Koza_c Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 Zkusil jsem od tohoto výrobce ihnědou klasik wrap, 2x stejnou černou a už několik let mám tuhle BMF. Ještě čekám na limitku z Rejnoka, ale doručí až v červenci nebo srpnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdis Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Zdravim, len nahodou som natrafil na tuto diskusiu a hned som zacal uvazovat o vymene tej mojej doslova “knihy”, ktoru nosim v zadnom vrecku. Co som tak presiel diskusiu, tak vyber som zuzil na tieto 3. Potrebujem aby sa tam zmestili eurobankovky cize slimfold jedine tu original, skoda, ze uz nemaju tu coin. Ktoru by ste mi z tychto troch odporucili? Alebo mate este nejaky iny tip? Dakujem https://www.charlestonclub.cz/products/panska-slim-kozena-penezenka-charleston-harlem https://www.charlestonclub.cz/collections/tenke-kozene-penezenky-charleston/products/panska-slim-kozena-penezenka-charleston-broadway https://www.slimfoldwallet.com/products/thin-wallet-original-soft-shell?variant=40365086048414 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huno Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 A čo tak Secrid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Slimfold softshell mam uz cca 7-8 let (proste co se objevila jako nahrada za papirovou verzi) a je super. Drzi, nerozpada se, nepovoluje, megaspokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 pouzivam tiez slimfold, NANO verziu a verziu "coin". NANO mam radsej, ale bankovky 50E a vacsie tam vojdu s problemamy. Z toho dovodu som presiel na "coin" verziu, aj ked medzi mincami nosim len stvrtak pre stastie a zeton do nakupneho vozika . Mam ju asi 3 roky a je ako nova, takze doporucujem tiez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Já mám pět let Slimfold softshell original a spokojenost. Nechápu jak jsem předtím mohl mít tak nabobtnalou peněženku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 před 12 hodinami, KFL napsal: Slimfold softshell mam uz cca 7-8 let (proste co se objevila jako nahrada za papirovou verzi) a je super. Drzi, nerozpada se, nepovoluje, megaspokojenost. Mám úplně stejnou zkušenost. Onehdá sem se tu připojil k hromadný objednávce a za roky používání vypadá furt stejně. V záplavě různejch šmejdů a kompromisů mám pár oblíbenejch věcí, co nezklamaly. Tahle šrajtofle mezi ně patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdis Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 @huno diky, ale uz teraz som nosil knihu a nechcem denko @KFL @zacik @par-pa @Americkej dakujem za tip a skusenosti, ako tu COIN som hned pozeral podla mna ideal, ale uz ju asi nebudu robit co je skoda. Ano este keby 50EUR voslo tak by som bral Micro, ale tak 50tku este sem tam nosim takze je tu iba moznost z tychto verzii zobrat slimfold Original. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 (upraveno) Používám tohleto a za mě super, mince házím do auta, bankovky mám zřídkakdy a když je potřeba, složím je do tý levý části. https://www.montblanc.com/en-cz/card-holders_cod34480784411793147.html Ty softshell peněženky budou určitě fajn, ale připomíná mi to peněženku, ve který jsem na základce nosil kartičku do jídelny a přes to bych se asi nepřenesl )) Ale zas to bude asi praktičtější. Upraveno 13. března 2023 uživatelem ragu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 @Mirdis poslal som ti do spravy fotku ako vyzera ta NANO verzia s 50E bankovkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huno Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 před 5 hodinami, Mirdis napsal: @huno diky, ale uz teraz som nosil knihu a nechcem denko @KFL @zacik @par-pa @Americkej dakujem za tip a skusenosti, ako tu COIN som hned pozeral podla mna ideal, ale uz ju asi nebudu robit co je skoda. Ano este keby 50EUR voslo tak by som bral Micro, ale tak 50tku este sem tam nosim takze je tu iba moznost z tychto verzii zobrat slimfold Original. Mooozno ciastocne chapem, ale slimwallet od nich je uplna pecka :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Nieco male do vacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července někdo zkušenost se značkou "Antorini" ? 1)Men's Luxury Wallets | Designer Wallets – Men's Wallets_Designer Men's Wallets – ANTORINI® 2)Peněženky [43231] – ANTORINI® 3)Our online store has many products Men's Leather Wallets 2023 (luxorhomedecorandlighting.shop) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radasw Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července Za ty peníze bych šel do ověřené kvality https://www.aspinaloflondon.com/mens-collection/mens-leather-wallets/all-wallets-and-card-holders Jinak obecně můžu v nižší cenové relaci doporučit Boggi Milano, měli poměrně vkusné leather goods https://www.boggi.com/en_CZ/accessories/small-leather-goods/?start=12&sz=12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července před 51 minutami, Jehlan napsal: někdo zkušenost se značkou "Antorini" ? 1)Men's Luxury Wallets | Designer Wallets – Men's Wallets_Designer Men's Wallets – ANTORINI® 2)Peněženky [43231] – ANTORINI® 3)Our online store has many products Men's Leather Wallets 2023 (luxorhomedecorandlighting.shop) Taky jsem se na ně koukal, ale pak jsem si nechal udělat tmavě modrou peněženku Classic u Tlustého. Zvolil jsem v konfigurátoru verzi bez mincí, pouze na karty. Je pro mě perfektní a tenká je taky dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radasw Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července Případně ještě Šíma, ale nejspíše bude nějaká čekačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července podíval jsem se, ale asi ne. Ale díky za referenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července před 4 minutami, radasw napsal: Případně ještě Šíma, ale nejspíše bude nějaká čekačka. pěkná galerie, cit pro detail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července Je prima, ze ste ozivili tohle vlakno. Takhle vypada slimfoldka po deseti letech denniho noseni. Za me naprosta parada. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července Jo, Šíma je úplně jiná liga než Tlustý Ještě není špatný Dalibor Tomšů ve Zlíně a Tomáš Linger v Praze, jestli ještě vyrábí. Od obou máme se synem opasky, ale dělají i peněženky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se