Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

V 5. 3. 2025 v 9:41, Traveller napsal:

Mně se líbí. Akorát nechápu jejich číslování délky nohavic. Na webu mají všude délku 32,což se mi zdá málo, přesto má každý nohavice zahnuté. 

Konkrétně tenhle model (Momotaro na fotce) má ve všech velikostech délku 34. Ohrnoval jsem 2x (jsem vysoký 181 cm).
A máš-li namysli Japan Blue, tak skutečně píšou všude 32 délku 🤔, ohrnuji jednou.

Upraveno uživatelem Irma Bunt
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neviem ci to sem patri, ale kozenka k dzinom patri istotne. Dnes mi zavolal dealer, ze mu dosli rainbow country “all state” bundy, ktore su extra vzacne, o to viac, ze mal aj velkost 46, ktora po celom internete nieje k dosazeni. Konina od shinki, famozne spracovanie, nadherna vona, lesk…som len kusok od orgazmu. 
inak dziny su UES, boty real mccoys a triko SDA

D54C65D7-842F-4F49-BFFF-0E1C976F15C8.jpeg

B3C14B61-DE06-4CCD-848C-A730A75A066D.jpeg

• Like 3
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, vlcisko napsal:

Neviem ci to sem patri, ale kozenka k dzinom patri istotne. Dnes mi zavolal dealer, ze mu dosli rainbow country “all state” bundy, ktore su extra vzacne, o to viac, ze mal aj velkost 46, ktora po celom internete nieje k dosazeni. Konina od shinki, famozne spracovanie, nadherna vona, lesk…som len kusok od orgazmu. 
inak dziny su UES, boty real mccoys a triko SDA

D54C65D7-842F-4F49-BFFF-0E1C976F15C8.jpeg

B3C14B61-DE06-4CCD-848C-A730A75A066D.jpeg

Krásná, klidně to můžeš sypat sem: 

Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, warann napsal:

@vlcisko Dobry to mas 👍. Jen me zmatla ta “kozenka”. Predpokladam, ze to neni mysleno jako”koženka” = umela kuze? 

Nie nie, je to prava veg tanned koza z konskeho chrbta, tipujem ze uz mrtveho 😬 (neviem ako to prelozit, je veg tanned a chrome tanned koza. Chrome tanned je vacsina lacnych kozi oznacenych ako “100% leather”. Zvieracia pokozka sa hodi do chromoveho roztoku a za dva tri dni mas kozu, kdezto veg tanned sa namaca v prirodnych olejoch zo stromovych kur a proces premeny pokozky na kozu trva mesiace. Tato je spracovana v shinki hikaku, svaty gral vsetkych kozeluzni. Dokazu spracovat velmi male limitovane mnozstvo kozi. Vacsinou zvyknu tito vyrobcovia bund vypustat produkty len raz za rok za dva a hned su fuc. Treba mat stastie

• Díky 2
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, vlcisko napsal:

Dik, uz len frajerku mi treba. Ale to by zas vsetky prachy isli na vuitonky, botoxy a ine nezmysli 🤷🏻‍♂️😀

Sekne ti to 👍 Též se mi líbí věci dotažené na maximální řemeslné úrovni. 

Jinak myslím, že když dáš emencipované frajerce, tak koupí vuitonku ona tobě 😉 

Odkaz ke komentáři

raw denim to sice neni, ale temahle dzinama zacla selvege vlna a postupne i raw denim
trapny nemecky mustangy, asi 10x opravovany, mam je roky a porad drzej
feat. red wing 8084 - kdyz uz je zamceny vlakno vo skrpalech 😄 

image.jpeg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...