raskiscz Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 To je blbý, myslel jsem, že to jde ze Švédska, to by vyšlo fajn s tou 30% slevou. Ale stejně mám už na cestě Unbranded, tam to je jen s DPH, clu se vyhneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Dobře už bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 raskiscz:Kde jsi, prosím Tě, objednával ty Unbranded... Když tak hoď link... Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 (upraveno) https://theunbrandedbrand.com vzal jsem tyhle: https://theunbrandedbrand.com/collections/skinny/products/ub101-skinny-fit-indigo-selvedgeCeny mají zdá se bezkonkurenční. Škoda jen toho DPH :-D a poplatků FedEx Upraveno 3. dubna 2020 uživatelem raskiscz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Já jsem koukal na cultizm... Tam to bude bez cla i DPH:https://www.cultizm.com/en/denim/jeans/8724/unbranded-ub101-skinny-fit-selvage-indigo-14.5oz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 (upraveno) No ale mají jen do vel. 38, já potřebuji 40 :-D To je zase diskriminace :-D Upraveno 3. dubna 2020 uživatelem raskiscz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebonaut Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Cultizm opravdu vřele doporučuji! Mají tam slušný výběr a občas mívají hodně hezké slevy + dopravu zdarma. Také mě vždy potěší, že objednané zboží přijde během dvou dní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Tak za 6 dní z Kanady je slušný. Unbranded UB101 Skinny Fit 14.5oz Indigo Selvedge Denim. 14,5 ouncový denim je asi tak "akorát", když seš dlouho zvyklý na džíny s elastanem :-D jo a díky MOCO za radu s velikostí (y) to co jsi naměřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Tak je potreba i v tyhle naprd dobe podporovat remeslniky byt drobnostma... Alexander - Tailor?s lab jede pecky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Už ji mám týden, ale měl jsem si vzít tu z Mlčení Jehňátek. .Tak je potreba i v tyhle naprd dobe podporovat remeslniky byt drobnostma... Alexander - Tailor?s lab jede pecky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Tak za 6 dní z Kanady je slušný. Unbranded UB101 Skinny Fit 14.5oz Indigo Selvedge Denim. 14,5 ouncový denim je asi tak "akorát", když seš dlouho zvyklý na džíny s elastanem :-D jo a díky MOCO za radu s velikostí (y)Měl bych dotaz ohledně velikosti. Koukal jsem na míry UB na Cultizm. Určitě nejdůležitější je pás. Běžně kupuji 34/32 /Levis, Lee/ což by i dle tabulky sedělo. Sedí ty míry podle tabulky? Mám raději užší střih, takže uvažuji o UB 401. Džíny přes net jsem kupoval jenom jednou a to Levis Made and Crafted typ 511 a sedly jak prdel na hrnec. Myslíte, źe u UBček to bude stejné? https://www.cultizm.com/en/denim/jeans/11369/unbranded-ub401-tight-fit-selvage-indigo-14.5oz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Změřil jsem své starší neelastické džíny a vybral (na radu MOCO) přesně to, co jsem naměřil. https://theunbrandedbrand.com/pages/measuring-guide. Velikost 40 odpovídá v pase 41 inch a to jsem naměřil na starších džínách. Chtěl jsem užší dole v nohavicích, ale u mé velikosti prostě užší nedělají, mám model skinny fit :-) Jinak vše sedí perfektně. První nošení jsem měl problém zavázat tkaničky :-D, ale teď už to povoluje a je to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Díky moc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Je to tady spravne? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Tak samozrejme :-) Kdyz řemen, tak jedině ró :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Ten selvedge na poutku je frajeřinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Paráda, akorát mě jímá hrůza jakéže jeansy na to padly... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 14,5 oz :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Normálně jsem pěkně v prdeli, chci si koupit další modráky, popřípadě čerňáky a nemůžu se pořád rozhodnout. Začal jsem na UB, potom že tedy Lee 101, pak Naked and Famous.....pořád se nějak nemůžu rozhodnout a to ještě uvažuji o Iron Heart........pořád na to čumím a hledám. Už si připadám jak nějaký úchyl na džíny. Co jedině vím, že by měly být okolo 14 oz.......nějaká rada od zdejších znalců? U těch Ironů mě sere akorát ta délka....nosím 32 a oni mají, tuším, 36.....jinak jsou parádní.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Necháš si je u Alexe upravit jak budeš potrebovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se