Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Ahoj, možná mi poradíte, na loňské dovče v Japonsku jsem koupil 2x jeansy od Momotaro (jedny jsem měol párkrát a druhé jsou ještě s visačkama), od té doby jsem zhubnul a jsou mi velké...  kde by se daly udat? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 22 minutami, Ronin13 napsal:

Ahoj, možná mi poradíte, na loňské dovče v Japonsku jsem koupil 2x jeansy od Momotaro (jedny jsem měol párkrát a druhé jsou ještě s visačkama), od té doby jsem zhubnul a jsou mi velké...  kde by se daly udat? 

jak jsou velký - zatím by stačila velikost v pase ? Můžeš SZ´

díky  

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Ronin13 napsal:

Dá se i na FB: Dobře oblečený muž - market a nebo The Rebel's Wardrobe CZ.

Odkaz ke komentáři

tak jo, zase sem se nechal ovlivnit, naklikal sem na webu a včera přišly :) 

dnes poprvé na sobě a překvapivě pohodlný, jen teda se me moc nelibi to ohrnovani nohavic, ale nohavice jsou hodne dlouhý mam 185cm a klidně bych mohl mít o 10vic 🤷 nezkoušel jste to někdo proste zkrátit nůžkama? 

IMG_4484.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 31 minutami, sido napsal:

tak jo, zase sem se nechal ovlivnit, naklikal sem na webu a včera přišly :) 

dnes poprvé na sobě a překvapivě pohodlný, jen teda se me moc nelibi to ohrnovani nohavic, ale nohavice jsou hodne dlouhý mam 185cm a klidně bych mohl mít o 10vic 🤷 nezkoušel jste to někdo proste zkrátit nůžkama? 

IMG_4484.jpeg

Sám bych to rozhodně nedělal. Mám dvoje 14 oz a oboje zkrácené.

První jsem zkusil u běžného krejčího a ten je zkrátil, akorát na spodním švu mu sotva stačil šicí stroj k probití látky a v rozparku nohavic bylo více vynechávek stehů, které jsem si dodělal jehlou, nití a s pomocí kleští (protože to chtělo fakt sílu) k dokonalosti. 

V druhém případě jsem oslovil lokálního borce, co dělá zakázkové jeansy, zda by mi nezkrátil jeansy odjinud a ten mi je zkrátil perfektně.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 24 minutami, špelda66 napsal:

Nůžkama .... ???

Když ti nevyhovuje ohrnování ven, můžeš ohrnout i dovnitř, hlavně nic nestříhej, protože po prvním prani se můžou malinko na dýlku srazit i když jsou tzv sanforized.

dobrej nápad, zkusím ohrnout dovnitř…. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...