Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

S Dejvem bývají standardně super domluvy a kšefty, ale teď to posunul ještě o level výše. Velice příjemný obchod a bude mi kdykoliv potěšením a ctí zopakovat. 

• po měsíci...
  • Odpovědi 316
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
Odesláno

15 stran pozitivních hodnocení mluví samo za sebe :) S Davidem už jsme spolu řešili hodinky i auta a vždycky maximálně v topu. Jestli chcete věci na zápěstí nebo na silnici v top stavu a stress free, tady není o čem, 10 / 10.

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Pokud se nepletu, s Davidem jsem tento týden uskutečnil už čtvrtý obchod během zhruba jednoho roku. Jako vždy precizní a vysoce seriózní spolupráce. Díky Davide.

• po 4 týdnech...
Odesláno

S Davidem další obchod a opět z mé strany poděkování za vstřícnost, férové jednání a fajn pokec. Rád jsem Tě poznal, poprvé to bylo osobně. Není co dodat, jen snad, děkuji za obchod a budu se těšit na případný další. Milan

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak opět obchod s Davidem a opět na jedničku! Sice to bylo tentokrát trochu náročnější kvůli okolnostem a byly z toho ve výsledku asi 4 měsíce :D Ale nakonec vše zdárně vyřešeno - z čehož plyne, že na to, co David řekne je opravdu maximální spoleh. Plus samozřejmě perfektní komunikace a ochota.

Zkrátka, jak už jsem jednou psal, řešit s Davidem auta i hodinky je radost! 11/10, rozhodně doporučuju a kdykoli znova. 

Odesláno

Od Davida jsem v roce 2020 kupoval Steinhartky Nav-B Uhr Limited Silver Edition. Domluvili jsme se spolu, že bude první, komu dám vědět kdybych prodával a po roce a půl přišel ten čas. Dali jsme si vědět, domluvili se a všechno klapnulo na výbornou dle domluvy, obchod s Davidem mohu z posledních dvou zkušeností vřele doporučit.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Mám za sebou s Davidem skvělej obchod (já jsem kupoval od něj) za docela velkou částku. Přístup na jedničku, poradil, pomohl a splnil jsem si jeden z chronosnů. Doporučuji!

• po 3 týdnech...
Odesláno

Po delší době jsme s Davidem něco spáchali. Opět naprosto bezproblémový obchod, příjemné setkání, pokec.. Díky a zase někdy..

• po 5 týdnech...
Odesláno

S Davidem opět super setkání jako vždy. Super domluva, jednání. Co řekne to platí. Realizace obchodu za příjemného pokecu, oběda. Díky za obchod.

• po měsíci...
Návštěvník rimidalvlark
Odesláno

Dnes proběhl s Davidem hodinkový obchod s osobním předáním a dobrým pokecem. Díky moc a zase někdy..... Lada. 

Odesláno

Asi nema cenu psát,ze obchod dopadl na jedničku. Spis jsem chtěl Davidovi poděkovat za to,ze mi pomohl sehnat hodinky a to velmi rychle. Diky!

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

U mě taky vše 1A, dali jsme i řeč o životě, věcech dobrých i zlých a možná jsem mu dal i dobrou radu 😉. Takže díky, že jsi mi dal příležitost udělat dobrej skutek 😉👍

• po 4 týdnech...
Odesláno

Naprosto bezproblémový obchod,přístup,komunikace.

David je sympaťák, hodinky parádní.

Co víc dodat...

Hodnotím na A+++👍

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...