moco Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Countryattire 10% sleva na vše i na slevněné bundy.....zimní bunda objednána....mě jebne:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 10% zlava je tam predsa v podstate stale. Tebe neposlali s nakupom kod na 10% off z dalsich nakupov ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 (upraveno) 10% zlava je tam predsa v podstate stale. Tebe neposlali s nakupom kod na 10% off z dalsich nakupov ?Do e-mailu jsem slevu na další nákup nedostal, nicméně na mě na stránkách vyskočila, možná že to bylo jen pro mě, nevím, jsme tam přihlášený. Upraveno 24. února 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Dneska v Ostravě jsem potkal v Barbour nějakého místního pacienta:-) , když jsem si zkoušel ?zimní? bundy. RW na nohou, hodinky tam byly taky :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Zdravím,pánové.Muzete mi prosim pomoci identifikovat tuhle bundu?Nemuzu ji na strankach Barbur najit.U nas ji maji ve sleve ze 12500 na 8750.Dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 chybicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 (upraveno) Daj fotku stitku/visacky s kodom modelu Moco: mne po druhom alebo tretom nakupe pribalili papierovu karticku s kodom. Ten kod mi funguje na 10%off stale, davam ho pri kazdom nakupe. Tu akciu co si dal screen vidim aj ja. Kod FRESH10 Upraveno 24. února 2018 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Daj fotku stitku/visacky s kodom modeluMoco: mne po druhom alebo tretom nakupe pribalili papierovu karticku s kodom. Ten kod mi funguje na 10%off stale, davam ho pri kazdom nakupe.Tu akciu co si dal screen vidim aj ja. Kod FRESH10Tak to je pak pro všechny, na poprvé mi papírová sleva nedošla, tak asi až teď při druhém nákupu:)) Jinak dnes v Ostravě jsem zkoušel asi 4 druhy bund (delší) různého střihu a všechny XXL (normálně nosím vse XL), rukávy akorát, přes bachor pytlovitější, slim verze tam neměli. Pro me ideál slim a XXL, při XL mám rukávy na hraně, spíše kratší. Jinak jsem zvědavý na tu zimní verzi s ovcí na ramenou jak bude komfortní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 neodolal som... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 neodolal som...Ta zelená je super, velmi England Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Dalsia varianta bola navy, ale jednu navy uz mam... toto bude stvrta od barbour Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 jeste ji nemam,jen s tou myslenkou koketuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 asi tak,jak jsem koketoval s hodinkama :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 jeste ji nemam,jen s tou myslenkou koketujiVyber si raději nějakou podobnou na countryattire, je to ověřený shop, bundu budeš mít za 3-4dny doma a ušetříš ranec, neživ české prostředníky. Mrkni na DUKE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Freelander asi to je z nejakej postarsej kolekcie. Ale to ti nemoze vadit predsa Moco: este aj tailored fit by ti mohol sadnut, ale XL. Tailored je menej slím ako slim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 ok,diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 (upraveno) Freelander asi to je z nejakej postarsej kolekcie. Ale to ti nemoze vadit predsa Moco: este aj tailored fit by ti mohol sadnut, ale XL. Tailored je menej slím ako slim Ani se na ní nebudu dívat, jako dvě bundy v rozmezí 7 dní jsem nikdy nekupoval a třetí by už byla na Chocholouška, ta zimní byla náhoda, za ty prachy jsem ji tam nemohl nechat viset :-)) Upraveno 26. února 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Pak udelej foto, bunda je fajnova!neodolal som... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Ja som si min.sezonu poriesil stale jedna z mojich najoblubenejsich..BARBOUR KEMBLE WOOL JACKET spolu s Wessex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se