mAra_ Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Díky, kouknu na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Uz to mam doma 8 odoslane, 12 doma a medzitym bol vikend , DPD rulez Your A. Farley Country Attire order from February 4, 2018 has been dispatched. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 (upraveno) No, tak sa dockala aj moja milovana Mastna Klasika https://johnlewis.scene7.com/is/image/JohnLewis/001103098alt3 Pre istotu aj nieco vyslovene zenske: oboje prislo necakane a spravilo obrovsku radost, akoze Valentinprezent A ja tym padom nemusim v stredu v nejakej restike predstierat komercnu romantiku, zena napecie kolac, ja otvorim flasu a jak nam bude dobre. Upraveno 12. února 2018 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Tak mi dnes přišel balíček z Outdoor and country. V neděli objednáno, dnes doručeno. V něm cepka, tričko a svetřík. Zázrakem všechno sedí... Sláva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 V patek objednano a vcera dorazila nová voskovka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Ta je tu asi jedina, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Hele nevim, ale je boží. Velikost XXL mi teda sedí jen tak tak, ale sedí. Je trochu teplejsi nez Bedale a ty kapsy po stranach mi take vic vyhovujou. Voskovana je jako svina, takze zase bude mesic zavesena v pokoji, aby trochu "vyschla". A ta olivova barva super, tesim se na patinu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 (upraveno) Jinak Bedale dnes odleja na zkousku do Ostravy, tak snad bude panovi slušet :-) Kdyby ne a nekdo mel zajem o zanovni Bedale velikost 48(58) v barvě rustic a ve vybornem stavu, tak at da vedet :-) Upraveno 14. února 2018 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Jo, Moorlanda mam taky v olive. Fajna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 (upraveno) Tak se tu kluci pochlubim...Od ledna jsem řešil ztracený balík z countryattire. Vyřešeno, objednáno znovu z Outdoor and country. Dneska to přišlo a naštěstí mi všechny velikosti sešly... Uff.Kombinace Baracuta: G9. Barbour : čepka, tričko, svetr.Tak snad mám na chvíli zase pokoj :-) Moja už mě už podezriva, že mám někde babu :-DTak díky tady všem za rady. Upraveno 14. února 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Sekne Ti to A vdaka sledovanie tohto vlakna som zas o nieco chudobnejsi kedze baracuta je na ceste.Tak dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Dobree zvládam bundy,svetre, košele, boty...obleky... Ale hentie flatcap baretky si velkostne netuším jak vybrať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 (upraveno) Já jsem změřil hlavu metrem normálně na centimetry tam, kde má čepice sedět ... A pak jsem našel pěknou stránku s přepočtem (klidně můžu přeposlat). A podle toho objednal. A sedí.Přikládám screen tabulky velikosti. Upraveno 14. února 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 (upraveno) Tak dik risknem to Ta size to je obvod hlavy v cm/inchoch ze ? Upraveno 14. února 2018 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Jojo. Já to změřil v centimetrech. A na všech webech to měli v těch palcích... Tak jsem to nemusel aspoň nějak prepocitavat...Tak dej pak vědět, jakou jsi vybral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Že já sem lezu, teď abych si koupil další bundu. Vypadá fakt dobře. A na rozdíl ode mě ti sedí i čepice. Já v těch placatkách vypadám jak trubka (podprahové sdělení ...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Hehe je díky :-) Ohledně podprahoveho sdělení. Materiál je narezany, a teď už jen vyčapat volnou chvíli na stroji... V pondělí budu vědět víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 (upraveno) Že jsem do tohodle vlákna lezl nyní mám nutkání na tuhle má ji někdo ? na fotce vypadá moc pěkně PEREGRINE MEN'S MADE IN ENGLAND BEXLEY WAX JACKET - MUSTARD Upraveno 15. února 2018 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Onehdá tady byl dotaz na svetry, mám v prodeji KAMA 100%merino, vodě odolný, nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Jojo. Já to změřil v centimetrech. A na všech webech to měli v těch palcích... Tak jsem to nemusel aspoň nějak prepocitavat...Tak dej pak vědět, jakou jsi vybral.Myslim ze to nedam. Zmeral som si hlavu a vyslo mi 58. Potom som ju zmeral este raz a vyslo mi 54. Zmeral som si vnutorny obvod baretky co mam ( velkost L je na visacke) a ta je 53. Som v koncoch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se