Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové myslím, že super.

Vypada to skvele. Velikost loga je akorat.

K druhemu navrhu jen podotknu, ze polo s celym napisem bych nenosil.

Ted jen ta lapalie s materialy, tomu nerozumim, ale jsem ochoten si priplatit za kvalitu. Kazdopadne, az se vybere polo/polotovar, bude treba opet vyzadat konkretni tabulku velikosti pro pripadne korekce objednavky. Diky.

Návštěvník dabelM
Odesláno

Toto je alternativa - respektive navrhuju na 2. vlnu v případě spokojenosti. Většina tu počítá s variantou malých hodinek.

Taky bych se klonil k druhé vlně.

Za mě varianta č.1 :clap:

Odesláno

OK to doladíme. Každopádně uzavírám přidávání nových členů (až v dalším kole). Musíme zafixovat počty kvůli výrobci. Takže zatím takto. Pevně doufám, že nám to změněné tričko a tabulka velikostí neudělá revoluci a všichni začnou měnit :D

post-29179-0-20344000-1407838074_thumb.png

Odesláno

Veľkosť XXXL býva s 10% príplatkom a len v základných farbách.

Mohu prosím zjistit, jaké jsou to základní barvy ? Díky...

Odesláno (upraveno)

Už se na tom pracuje - ověřuju ještě, jestli se s tričkem nezmění paleta barev - to by byl vůbec masakr :/ Všechny informace obratem zveřejním.

Pokud by se měnila paleta barev - byl by pro vás velký problém tato varianta původního Adlera?

Single Jersey, 100% BA, 180g/m2, S-XXL, 2 gombíky na zapínanie, rozparky v bočných švoch.

Upraveno uživatelem ondralbc
Odesláno

Už se na tom pracuje - ověřuju ještě, jestli se s tričkem nezmění paleta barev - to by byl vůbec masakr :/ Všechny informace obratem zveřejním.

Pokud by se měnila paleta barev - byl by pro vás velký problém tato varianta původního Adlera?

Single Jersey, 100% BA, 180g/m2, S-XXL, 2 gombíky na zapínanie, rozparky v bočných švoch.

Za mě taky ok..

Odesláno (upraveno)

Přesně tak. Docela jsem s XXXL počítal, i když v černé to asi nabízí každý výrobce. 10% navýšení ceny u největší velikosti mi nedělá problém. Jsem pro B&C. U Adlera by mi kromě absence největší velikosti ve 100% bavlně asi trochu vadila nižší gramáž a taky "dva gombíky" místo tří, buď to bude mít malou díru pro hlavu, nebo to bude vypadat trošku ošizeně.. Má někdo z vás dvougombíkové polo? Jak to prosím vypadá?

Edit: jo jinak návrh se mi moc líbí, trochu jsem měl obavy z příliš velkého loga, ale je to super!

Upraveno uživatelem martar
Odesláno (upraveno)

Souhlasím, něco vyber, hlavně ať je to 100%ní bavlna.

Návrh je super. Myšlenka s dalším kolem pro jiné logo je rozumná.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Ondro,

pokud by doslo ke zmene palety barev, tak doporucju tu excelovou tabulku nakopirovat do google docs a nasdilet sem link na ten google dokument a povolit v nem editaci.

Kazdy si tak doplni svoji barvu a ty v tom nebudes mit zmatky.

Odesláno

Díky za tip, ale když se někdo uklikne a zmeni neco jinde než sobě ... Takto to mám jasné pod kontrolou i s dokumentovanou komunikaci v poste.

• Dát hlas 1
Odesláno

Děkuji moc za zařizování, musíš s tím mít neskutečnou práci a trpělivost, některé dotazy jsou až legrační.. Za mě určitě dle doporučení výrobce zvolit co nejkvalitnější materiál a střih, když už se dělá taková "zakázková věc", ať to není hnusné low cost reklamní triko, ale dá se to i nosit. A za příplatek v řádu desítek korun to určitě stojí. (Mimo záznam, triko za mne objednával PetrM, tak nejsem jen kibic, co si ani triko neobjednal a jen kafrá..:) )

Odesláno

Ja bych bral co nejlepsi material, at naceni i B&C a tu top kvalitu (James &Nicholson) at vime jakej je rozdil, jak pisou ostatni at se to da nosit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...