Tomas_2002 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Ja chodim taky 2x tydne a mam to celkem 2 x 7 Plzniček x 40, takze pohoda To je snobárna :-) Tady se pije Polička 11° á 13,- Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Ja chodim taky 2x tydne a mam to celkem 2 x 7 Plzniček x 40, takze pohoda Však proto máš taky Panerai a Rolexy. Já mám Tissoty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Však proto máš taky Panerai a Rolexy. Já mám Tissoty Bingo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 To je snobárna :-) Tady se pije Polička 11° á 13,- Kč.za to neni u nas ani ŠNYT ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Už tohle téma chápu. Nikdy už nebudu pít. Ty jo jak mě je zle.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Už tohle téma chápu. Nikdy už nebudu pít. Ty jo jak mě je zle....Takze cislo tri, jo? (1. Zajdem na jedno, 2. Dopijem a pujdem, 3. Od zejtra nechlastam) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Mno... já to včera porušil, ale nešlo to jinak. Neprozřetelně jsem v nějaké záchvatu pocitu nesmrtelnosti nabíd, že party začne u mě doma .. no a pak už jsem nemoh být úplně na suchu. Sice jsem se po tom měsíci a půl abstinence docela dost ožral, ráno nebylo žádný hit, ale aspoň, že mě to vyšlo jen na 250 Kč Zas aspoň 2 měsíce nechci alkohol vidět. (Trochu problém je, že kamarádka dnes slaví 30...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Ani ne. 10x+ gin&tonic a nějaká slušná dýška k tomu, abych nemusel čekat frontu na baru a 2,500 bylo za večer pryč jako nic. Když jsem pozval na panáka pár kolegyň, tak byla dvojka v háji za 15 minut Moety apod jsem nekupoval, to by mě večer vyšel na min. dvojnásobek..Jak to tu čtu, tak proti chlastu je pravidelné nakupování hodinek levná zábava pro chudé lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Zas aspoň 2 měsíce nechci alkohol vidět. (Trochu problém je, že kamarádka dnes slaví 30...) To jsem si ještě ráno taky říkal, ale jeden pajda Zacapy a zas mi začlo bejt dobře To je prostě všelék Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 (upraveno) Včera jsem to docela ustál. 3 drinky, 1 voda, 450 Kč. Když jsem ve 4 ráno odcházel, cítil jsem se střízlivější, než když jsem přišel Tomas: Vyprošťováky nepraktikuju, to bych asi nikdy nevystřízlivěl Myslím, že mám s pitím asi trochu problém. Buď nepiju vůbec, nebo hrozně. ON, nebo OFF. Nic mezi tím Takže se teď snažím být na OFF. Upraveno 2. února 2014 uživatelem pjanek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Tak odvykačka hnusný chlastem pokračuje docela úspěšně. Krabicák ještě nedopitej (skoro po tejdnu), gin je fakt hnusnej - přyč cca 1/3 hlavně na kloktání a v čaji zmizel skoro půllitr hnusnýho slovenskýho tuzemáku Leon (btw - myslel jsem, že tuzemák je hnusnej vždy, ale zlatej božkov proti tomuhle.) No a ještě 4 pivka za víkend, což skoro nepočítám... nicméně jelikož chci zase začít hubnout, začnu se pídit asi i po nějakým hnusmým pivu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 ... nicméně jelikož chci zase začít hubnout, začnu se pídit asi i po nějakým hnusným pivu.Zajeď si do Rakouska, tam jiný neuměj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 tak jak to slape, Afromane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Parádička, za celou tu etrémně dlouhou dobu , jsem měl jednu šampusku. Už se cítím celkem v pohodě, začátek byl ale krutej, no a večery jsou stále nudný, co si budeme povídat. Už se těším, až si sosnu Další prča bude, až si poprvé naleju, chci zůstat u 1-2 dvojek za večer, to taky nebude lehké se bojím. Možná těžší, než s tím seknout úplně. Já jak čichnu k červenému, tak je harakiri. No uvidíme.. tak jak to slape, Afromane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 I když na toto ještě nemám roky abych vám do toho kecal, tak od začátku sleduji toto téma a některé nápady mi připadjí z logického hlediska jako blbost. Vědecky je dokazáno, že malé množství alkoholu prospívá zdraví a pokud člověk nemá nějaké zdravotní potíže/popř. má skolny k alkoholismu, tak by si měl dopřát malé množství. Jako hlavní blbost mi příjde omezit pití tím, že budu pít hnusné pití aby se mi to zhnusilo(když je to hnusné, tak to nepiju). U Africana situaci docela chápu a snad ti to výjde jak plánuješ. Jinak ono hranice alkoholismu je u každého podle mě jiná a dokud z toho pití nemá člověk problémy v rodině/práci/za volantem/mezi přáteli a nesnaží se každý problém řešit opíjením se, tak je cajk. Na odlehčení doporučuji přečíst . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Doporučuju zkusit nějaký hnusný krabicák. Čichneš si a udělá se ti zle... :-) Parádička, za celou tu etrémně dlouhou dobu , jsem měl jednu šampusku. Už se cítím celkem v pohodě, začátek byl ale krutej, no a večery jsou stále nudný, co si budeme povídat. Už se těším, až si sosnu Další prča bude, až si poprvé naleju, chci zůstat u 1-2 dvojek za večer, to taky nebude lehké se bojím. Možná těžší, než s tím seknout úplně. Já jak čichnu k červenému, tak je harakiri. No uvidíme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 (upraveno) Souhlasím s názory, že nejhorší je překonat ten sociálně-kulturní rozměr chlastu, to je peklo. Nikdy jsem nekouřil a pamatuju si, jak v osumdesátých letech na českým venkově každýho nejen šokovalo a iruitovalo, ale doslova uráželo, když jsem si s poděkováním odmít s ním zapálit ...... Dneska už jsou lidé ( v Praze) mnohem tolerantnější Sem tam zajdeme na čaj bez chladiče ..... Má to ale i druhou stranu - ti z mých známých, kteří našemu tempu chlastu propadli, začali propadat právě tehdy, když chlastali sami a z vnitřního nutkání - to je podle mne znamení šikmé plochy. Takže hodně odvahy a , pokud mohu radit - hlavně se nesmíš nudit !!! Z praktického hlediska podle mne pomáhá k omezení spotřeby spíše pití drahého trvanlivého chlastu, který je záhodno ředit ( whisky s hodně ledem), a hlavně nepravidelnost, ta je nejdůležitější. Upraveno 3. února 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 no nic moc ten čaj, možná s kapkou něčeho by byl lepší... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Ostropestřec jsem pojídal v surovém a tvrdém stavu. Pokud má být zázrakem na játra, pak je určitě zhoubou pro zuby.Prý ho užívá Olda Kaiser, který je živoucím důkazem jeho výjimečných účinků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpenMind Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 (upraveno) Jak to tady čtu, tak mi připadá, že se zase více objevuje bagatelizace možnézávislosti na alkoholu.Myslím, že některé popisované stavy se už blíží tzv. bažení (craving).Pokud by to někoho více zajímalo, tak přikládám pojednání o bažení.Je to volně přístupné text dostupný také zde: www.drnespor.eu/cr12.docUrčitě to stojí za přečtení a popřemýšlení, i když se o závislost ještěnemusí jednat. Třeba k poznání všech možných rizik, ale taky prorozpoznání stavů, které se bažení už blíží. EDIT: Tak se mi to nepodařilo vložit. Jak píšu výše, text je k dispozici zde: www.drnespor.eu/cr12.doc Upraveno 4. února 2014 uživatelem OpenMind Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se