nastycrew52 Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Blbej datum, ale dost často na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Otlaky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 tento tyzden v modrom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 noooo, modra je vskutka dobra, toto sa mi teda dost paci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 SBGE201 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 (upraveno) Bylo super se moct pobavit s typkem, co mi navrh hodinky. Těch pětadvacet, na který vypadá, mu samozřejmě není.Na některé dotazy odpovědět schopen byl, na některé ne Upraveno 6. února 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Bylo super se moct pobavit s typkem, co mi navrh hodinky. Těch pětadvacet, na který vypadá, mu samozřejmě není. Na některé dotazy odpovědět schopen byl, na některé ne To je taky těžký , když mu dáváš dotazy, na který by neumělo odpovědět ani vedení Grand Seiko Když jsi se ptal na tyčinky v tahu, myslel jsem, že ho odvezou Jsi střelec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 To eště nic nebylo, opravdu se zapotil až pozdějc mimo plénum. Ten tlumočník byl mimochodem fakt hustej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 To eště nic nebylo, opravdu se zapotil až pozdějc mimo plénum. Ten tlumočník byl mimochodem fakt hustej.Aha! U toho jsem nebyl. Tlumočník super! A sushi bylo neskutečně čerstvý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Já zas nebyl u suši, jsem muž pevných principů a vystát si frontu na trápení Kuby bylo v ten moment důležitější, holt se to krylo s časem krmení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 (upraveno) Bylo super se moct pobavit s typkem, co mi navrh hodinky. .. Takže ty už si vozíš hodinky do servisu raději sám? :Dofám že uděláš report. ... ses moh oholit. Upraveno 6. února 2020 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Podľa mňa mu ten servis už patrí, ako je tam často... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Takže ty už si vozíš hodinky do servisu raději sám? :Dofám že uděláš report. ... ses moh oholit. Dochtor se musel tvářit nenápadně, aby fotograf nepoznal, že po tyhle momentce bude pan od Seika bez penezenky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Jj, nějak se ty hodinky zaplatit musí Jestli to je pro někoho důležitý, klidně se příště oholim, jen to prosím poptejte 24h předem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Mrzí mě, že jsem se nemohl zúčastnit. Doktore - nějaký zajímavý špeky ses dozvěděl? Podělíš se s nami? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Jestli ho doktor rozebral správně, tak Seiko jde příští týden do likvidace a naše kousky vyvážíme zlatem :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Ok něco sem vyplodim, dejte mi pár dní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Až doktor něco vyplodí, tak mu tam přidám nějakou fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Doufám že je plodný a plodnější než minulé výpravy.A jestli teda něco vyplodí a někdo do toho přidá i jpg, tak dám na modlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se