Leviathann Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Musím souhlasit. Střídám je posledních pár měsíců s Tritonama, mám je na kůži a za ty peníze je to paráda. Vypadají dobře i ke košili a saku, což mi potvrdilo i několik nezaujatých kritiků (a líbí se i manželce, a to se počítá). Navíc, když vidím, co lidi běžně nosí, tak si říkám, že ten některými proklínaný "dyzajn" je úplně v pohodě. V jednoduchosti je síla, tisíc ciferníčků v jednom (pseudochrona a pod.) nemusím, podobnost s jinými hodinkami v tuto chvíli fakt neřeším. Za mě paráda.
Marhi Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 TakžeUdělal jsem konečné úpravy ke své spokojenosti, jak se říká " spokojenej parchant"Na kůži - se dají nosit i do společnosti. Kupodivu vypadají velmi společensky a to i s otočnou lunetou.Na hadru, jakože nato- neodolal jsem a pořídil barevné ve stylu 007. Pěkné. Na hrubší zacházení, do lesa atd. Umocní to jejich velikost a vypadají opticky větší. Výhoda je i ta, že trnovka je na boku zápěstí a tak netlačí. Malá nevýhoda je, že na suché kůži to má tendenci cestovat. A v práci, alespoň mě, to vytáčí. Dizajnově ovšem velmi pěkné.Verze tři mesh. Už to sice není taková lidovka jako nata, ovšem má to potápěčskou extenzi a dokonalý retro styl.Fotky nebudou, nevlastním nic co má v přízvisku chytré.Na meshi ty hodinky vylétnou ještě o třídu výš. A plus je ten že dokonale sedí na ruce.Jak říkám, spokojenej parchant.
Toom Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 "Fotky nebudou, nevlastním nic co má v přízvisku chytré" Tak to prostě vyfoť blbým foťákem
Marhi Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Tak já si tu blbninu večer půjčím od ženy.Ale jsem na to hrozná lama.
Marhi Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Byl to boj.Kdo pozná pivovár? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jorge Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Uhříněves. Fotky dobrý. Asi taky nutně potřebuju mesh.
PEtrS Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Tyhle se mi hodně líbí na tahu, na hnědý vintage kůži, na bondovským natu (Connery i Craig), ale ten mesh... ten mesh mi k nim prostě nejde. Sory
Marhi Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Jestě doplním. Fotky prostě neumím.Mesh k nim de asi nejlíp.Na zimu jsem přezul na kůži. Naprosto bombově vypadají na žralokovi.Černej žralok od Riosu. A možno nosit i na ples. Vypadají decentně. Holt rolex. Jo a díky tomu vypouklýmu safíru vypadají opticky menší. Pilotky ve stejným průměru jsou oproti nim obří.
Daemonultimate Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 (upraveno) To není až tak sklem, ale faktem, že pilotky nemaj lunetu, ale pouze hranu pouzdra, takže jsou nejen opticky větší, ale tipnu si, že mají i větší cifr.Parádní hodinky. Upraveno 12. října 2016 uživatelem Daemonultimate
Marhi Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Máš naprostou pravdu, ale v tomhle případě to dělá i to sklo.Viz ta novinka. Stejný pouzdro, stejnej safír jen o dvě díry víc na tlačítka.
Daemonultimate Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 (upraveno) ... Stejný pouzdro, stejnej safír jen o dvě díry víc na tlačítka.To nevim, v reálu jsem je neviděl, to zjistím až porovnáním šíře tachymetru (nebo kýho čerta) a cifru, ale je pravda, že klenutý sklo těma bokama ještě víc opticky zmenšuje, to máš fakt. Upraveno 12. října 2016 uživatelem Daemonultimate
kuncák7 Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Podle meho neni mash to prave. Vadi, mne osobne to zakonceni/ nezakonceni u pouzdra. Ta spona je ale super.
Marhi Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Obrázek je obrázek, naživo to je lepší.Ta spona má to co teď v jiném vlákně chlapci řeší. Mikroposuv. Asi tak dva cm. Taky mi pracuje zápěstí během dne, a dá se doštelovat.Sem řešil co do vody a klasický tah se mi nelíbí. Snad mi to evokuje to, že to dávaj snad všude. Kůže by dostala strašně na perdel, nata mám, ale překlápěčka je překlápěčka.Ten mesh jsem pořídil taky od štajna, a je vychytanej, či spíš má to co je potřeba. Časem bych ho chtěl upotřebit třeba na pilotky. Tam se stratí těch 22mm. co to má.Ekonomika je bohužel až na prvním místě.
meetU Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Práve som si ich tu na fore zahovoril a už sa neviem dočkať
Leviathann Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Hm.... Asi si udělám opožděného Ježíška a ten mesh si pořídím. Vypadá to moc pěkně.... Ach jo, že já sem na fórum vůbec lezu....
Vítek75 Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Raději je mám na řemenu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Nudím se ( hodinkově ) a tyhle hodinky mně nahlodávaj čím dál víc. Sakra. Mám rád tah, ale na těhle hnědých řemenech vypadají k světu.
Toom Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Nudím se ( hodinkově ) a tyhle hodinky mně nahlodávaj čím dál víc. Sakra. Mám rád tah, ale na těhle hnědých řemenech vypadají k světu. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/102441-steinhart-ocean-one-vintage/?hl=steinhart
Bushman Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Mě se taky hrozně líbí a pokukuji po nich už delší dobu. Jen se trochu obávám toho vystouplého sklíčka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se