xbraj19 Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2022 Nový úlovek. První GS automaty a to možná jeden z prvních kusů (11/1965) ještě se strojkem označeným "chronometer" než jim to švýcaři "zatrhli.
Waya03 Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2022 @xbraj19velká paráda, na Chonomagu se zas urodilo v poslední době, nejdřív GS62 reedice v bílým zlatě a teď vintage originál.
warann Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2022 Musim pochvalit Koscom za zprostredkovani sevisu. Hodinky po vymene lunety, v cene prekvapive (aspon pro me) udelali celkovou kontrolu vc chodu strojku a predevsim vymenili vsechna tesneni. No, tak se treba ted i prodaji, osobne uz nejak nemam ani potrebu je vyndavat z tech folii.
Vladar91 Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2022 Hirsh buvolí ješterka. Nádhera tak sem si to představoval přesně. Ta origo překlápěčka mi pila krev
Vladar91 Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2022 Seiko otvírá nové studio na Ginze v původní budově. To tam budu muset znova. https://www.seiko.co.jp/en/seiko_house_ginza/
Radik Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2022 Snowflaky. Ale nezastírám, že jsem rád, že nám tady snow během dvou dnů prakticky roztál.
safi Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2022 (upraveno) @Tomak: Velká gratulace k prvním GS. Zvolil jsi ideální model quartz GMT. Ať s nimi spokojeně zestárneš. @krizko: Velmi zdařilá kombinace high-beat automatu a tenkých indexů. Velmi jemný vzhled. Upraveno 25. prosince 2022 uživatelem safi
TomasK Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2023 Mám je už ca měsíc a nadšení. Spring drive (po měsíci +7 sec.), cifr, indexy / ručky, celkový zpracování - SUPER I ten titan a příjemná váha. Dlouho jsem je měl jako "nedosažitelné grail watch" až to holt muselo přijít a přišlo
safi Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2023 SBGE009 - výrazně modrý řemen jim sluší
Vit Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2023 (upraveno) V 23. 1. 2023 v 11:14, safi napsal: SBGE009 - výrazně modrý řemen jim sluší Máš to moc pěké SAFI. Myslím, že by jim vzhledem k výšce pouzdra slušl i TENTO řemen. (u pouzdra má tloušťku 7mm a u spony 3mm) A navíc je osa stěžejky optimálně umístněna: Tím myslím, že nevzniká příliš velká tloušťka řemene mezi stěžejkou a pouzdrem (jak je tomu u ručně vyráběných řemenů). Upraveno 24. ledna 2023 uživatelem Vit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se