Kostra Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 S Dejvem bývají standardně super domluvy a kšefty, ale teď to posunul ještě o level výše. Velice příjemný obchod a bude mi kdykoliv potěšením a ctí zopakovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaret Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Výborná komunikace, velmi ochotný, doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 15 stran pozitivních hodnocení mluví samo za sebe S Davidem už jsme spolu řešili hodinky i auta a vždycky maximálně v topu. Jestli chcete věci na zápěstí nebo na silnici v top stavu a stress free, tady není o čem, 10 / 10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Ďalší obchod s Davidom a znova nemám čo vytknúť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Pokud se nepletu, s Davidem jsem tento týden uskutečnil už čtvrtý obchod během zhruba jednoho roku. Jako vždy precizní a vysoce seriózní spolupráce. Díky Davide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnypupil Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 S Davidem je vždy super spolupráce. Ochotně poradí a má velké znalosti. Vždy mi velmi pomohl. Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 S Davidem další obchod a opět z mé strany poděkování za vstřícnost, férové jednání a fajn pokec. Rád jsem Tě poznal, poprvé to bylo osobně. Není co dodat, jen snad, děkuji za obchod a budu se těšit na případný další. Milan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 24. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2021 Tak opět obchod s Davidem a opět na jedničku! Sice to bylo tentokrát trochu náročnější kvůli okolnostem a byly z toho ve výsledku asi 4 měsíce Ale nakonec vše zdárně vyřešeno - z čehož plyne, že na to, co David řekne je opravdu maximální spoleh. Plus samozřejmě perfektní komunikace a ochota. Zkrátka, jak už jsem jednou psal, řešit s Davidem auta i hodinky je radost! 11/10, rozhodně doporučuju a kdykoli znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedBaron Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 Od Davida jsem v roce 2020 kupoval Steinhartky Nav-B Uhr Limited Silver Edition. Domluvili jsme se spolu, že bude první, komu dám vědět kdybych prodával a po roce a půl přišel ten čas. Dali jsme si vědět, domluvili se a všechno klapnulo na výbornou dle domluvy, obchod s Davidem mohu z posledních dvou zkušeností vřele doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addpar Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Mám za sebou s Davidem skvělej obchod (já jsem kupoval od něj) za docela velkou částku. Přístup na jedničku, poradil, pomohl a splnil jsem si jeden z chronosnů. Doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Po delší době jsme s Davidem něco spáchali. Opět naprosto bezproblémový obchod, příjemné setkání, pokec.. Díky a zase někdy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 S Davidem to proběhlo bleskově a dle domluvy jako vždy. Škoda, že nebyl čas popovídat si o chronománii. Tak příště Davide (-: Díky za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 S Davidem opět super setkání jako vždy. Super domluva, jednání. Co řekne to platí. Realizace obchodu za příjemného pokecu, oběda. Díky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Dnes proběhl s Davidem hodinkový obchod s osobním předáním a dobrým pokecem. Díky moc a zase někdy..... Lada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Asi nema cenu psát,ze obchod dopadl na jedničku. Spis jsem chtěl Davidovi poděkovat za to,ze mi pomohl sehnat hodinky a to velmi rychle. Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 Za mne mohu Dejva jen doporučit. Děkuju za pokec a úspěšný obchod! A doufám, že nebyl poslední! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 U mě taky vše 1A, dali jsme i řeč o životě, věcech dobrých i zlých a možná jsem mu dal i dobrou radu . Takže díky, že jsi mi dal příležitost udělat dobrej skutek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alkoholixx Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 Naprosto bezproblémový obchod,přístup,komunikace. David je sympaťák, hodinky parádní. Co víc dodat... Hodnotím na A+++ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Jako vždy vše naprosto v pořádku, super domluva, rychlá komunikace. Děkuji a bylo mi opět potěšením... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 Za mě Davida mohu jen doporučit, velmi férové jednání, osobní setkání a pokec o věcech hodinkových i jiných. Dík a zas snad někdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se