filo-boxer Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Fotky jako malovane, pecka! A krasne kousky ti prosly rukama, to se musi nechat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Jak píše filo, supr hodinky i fotky. +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Skvele fotky, vazne. K tem PO, 42mm s 8500 je hodne vysoke a pusobi disproporcne. U 45,5mm se to vic ztrati. Kdyz 42mm, tak bych zase hledal s 2500... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Saso, fakt paradni fotky. Jako kdyby jsi to dovybarvil fixou.Rad tohle vlakno sleduju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Imgbb image not found... tak nevím, jestli si kolegové nedělají z tebe prdel, nebo jestli je chyba u mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Včera tam ještě byly, teď je taky nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 16. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 (upraveno) Imgbb image not found... tak nevím, jestli si kolegové nedělají z tebe prdel, nebo jestli je chyba u mě...To je tak, když se s tím člověk jebe a pak selžou moderní technologie....takže tady jsou už jen fotky bez keců, snad už vydrží Upraveno 16. září 2017 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 21. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Z procházky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Inženýrský člobrdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Inzenyrska nadhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Krása! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 (upraveno) moc pekny fotky. ty ingy jsou uzasny. a ostatne smpcka taky. krasna modra Upraveno 26. září 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Po delší době zkouším světlý hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Dobrá volba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Od tebe jsem snad ani nic jiného nečekal jsou to fajn hodinky, pohodlný jako víceméně všechny plechy (i když suby a SD mi asi sedí o něco líp), černý ručky v kontrastu s bílým cifrem jsou taky dobrý oživení...jen jeden postřeh- oproti GMTčkám mi ta gmt ručky přijde víc dominantní a tudíž rušivá, ale to je spíš tím světlým cifrem, u černejch to bude asi jako u GMT Masterů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 30. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Nějak se mi to hromadí, tak popojedem....znáte to přísloví Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš- tak to je alespoň, co se týče hodinek pěkná blbost. A proto, abych tohle tvrzení podpořil, tak jsem si podruhý koupil Moony. Aspoň jsem ale udělal upgrade na plast a tritium. A musím říct, že dobrý. Safírovky byly fajn, ale klasika je jen jedna...potvrdil mi to i Buzz a kdo kromě něj a Neila by o tom mohl vědět víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Nejsou to ty, co tu nabízel Tuki...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Jsou nádherný, ta patina je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 30. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Nejsou to ty, co tu nabízel Tuki...?Jsou to ony...tak dlouho se tam válely až jsem nevydržel...a to jsem je samozřejmě vůbec neměl v plánu Jsou nádherný, ta patina je super Jojo, zjistil jsem, že čím víc jsou hodinky olezlý, zažloutlý a já nevím co, tak tím víc se mi líbí...tak nějak mě čím dál míň láká moderna, za to v minulosti bych si vybral desítky kousků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Krásné fotky a suprová patina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se