Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

S Expama zkušenost nemám, ale pokud je to stený jako u GMT Masterů, tak se to spíš přibližuje subům, ikdyž píšou jen 100m...Na běžný použití určitě v pohodě, zrovna u rolád vodotěsnost  řešit nemusíš

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Sakra, ale to jsi napsal hezky :cheers:  Takže říkáte Rolex, jo? :rolleyes:  No jinak obvod ruky mám docela malý, ale velkých hodinek se určitě nebojím a je mě jedno, jak to vypadá před okolím.

V 31. 1. 2014 v 10:00, Chosef76 napsal:

Úplně vidím Tvoji další cestu do Afriky ...batoh, kraťasy a Rolex Submariner 16610 na nato strapu na ruce ....

Pokuď chceš univerzální ( terén - vzduch, země, voda , oblečení - triko, košile , tah- kůže-RubberB ), "definitivní"  ( design neomrzí, cena se bude držet),  odolné - pracovní  hodinky, pak volba je jasná. 

Přeji šťastnou ruku při výběru a po výběru ;-) 

Odesláno

Z téhle množiny ber RLX. K tobě (co mohu posoudit jen tady z Chmagu) půjdou nejlépe a mají největší šanci Ti vydržet jako definitivní.

Odesláno

Nejlepší by pro tebe bylo si je všechny postupně vyzkoušet na ruce jak sedí. Obrázek je jedna věc, ale pocit na ruce je k nezaplacení.

Jinak bych se také přikláněl k RX, ideálně černý explorer.

Odesláno

Sel bych do rlx. Vzhledem k tvemu cestovani expy II nebo gmt master I. Pokud by te nebavily, tak prodat a odskrtnou si kolonku Rolex.PO a IWC pak muzes koupit kdykoli.

Návštěvník dlubix
Odesláno

Kup si, co se Ti líbí, ale za mě, jak jinak, Rolex. Gmt a vodotěsnost,...  Dřív se utopíš ty, než gmt od Rolex. Jestli chceš ale univerzaly na každej den, vezmi co nejnovější 16610. 

Odesláno

Omegu mám sice pod IWC,ale v tomto případě má in-house,IWC jsou zase krásný chrona a s day-date.Jistě nejvýše si u mně stojí Rolex,otázka je,jak moc vintážní by v téhle ceně už byly.A co teď.Koukám si na ruku ,nic moc,18 cm a IWC vypadává,44 tahat nechci.Zůstává Omega 42mm vs Rolex.No to je snad špatnej vtip.Vyhrávají na celé čáře ty s tou korunkou.Těžko radit,jen jsem otevřel svoje myšlenkohnutí.

post-17935-0-22147500-1391184255_thumb.jpg

Odesláno

Podle meho nazoru jsou z vyberu IWC asi nejmene univerzalni. Taky nemam rad Mercedes na hodinkach. PO jsou designove nejlepsi. Nicmene Big Size jsou opravdu velke. Je treba na ne mit ruku.

Za me Omega.

Odesláno (upraveno)

Ja si k Africanovi nejak nedovedu Rolex predstavit... prijde mi na nej tak nejak usedlej :) Hlasuju za IWC....navic nepsal jsi tu nekdy davno, ze IWC Aquatimery byly/jsou tvoje vysnene?

Jestli Rolex, tak jedine novy polarky s oranzadou :)

post-17375-0-73106600-1391194133_thumb.jpg

Upraveno uživatelem kloubik
Návštěvník PavelB
Odesláno

Uz to tu myslim padlo, ale pro Tvoje ucely mi prijdou idealni Sea dwellery...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

sam jsem chtel prvne PO, ale po tom, co jsem dal na ruku Suby, tak neni cesty zpet. Takze za me tak, ale ty si je vsechny zkus, ony ti potom samy reknou, ktery

Odesláno

Časem jsem přišel na to, že to nejjednoduší je vlastně to nejlepší - za mě klasické černé Suby s plechovou přezkou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...