leebauer Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 A ten vlevo za stara? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Zkusím tady, s dovolením, nabídnou modré Momotaro W36/L34, kdybyste měli zájem tak do SZ po dietě mi padaj i zapnutý:-) díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Zkusím tady, s dovolením, nabídnou modré Momotaro W36/L34, kdybyste měli zájem tak do SZpo dietě mi padaj i zapnutý:-)díkyJá ty čísla potřebuji prohodit aby mi seděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Pak bych si je nechal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MVX Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 vzal jsem od zrna Unbranded jeany a neni to nic pro me. Kdybyste nekdo chteli tak UB 431 Tight velikosti 32 na prodej za 1500. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Nechcete nekde tlustou kosili od Samurai? Je to Lko. Nejde mi zavrit skrin Je to spis skoro bunda nez kosile, tlusta a tezka.Tady je k ni nejaky pokec.https://www.heddels.com/2016/11/samurai-jeans-indigo-rope-dyed-heavy-flannel-work-shirt/Na denimheads ji maj taky, ale v jiny barevny variante.http://www.denimheads.cz/shop/detail/197/2402/Samurai-SIN17-01-Flannel-Shirt#.W7SSwHsza70Kdyztak SZ. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 nedalo mi to a spichl jsem jeden vintage kousek opasku co se hodí k raw denimu , 4mm , lehce vintage , podložka pod sponou a mosazná masivní spona s rolnou US výroby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 MOMOTARO 18OZ uz několik let bez vyprani.Už jsou ze stran díravé kapsy ve švech, ale stále drží a jsou v pohodě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Kokso to smrdi az sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Syfl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 (upraveno) MOMOTARO 18OZ uz několik let bez vyprani.Už jsou ze stran díravé kapsy ve švech, ale stále drží a jsou v pohodě.No ty si pěknej čuněk.HeHe Upraveno 12. října 2018 uživatelem leebauer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 3:16 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Takže konečně zde moje nová akvizice. Made by #tailor_s_labKomplet na míru Alexandr ze Štěpánské pasážeMateriál Japan blue 14,5 OZ3 týdny a 3 zkoušky a bylo to :-)Cena 4700,-Jsem nadsenej. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Hezky hezky.Už se na ne těším. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 To vypadá výborně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Jako pet litru za rifle jsem jeste nedal...ale kdyby k tomu nekdy melo dojit, tohle mi pripada smysluplne 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Jako ja asi taky ne, ale za ručně sity džíny na míru mi to přijde super. Fakt vybornej přístup i materiál. A samozřejmě nemá jen 14,5 OZ ale i menší gramaze a i tak pro hardcore fandy ma 20 OZ a výš. Zatím to rozcházím a sem jak ve sveraku, ale podda se to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Jo s mimochodem, samozřejmě nizkej pas pro pupkace byl základ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Jeden z mála módních trendů, který má i nezamýšlené, zato příjemné a praktické dopady, jež může ocenit jen pravý muž! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se