Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 20. 2. 2025 v 14:55, sido napsal:

presne tak 🫡

sem na tohle lempl, první sem mel triko od MbS na doporuceni kamose a uz sem nic jinyho nezkousel, ono to jejich reseni podpazi taky neni bezny a nevim jak bych si zvykal na jiny, holt staryho psa ..... 😉  

Rozšířit  

Jj triangl 👍

Odesláno
  V 20. 2. 2025 v 12:22, warann napsal:

Kde tohle beres? Jestli uz jsi to psal, tak sorry. 

Mne prave dosel balicek. Vyzkousim vecer. Jen si dycky rikam, proc ty debilni cedulky? MbS je ma aspon separatne nasity, takze jdou vyparat. A vyhodou bezesvych trik je samozrejme absence tech prisernych bocnich cedulek. 

IMG_4308.jpeg

Rozšířit  

Tak je to takovy slusny, nijak vyjimecny triko. Je teda hodne dlouhy, takze na noseni z kalhot to moc neni. Naopak pokud chce clovek pod kosili triko, co mu diky kratky dylce nepoleze z gati, tak je ok. Lem u krku je celkem festovni, coz videt i na foto shora. Suma sumarum, nenadchne, neurazi, pokud maji na Cultizm nejaky plosny slevy (coz je skoro furt), tak za cca 32€ ok. 

Odesláno

zasilka z Madridu dorazila, za me paradni a mam na nejakou dobu klid 😇

IMG_4991.jpg

• Like 4
Odesláno
  V 25. 2. 2025 v 10:58, ragu napsal:

Už jsi měl šanci ponosit? Nějaký poznatky? Přemýšlím o nich

Rozšířit  

stejně jako ty modrý, překvapilo mě jak jsou pohodlný a ty černý maj supr barvu diky ty satoshi výšivce…

Odesláno

Tak jsem zase nechal jednou ovlivnit. 
Za poslední měsíc jsem toto vlákno přečetl 3x celé od začátku. Výsledkem byla 3x návštěva DH. 
Poprvé jsem si odnesl kulicha, podruhé deku 🤦🏻‍♂️, no a napotřetí tedy džíny. 
Na tuhý Momotarto (na fotce) jsem si ještě netroufl, tak jsem jako entry level zvolil mnohem měkčí Japan Blue
Už jen vymyslet, co si nechat obtisknout na zadní kapsu. 

IMG_5481.jpeg

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Dnes dorazilo z nemecka zo stuff 

bunda real mccoys m-65. Dlho som sa nevedel rozhodnut medzi rmc a buzz rickson. Rmc je viac autenticka, buzz je viac do hneda a rozmermi mi viac vyhovoval rmc. Teraz sa mozem hrat na ramba alebo de nira z taxikara. Vzal som aj flat head henley dlhy rukav, merz je podla lepsi, aj strihom aj materialom, obzvlast ich vintage 102 henley, ktore su famozne v 4,6oz. No k mojmu podivu tam mali aj UES chino c408 regular v poslednej mojej velkosti. Skoro nikde ich nieje dostat. UES ma v poslednej dobe dost bavi, mam nespocet ich ciapok, ww2 jeany su fantasticke, jedny z najlepsie sediacich jean a to ich mam asi 15. No a v neposlednom rade sa tu dost riesili tricka. Skuste od ues ich no.8 slub nep tricka 9oz. Sice niesu loopwheeled, ale tkane na vintage masinach. Maju asi najlepsiu texturu zo vsetkych triciek co mam a to mam snad od kazdeho japonca nieco. Mozno sa im vyrovna texturou len samurai 12oz nippon cooton, no tie su drahe jak prasa a o tri unce tazsie

IMG_8114.jpeg

IMG_8138.jpeg

IMG_8139.jpeg

• Díky 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
  V 10. 3. 2025 v 11:07, vlcisko napsal:

Dnes dorazilo z nemecka zo stuff 

bunda real mccoys m-65. Dlho som sa nevedel rozhodnut medzi rmc a buzz rickson. Rmc je viac autenticka, buzz je viac do hneda a rozmermi mi viac vyhovoval rmc. Teraz sa mozem hrat na ramba alebo de nira z taxikara. Vzal som aj flat head henley dlhy rukav, merz je podla lepsi, aj strihom aj materialom, obzvlast ich vintage 102 henley, ktore su famozne v 4,6oz. No k mojmu podivu tam mali aj UES chino c408 regular v poslednej mojej velkosti. Skoro nikde ich nieje dostat. UES ma v poslednej dobe dost bavi, mam nespocet ich ciapok, ww2 jeany su fantasticke, jedny z najlepsie sediacich jean a to ich mam asi 15. No a v neposlednom rade sa tu dost riesili tricka. Skuste od ues ich no.8 slub nep tricka 9oz. Sice niesu loopwheeled, ale tkane na vintage masinach. Maju asi najlepsiu texturu zo vsetkych triciek co mam a to mam snad od kazdeho japonca nieco. Mozno sa im vyrovna texturou len samurai 12oz nippon cooton, no tie su drahe jak prasa a o tri unce tazsie

Rozšířit  

Sedí parádně. Já zkouším sehnat na příští zimu co nejvěrnější N-3B.

Odesláno

Omlouvám se, nechci zakládat nový topic, tak si dovolím tady, kde sám přebírám spoustu vašich tipů a inspirací. Protože se v tom nevyznám, třeba někdo poradí - existuje tady v Praze nějaký slušný obchod primárně na jeansy) pro dámy? Sám to mám jednoduché, na košile si dojdu do Anthony´s  u Brumlovky, na boty a džíny čučím v DH, pár tipů na eshopy převezmu tady, ale je dneska nějaký slušný ekvivalent toho všeho pro manželku? Neříkám, že každá položka musí stát 30 litrů+, ale dneska když jde po značkách, co zná z mládí (ehm, za tohle bych dostal, kdyby to četla), levisky atd, tak většinou až na výjimky zjištuje, že je to nakonec stejně po pár nošeních stejný šunt jako když dostane noname džíny u kasy v Albertu za odměnu k nákupu - jestli mi rozumíte. Díky ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...