Mirek Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 S Expama zkušenost nemám, ale pokud je to stený jako u GMT Masterů, tak se to spíš přibližuje subům, ikdyž píšou jen 100m...Na běžný použití určitě v pohodě, zrovna u rolád vodotěsnost řešit nemusíš
African Odesláno 31. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Sakra, ale to jsi napsal hezky Takže říkáte Rolex, jo? No jinak obvod ruky mám docela malý, ale velkých hodinek se určitě nebojím a je mě jedno, jak to vypadá před okolím. V 31. 1. 2014 v 10:00, Chosef76 napsal: Úplně vidím Tvoji další cestu do Afriky ...batoh, kraťasy a Rolex Submariner 16610 na nato strapu na ruce .... Pokuď chceš univerzální ( terén - vzduch, země, voda , oblečení - triko, košile , tah- kůže-RubberB ), "definitivní" ( design neomrzí, cena se bude držet), odolné - pracovní hodinky, pak volba je jasná. Přeji šťastnou ruku při výběru a po výběru ;-)
Sarka Farka Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 a pak je tu vzdycky jeste 4 moznost. mozna trosku pres budget, ale .. posud sam .) http://www.iwc.com/en/collection/aquatimer/IW3795GA/
honza71 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Z téhle množiny ber RLX. K tobě (co mohu posoudit jen tady z Chmagu) půjdou nejlépe a mají největší šanci Ti vydržet jako definitivní.
Liqid Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Nejlepší by pro tebe bylo si je všechny postupně vyzkoušet na ruce jak sedí. Obrázek je jedna věc, ale pocit na ruce je k nezaplacení. Jinak bych se také přikláněl k RX, ideálně černý explorer.
CEGY Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Sel bych do rlx. Vzhledem k tvemu cestovani expy II nebo gmt master I. Pokud by te nebavily, tak prodat a odskrtnou si kolonku Rolex.PO a IWC pak muzes koupit kdykoli.
Návštěvník dlubix Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Kup si, co se Ti líbí, ale za mě, jak jinak, Rolex. Gmt a vodotěsnost,... Dřív se utopíš ty, než gmt od Rolex. Jestli chceš ale univerzaly na každej den, vezmi co nejnovější 16610.
Daemonultimate Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Omegu mám sice pod IWC,ale v tomto případě má in-house,IWC jsou zase krásný chrona a s day-date.Jistě nejvýše si u mně stojí Rolex,otázka je,jak moc vintážní by v téhle ceně už byly.A co teď.Koukám si na ruku ,nic moc,18 cm a IWC vypadává,44 tahat nechci.Zůstává Omega 42mm vs Rolex.No to je snad špatnej vtip.Vyhrávají na celé čáře ty s tou korunkou.Těžko radit,jen jsem otevřel svoje myšlenkohnutí.
Baldic Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Podle meho nazoru jsou z vyberu IWC asi nejmene univerzalni. Taky nemam rad Mercedes na hodinkach. PO jsou designove nejlepsi. Nicmene Big Size jsou opravdu velke. Je treba na ne mit ruku.Za me Omega.
gougy Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Pohodlné, neprůstřelné, cestovatelské, pro Africana tady na Monochrome
kloubik Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 (upraveno) Ja si k Africanovi nejak nedovedu Rolex predstavit... prijde mi na nej tak nejak usedlej Hlasuju za IWC....navic nepsal jsi tu nekdy davno, ze IWC Aquatimery byly/jsou tvoje vysnene? Jestli Rolex, tak jedine novy polarky s oranzadou Upraveno 31. ledna 2014 uživatelem kloubik
LovecK Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Z tohoto vyberu Rolex, za uvahu stoji i zminene ExpyII 16570
Návštěvník PavelB Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Uz to tu myslim padlo, ale pro Tvoje ucely mi prijdou idealni Sea dwellery... Sent from my iPhone using Tapatalk
nastycrew52 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 sam jsem chtel prvne PO, ale po tom, co jsem dal na ruku Suby, tak neni cesty zpet. Takze za me tak, ale ty si je vsechny zkus, ony ti potom samy reknou, ktery
Josef01 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Časem jsem přišel na to, že to nejjednoduší je vlastně to nejlepší - za mě klasické černé Suby s plechovou přezkou.
organic Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Souhlasím s Josefem, i když mi v hlavě svítí rovnice African + Mount Everest = Explorer
panedge Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Africane zkus si nekde Rolex SD a mas vymalovano.
M3maniac Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 všechny troje jsou fajn...já bych šel do RLX
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se