instant Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Tak az teraz sne kompletni.. dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Lokální Seikokníže gratulace jak cyp! Si normálně pověsím tvůj plakát v pokojíčku hned vedle Glena Bentona. Jo a budu muset prodat auto (služební)abych si tyhle GS Suby koupil taky...Jsme na tom podobne. Nemam sice sluzebni auto, ale 3 decka. Nevim jak s prodejem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Tak az teraz sne kompletni.. dakujem Ha!Byl jsem vyvržen z kolektivu ....ale i přes to ti ty leštěnky pochválím. Jsme na tom podobne. Nemam sice sluzebni auto, ale 3 decka. Nevim jak s prodejem... Tak,tak.Já mám dva smrady.Včera se ve mě hnulo svědomí a tak jsem mu ráno koupil z hodinkových úspor parádní kolo,vzal jsem ho do školky,měl obrovskou radost jako kdyby dostal titanové divery.Trochu to zkalila nová paní učitelka která na syna do třídy zavolala "Dando jdeš domů děda je tady..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 "deda je tady" :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Ha!Byl jsem vyvržen z kolektivu ....ale i přes to ti ty leštěnky pochválím. Tak,tak.Já mám dva smrady.Včera se ve mě hnulo svědomí a tak jsem mu ráno koupil z hodinkových úspor parádní kolo,vzal jsem ho do školky,měl obrovskou radost jako kdyby dostal titanové divery.Trochu to zkalila nová paní učitelka která na syna do třídy zavolala "Dando jdeš domů děda je tady...":-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 (upraveno) Ha!Byl jsem vyvržen z kolektivu ....ale i přes to ti ty leštěnky pochválím. Tak ten tvoj smajl nasledovany obvyklym frflanim som bral ako pochvalu. Uprimne, viac sa mi vtierat do priazne snad ani nie je dostojne. Si predsa len muz v zrelom veku Upraveno 1. května 2015 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 koupil z hodinkových úsporKua co to je ? Ty jsi jako na hodinkovém účtu v černých číslech ? No to já jsem v brutal červených... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 (upraveno) Voe,já už se vymkl ze statistik.Jsem to chtěl napsat jinak, ".. z toho co mi zbylo. "To není jenom obdivovat předsedovo keramickou lunetu,já už to musím dát do poměru k tomu co stojí kvalitní keramické zuby do huby Upraveno 1. května 2015 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Voe,já už se vymkl ze statistik.Jsem to chtěl napsat jinak, ".. z toho co mi zbylo. "To není jenom obdivovat předsedovo keramickou lunetu,já už to musím dát do poměru k tomu co stojí kvalitní keramické zuby do huby keramika patří na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 (upraveno) Tak tak, do huby kozy, zlato a diamanty Upraveno 1. května 2015 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Taky gratuluju. Dříve jsem je povazoval za nejhnusnejsi GS, ale prozrel jsem. Jedny z nej SD. A rozhodne hezčí než suby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Taky gratuluju. Dříve jsem je povazoval za nejhnusnejsi GS, ale prozrel jsem. Jedny z nej SD. A rozhodne hezčí než suby.Dovolil bych se pripojit, Suby zadny slagr. Mel jsem troje na ruce, rozhodne mne neoslovily. Jina liga je Deepsea, ty jsou hodne husty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 coby exmajitele GS me nemuzete narknout z podjatosti, ale musim konstatovat, ze ty hodinky sou fakt hrozny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 No jo, RLX4EVER to je potom těžko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 To je stara taktika - mi ich predseda najprv ohundre a potom lacno kupi ale sak pockajte na najblizsom zraze jak ich seci oslintate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 fukushima style Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 (upraveno) To je stara taktika - mi ich predseda najprv ohundre a potom lacno kupi ale sak pockajte na najblizsom zraze jak ich seci oslintate.Tebe musi nekdo nechutne velebit,ale zbytecne?predpokladam,ze budes hodne snesitelnej clovek..smajlika nenajdu. Upraveno 2. května 2015 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 jurci gratulacia. konecne si aj ty uznal ze seiko stoja za to... ved som ti to uz dlho hovoril! a to puzdro je titan alebo len nevies fotit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Je to titan a fotim to vysavacom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Opozdene gratulace instant. Mam u seika splneno, ale 029 jeste chybi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se