Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Kubo, Cyrile, skvělý nápad a úžasné hodinky ! Pokud se v nejbližší době dostanu z červených čísel, půjdu do toho jako číslo 7

Upraveno uživatelem Ondrej71
  • Odpovědi 219
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Navrhoval bych udělat šestku na devítce a dvanáctku na trojce, aby byly dopoledne a odpoledne signalizovaný horizontálně a né vertikálně. Přijde mi to přirozenější - už v devět by se člověk podvědomě těšil na oběd a ve tři by si sám sebe vážil, že je ještě v práci.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

nechal bych 12 hodinovku, a krome dnu v CJ bych to ani nejak nemenil = nac menit dokonale? :cool02:

Kubo, Cyrile, skvělý nápad a úžasné hodinky ! Pokud se v nejbližší době dostanu z červených čísel, půjdu do toho jako číslo 7

Odesláno

kdyz uz se tu strili cisla..

1 - IzTaPa (pokud me nekdo neprastite pres prsty, ze vam lezu do zeli :))

2

3

4

5

6

7 - Ondrej71

8 - Cyril

9 - Nero

10

11 - cigi

12

13

14

15

Odesláno

IzTaPa - Jen si dovolím upozornit, že jsem se hlásil jako první, tak jsem doufal v číslo 1. :-)

Ale pokud je to pro tebe nějak extra důležité, tak potom teda 6.

Odesláno

IzTaPa - Jen si dovolím upozornit, že jsem se hlásil jako první, tak jsem doufal v číslo 1. :-)

Ale pokud je to pro tebe nějak extra důležité, tak potom teda 6.

tak si vem svoji jednicku, ja si vezmu 2 ;)

Odesláno

9 / 15 ... k takovému projektu se moc rád přidám Kubo ... ale ještě před tím musíme dotáhnout ten starý úkol :) 

líbila by se mi černá varianta, ale podřídím se většině ... 

Podřiď se tedy alespoň mě a nech mi 9. :-)
Odesláno

Takže pořadníček?? To se tedy připisuji na seznam. Měl bych zájem o předposlední číslo v pořadí. I pokud by se počet limitovaných kusů rozrostl nebo zmenšil.

V tomto případě 14

1 - Tittus

2 - IzTaPa

3

4

5

6

7 - Ondrej71

8 - Cyril

9 - Nero

10

11 - cigi

12

13

14 - bacil.357

15

Odesláno

Podřiď se tedy alespoň mě a nech mi 9. :-)

Kuba měl pravdu, že pořadníky jsou zlo ... začíná mela  :taz:  ... ustoupit nemohu ... napadlo mně maximálně losování ... 

ještě jeden nápad ... jsou to jednoručky ... vem si desítku ( 10 -1 = 9:rolleyes: ... a navíc budeš vedle mně jako Cyril  ;) 

Odesláno

Přepisuji řadu tak, jak zatím je a přidávám sebe:

1 - Tittus

2 - IzTaPa

3

4

5

6

7 - Ondrej71

8 - Cyril

9 - Nero

10

11 - cigi

12

13 - Bert

14 - bacil.357

15

Odesláno (upraveno)

hehe pořadníky jsou zlo, ale děláte mi radost, díky :)

cigi: MS 24hodinovky umí:

https://www.google.cz/search?q=meistersinger+24&safe=off&source=lnms&tbm=isch

myslím, že to ale nebude tak jednoduché naroubovat na perigraph

Přesně tak, ale bylo by to paráááda, co myslíš - tohle je tvoje serie, budeš mít hlavní slovo.  Zeptej se, prosím pana Meistera a pana Singera.

Teďka mám diléma, dvě serie vlastně současně. Tady to zatím vypadá na mnohem větší vodvaz, 

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno (upraveno)

Přepisuji řadu tak, jak zatím je a přidávám sebe:

1 - Tittus

2 - IzTaPa

3 - elninoelnino

4

5

6

7 - Ondrej71

8 - Cyril

9 - Nero

10

11 - cigi

12

13 - Bert

14 - bacil.357

15

jo a jsem pro 24 h verzi :-)

Upraveno uživatelem elninoelnino
Odesláno

Navrhoval bych udělat šestku na devítce a dvanáctku na trojce, aby byly dopoledne a odpoledne signalizovaný horizontálně a né vertikálně. Přijde mi to přirozenější - už v devět by se člověk podvědomě těšil na oběd a ve tři by si sám sebe vážil, že je ještě v práci.

Tak teď jsi mi právě proslunil pošmourné ráno - díky!

Odesláno

Tak já se teda už těším na oběd i beztak, ale zatím ne podvědomě, uvidím, jestli si odpoledne budu ještě vážit sám sebe  .....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...