Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

to duke

poslouchám z CD JAmaha-občas telefon,ale stále více přemýšlím o nějakém přehrávači-pokud bys měl typ i na přhrávač, asluchátka-pošli

cenu bych navýšil

díky Jirka

Odolám pokušení doporučit ti konkrétně to, co bych si koupil já - každý to slyšíme jinak a máme jiné priority

Všeobecné doporučení: circumaurální uzavřená konstrukce s nízkou impedancí od osvědčené značky, s odpojitelným kabelem. Pokud se obejdeš bez noise cancelling a bez bluetooth, tím lépe.

Podle těchto parametrů si předběžně projdi např. https://www.audigo.cz/Stranky/Prodejny a fakt si na místě poslechni vybrané favority.

A když už tam budeš, rovnou si kup přehrávač - prodavač ti podle tvých preferencí poradí který z mnoha https://www.audigo.cz/Prenosne-audio/MP3-FLAC-prehravace/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nás to proběhlo takhle: Syn (tehdy 6 let) dostal sluchátka Magnat LZR-něco. Po pár týdnech mi zabavil Senny 595, protože prý hrají mnohem líp.

Ty děti to slyší.

Slyší. Syn se přes nějaké "cool herní" typy, které do děcek masírují youtuberské celebrity, tak nějak nenásilně propracoval k osvědčené klasice ATH-M50x

Hodně pomohlo, že si mohl půjčit moje sluchátka (různé typy AKG, Sennheiser, NAD, Oppo, UE, JH audio, iBasso atd...) a pochopit, jak to vlastně má hrát...

že dunivý bas není jediným měřítkem atd.

Chvíli to vypadalo, že mi zabaví Oppo PM-3 :-)

Odkaz ke komentáři

Ja som v nejakom TESLA bazáre kúpil ARF260. Keďže nemali náušníky, tak som z nich vykuchal meniče a dal do traktoristických slúchadiel. Len som nemal stereo zdroj. Počúval som z mono magiča a predstavoval si, že aká už len paráda to bude stereo.

post-957-0-02467500-1541850783_thumb.jpg

Upraveno uživatelem McStinger
Odkaz ke komentáři

Tak ja som prve zbastlil podla amaterskeho radia konverziou z chranicov sluchu (a la vesnicko ma strediskova). Potom boli polske unitra, potom sluchatka k prvemu walkmanu atd.. najhorsie boli tie konektory, oblukovy patkolik a hentaky DIN onaky neviemco.. chrapcalo to len si sa na to pozrel. Posluch bez pohnutia, kto to dnes pozna

Odkaz ke komentáři

Ohledně sluchátek jsme zrovna včera měli výživnou debatu. Seděli jsme na pivu a kámoš (jinak dělá elektro, resp. má firmu na zapalování do motorek, takže má povědomí o tom, jak to funguje) se ukrtutně rozčílil, když někdo začal mluvit o sluchátkách za osmičku.

Takže je reakce byla cca tato: "To je prostě píčovina, to nemůže stát, co by na tom bylo tak drahý ...no to byl dal jen úplnej magor:" Ostatní celkem pobavil, ale jakoukoli další diskuzi či dokonce změnu názoru rázně odmítnul. 

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...