Jero Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Hlavně že jsou kvalitně zpracované a denim je japonskýTak to bude asi docela omyl, denim mastí v číně FABRIC TYPE: Indigo denimFABRIC ORIGIN: China, Fansun Millhttps://www.instagram.com/p/BLBg3t2g5i0/?hl=cs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 (upraveno) Tak to bude asi docela omyl, denim mastí v číně FABRIC TYPE: Indigo denim[/size] FABRIC ORIGIN: China, Fansun Mill[/size] https://www.instagram.com/p/BLBg3t2g5i0/?hl=csJá měl teda při objednávce napsané Japonsko (některé látky jsou z Činy). Tak nevím jak to mám chápat, nemám to přečtené skrz na skrz jako ty :* Upraveno 8. srpna 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 Mají to mix,vůbec jsem netušil, že to dělá í čína, a jako na sviňu si z číňana objednal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Tyhle jsou určitě z japonského denimu. Ale protože mi je žena omylem naložila do pračky, nemůžu v nich mezi lidi. Tak jsem je vzal na stavbu a díky tomu se tyhle pokažené jeansy můžou chlubit tím, že je jako jediné svoje používám na to, na co byly původně vymyšleny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 (upraveno) Tyhle jsou určitě z japonského denimu. Ale protože mi je žena omylem naložila do pračky, nemůžu v nich mezi lidi. Tak jsem je vzal na stavbu a díky tomu se tyhle pokažené jeansy můžou chlubit tím, že je jako jediné svoje používám na to, na co byly původně vymyšleny :-)Proc s nima po nalozeni do pracky nemuzes mezi lidi? Ja mam na vsech ze muzou do pracky, kdyz to peru na 20 stupnu a susim rozlozeny tak to zadny prehyby nezanechava. I tak na to celkem seru a peru na 30 a pak to skonci v susicce kde to dalsi dva dny zapomenu. Dle stitku muzu vsechny jeany co mam prat na 30°C. Upraveno 18. srpna 2019 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 (upraveno) Tyhle jsou určitě z japonského denimu. Ale protože mi je žena omylem naložila do pračky, nemůžu v nich mezi lidi. Tak jsem je vzal na stavbu a díky tomu se tyhle pokažené jeansy můžou chlubit tím, že je jako jediné svoje používám na to, na co byly původně vymyšleny :-) IMG_20190814_144434_HDR_compress11.jpg IMG_20190815_122126_HDR_compress94.jpgZa tenhle look se u některých značek platí nekrestanske peníze. Tak je po ?šichtě? hlavně neper a normálně je nos za.ebané, je to cool :) Upraveno 18. srpna 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Tak to taky vyzkouším. Má první zkušenost s něčím, co by se snad dalo nazvat kvalitní denim (vzal jsem pro sychr hned dva kousky): 16oz Samurai a 21oz Iron Heart První dojmy:- Asi mám zlomený palec pravé ruky od zapínaní knoflíků během zkoušení- Když jsem se po zkoušení nastřelil do svých starých džínů, ve kterých jsem přišel, připadalo mi to jak hadr na podlahu :-).- Zajímavý je to číslování....jedny v pase 36, druhý 33, ale pocitově mi přijdou stejný, tak nevím, jak to ti japončíci číslujou... Tak uvidíme, jak to půjde dál. Zítra jdu vyvětrat Samuraiky na 4 dny ho Holandska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Proc s nima po nalozeni do pracky nemuzes mezi lidi?Protože je žena vyprala asi na 60° a nechala na plný kule vyždímat, takže se dolámaly, jak neměly, a bylo to hodně vidět. Je teda fakt, že časem se to zase ztratilo, ale prostě nemají to správné odrbání, jaké mají raw gatě mít. Za tenhle look se u některých značek platí nekrestanske peníze. Tak je po ?šichtě? hlavně neper a normálně je nos za.ebané, je to cool :)No tak ale s tím bych takhle taky nemohl mezi lidi, bo kromě cool looku nabraly i docela "charakteristický" pach ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 AdaMoss: To je to pravé ořechové. Supr dvojka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Joo, zdá se to bejt kvalitní matroš. Co mě překvapilo, tak ty Samuraie jsou takový lehce chlupatý nebo jak to nazvat. Oproti IH, ty jsou zas celkem hladký na omak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Iron Heart dali opět do nabídky IHSH-177 a 178 18oz CPO košile asi to nejlepší co od nich nosím. Mrkněte na to. https://www.ironheart.co.uk/tops/ihsh-177.htmlhttps://www.ironheart.co.uk/tops/ihsh-178.html Vřele doporučuji, už se těším až je na podzim zase obléknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Dneska druhý kousek do ?komba? ... denimově jsem vyčerpán. Tentokrat jsem to vyladil do světlé a trojité šití vypadá festovně. Custom mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 1. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Vypadají skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Vypadají skvěle!Díky, mam z nich upřímnou radost. Dneska s prckem do školky, konečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 10. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Dneska radost z japonskeho sekace. IH Johnny Cash, za par supu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Dneska radost z japonskeho sekace. IH Johnny Cash, za par supu. 72580110-05EC-4E5B-8F1A-85A1B5C35BFF.jpegJo pěknej nález. Kde maj japonskej sekáč? Nějaký web? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 10. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Je jich spousta. Neco na IG neco na ebay. 98% japonsky S a M velikosti (size 1, 2) sem tam se objevi neco vetsiho na stredoevropana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 (upraveno) Tak to se nechytám se 190cm Objednám asi zase SoSo, nějakou těžkou košili co bude jak lehčí bunda Od kolika Oz košile neprofoukne? Upraveno 10. září 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Dneska radost z japonskeho sekace. IH Johnny Cash, za par supu.72580110-05EC-4E5B-8F1A-85A1B5C35BFF.jpegMoc pěknej kousek. Užij si ho. Ten ještě nějakej pátek bude dělat radost.Sezona na těžkej denim začíná, sandále už jsou ve skříni a v botníku připravený RW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Chlapi, můžu ten japonskej denim normálně žehlit? Nezastavím/nez.urvím proces? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se