl pobavit, do toho bych nešel,takový koule nemám :lol2:

A jinak Bohušu, máš se na co těšit, můj dvanáctiletý synek má už plnou hodinkovnici a za pár kousků se fakt nemusí stydět.

Upraveno uživatelem Tikal

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...