organic Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Jaaj, ta "patinka" na lunete, mazacka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 tak ja sa s nimi mazacky nemazem.. ale znesu toho dost, to ti poviem. ocelove uz by boli na hranici toho co sa este da rozlestit no proste na robotný den dobre su: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 tak ja sa s nimi mazacky nemazem.. ale znesu toho dost, to ti poviem. ocelove uz by boli na hranici toho co sa este da rozlestit no proste na robotný den dobre su: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Hlásim jedny 6145-8000 ?68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Moc pěkný! Dřív jsem o nich dost uvažoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Jak to tady tak sleduji, budu muset nějaký GS pořídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 A nejsou jedny málo Antone Pavloviči? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A proto mám dvoje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Ja mam troje.. Anton Pavlovic vie preco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Já myslím, že akorát je tak 5-6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 A nejsou jedny málo Antone Pavloviči?A proto mám dvoje... To jsou ty moje baterkáče, co jsem nedávno prodával? Se tady najednou vyrojily a já teď nevím, z koho je mám dolovat zpátky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Potvrdzujem....tool watch ako vysite Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 (upraveno) Ja mam troje.. Anton Pavlovic vie preco Já myslím, že akorát je tak 5-6.nevím proč, ale moje milovaná se nějak nesmala, poté co jsem ji vaše odpovědi kluci přečetl :-) To jsou ty moje baterkáče, co jsem nedávno prodával? Se tady najednou vyrojily a já teď nevím, z koho je mám dolovat zpátky .Jj to jsou ony. Zastavily se u mě a zase chvíli pobudou na jednom místě :-) Upraveno 24. září 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Nemáte nějaký GS, který by se mohly na chvíli zastavit u mě? Nechce se mi dávat poptávka, když přesně nevím, co chci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Tak já s dovolením ještě dvě fotky, když tady tak srším nadšením :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Tak ja sem taky neco slintnu, at se mi to konecne zaradi do sledovanych vlaken Po minulem tydnu, kdy jsem si vyzkousel quartzove GS divery jsem zjistil, ze uz bych asi dokazal prezit s baterkama. Ted jeste sehnat koule dat za baterku sto litru... ale chce to cas. K MM300 jsem taky dospel az cca po trech letech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Tak ja sem taky neco slintnu, at se mi to konecne zaradi do sledovanych vlaken Po minulem tydnu, kdy jsem si vyzkousel quartzove GS divery jsem zjistil, ze uz bych asi dokazal prezit s baterkama. Ted jeste sehnat koule dat za baterku sto litru... ale chce to cas. K MM300 jsem taky dospel az cca po trech letech... SBGX jsou super, už jsem to psal víckrát, s těma na věčné časy...jen bych byl asi vystěhovanej z domova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 (upraveno) Jaaak sto litru, sem tu nedavno prodaval super baterkace za min jak polovic ... Ale jsem rad ze uz je nemam, alespon nosim i neco jine.Tak ja sem taky neco slintnu, at se mi to konecne zaradi do sledovanych vlaken Po minulem tydnu, kdy jsem si vyzkousel quartzove GS divery jsem zjistil, ze uz bych asi dokazal prezit s baterkama. Ted jeste sehnat koule dat za baterku sto litru... ale chce to cas. K MM300 jsem taky dospel az cca po trech letech... Upraveno 24. září 2018 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 nevím proč, ale moje milovaná se nějak nesmala, poté co jsem ji vaše odpovědi kluci přečetl :-) jej povedz, ze sa bavíme o frajerkách a bude všetko v pohode, uvidis.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Jaaak sto litru, sem tu nedavno prodaval super baterkace za min jak polovic ... Ale jsem rad ze uz je nemam, alespon nosim i neco jine.Co jsem se ted dival, tak jsem nikde za lepsi cenu nenasel. SBGX jsou super, už jsem to psal víckrát, s těma na věčné časy...jen bych byl asi vystěhovanej z domova Jsou fakt super, neveril jsem tomu, dokud jsem je neuvidel Jinak ja doma samozrejme zasadne nerikam, co kolik stalo, a slecna mi do toho nastesti nekeca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Blackhead asi myslel svoje bývalý geniální SBGV007, divery jsou cenově opravdu smutnější příběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se