camlost Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 zrovna take s dcerou vybirame.. tak to asi budou sennheiser momentum m2 IEiU nás to proběhlo takhle: Syn (tehdy 6 let) dostal sluchátka Magnat LZR-něco. Po pár týdnech mi zabavil Senny 595, protože prý hrají mnohem líp. Ty děti to slyší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 to dukeposlouchám z CD JAmaha-občas telefon,ale stále více přemýšlím o nějakém přehrávači-pokud bys měl typ i na přhrávač, asluchátka-pošlicenu bych navýšildíky JirkaOdolám pokušení doporučit ti konkrétně to, co bych si koupil já - každý to slyšíme jinak a máme jiné priorityVšeobecné doporučení: circumaurální uzavřená konstrukce s nízkou impedancí od osvědčené značky, s odpojitelným kabelem. Pokud se obejdeš bez noise cancelling a bez bluetooth, tím lépe.Podle těchto parametrů si předběžně projdi např. https://www.audigo.cz/Stranky/Prodejny a fakt si na místě poslechni vybrané favority.A když už tam budeš, rovnou si kup přehrávač - prodavač ti podle tvých preferencí poradí který z mnoha https://www.audigo.cz/Prenosne-audio/MP3-FLAC-prehravace/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 U nás to proběhlo takhle: Syn (tehdy 6 let) dostal sluchátka Magnat LZR-něco. Po pár týdnech mi zabavil Senny 595, protože prý hrají mnohem líp. Ty děti to slyší.Slyší. Syn se přes nějaké "cool herní" typy, které do děcek masírují youtuberské celebrity, tak nějak nenásilně propracoval k osvědčené klasice ATH-M50xHodně pomohlo, že si mohl půjčit moje sluchátka (různé typy AKG, Sennheiser, NAD, Oppo, UE, JH audio, iBasso atd...) a pochopit, jak to vlastně má hrát...že dunivý bas není jediným měřítkem atd.Chvíli to vypadalo, že mi zabaví Oppo PM-3 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Mně se syn prokousal k ATH-MSR7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Gut :-)prča je, že kdyby děcka viděla, co jsme v jejich věku měli my (protože nic lepšího nešlo sehnat) tak by se válela smíchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Ještě i v o dost vyšším věku, prostě těch možností tolik nebylo. Občas se mi snaží krást M-70x (podle mě dost nedoceněný sluchátka a třeba v audigo je podle jejich recenze soudě moc nepochopili), ale to už má hoch smůlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Ja si pamatam, ked stali koss porta pro viac ako polovicu beznej vyplaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 (upraveno) Já na ně v útlém věku asi tak 19 let šetřil třičtvrtě roku Upraveno 10. listopadu 2018 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Kokso já měl 1. sluchátka v r. 1982, z elektra v okresním městě, červené mušle, plastový most, papírové měniče, zvukově očistec, made in Poland .... peklo na zemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 To mi byly 2, z hlediska sluchátek jsem se teda narodil trochu šikovnějc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 (upraveno) Ja som v nejakom TESLA bazáre kúpil ARF260. Keďže nemali náušníky, tak som z nich vykuchal meniče a dal do traktoristických slúchadiel. Len som nemal stereo zdroj. Počúval som z mono magiča a predstavoval si, že aká už len paráda to bude stereo. Upraveno 10. listopadu 2018 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Na to nemám. Na doma jsme měli jedny buržoazní, než se pak rozbily. Když si vybavím ten přítlak, doteď mě bolí uši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Stinger je winner :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Tak ja som prve zbastlil podla amaterskeho radia konverziou z chranicov sluchu (a la vesnicko ma strediskova). Potom boli polske unitra, potom sluchatka k prvemu walkmanu atd.. najhorsie boli tie konektory, oblukovy patkolik a hentaky DIN onaky neviemco.. chrapcalo to len si sa na to pozrel. Posluch bez pohnutia, kto to dnes pozna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Mně se syn prokousal k ATH-MSR7 To mas dobry, muj syn rozkousal vcera nejaky cinsky spunty co nasel ve skrini. Ale je mu rok a pul, tak to bude asi tim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Chutnalo? Nějaké nové kabely už teda ale taky proběhly instant: možná by se toho nápadu mohl zmocnit nějaký start-up, po vzoru internet time trackerů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Jooo Unitra to bylo to polské hento Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 (upraveno) Ohledně sluchátek jsme zrovna včera měli výživnou debatu. Seděli jsme na pivu a kámoš (jinak dělá elektro, resp. má firmu na zapalování do motorek, takže má povědomí o tom, jak to funguje) se ukrtutně rozčílil, když někdo začal mluvit o sluchátkách za osmičku. Takže je reakce byla cca tato: "To je prostě píčovina, to nemůže stát, co by na tom bylo tak drahý ...no to byl dal jen úplnej magor:" Ostatní celkem pobavil, ale jakoukoli další diskuzi či dokonce změnu názoru rázně odmítnul. Upraveno 10. listopadu 2018 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Ukaž mu třeba něco od Audeze nebo Focal, praskne mu cévka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Radši ne, jinak je to docela fajn kluk, tak mu nechci ubližovat ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se