Koza_c Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Bud tak dobrej a pokud budes tedy objednavat, tak mi prosim objednej jednu verzi Micro barvy oranzova.Pripadne info ohledne platby do SZ.Dekuju.Ja objednam ten Original model asi ve hnedy nebo v modry barve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Ale dvoulitr a pětilitr už nejspíš ne.porovnej velikostně sám, ten litr je tiptop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 porovnej velikostně sám, ten litr je tiptopJá mam model Original, tam se vejde vše v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Já mam model Original, tam se vejde vše v pohodě to já taky, bral jsme obě, nakonec to má tak, že "základ" peněženky mám ve slimce a tu mám v normální peněžence v náprsní kapse a když vybíhám z auta bez kabátu vezmu jen slimku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Pánové, přišlo mi několik SZ + i zde ve vlákně je několik žádostí o objednávku.Mám teď přes víkend kupu práce, takže to budu řešit v pondělí večer, kdy všechny obešlu v SZ a domluvíme podrobnosti. Ve zkratce, jak si to představuji:Rozhodně nechci objednávat krabici těch peněženek, maximálně kolem 4-6 kusů, poštovné se rozpočítá. Možný pouze osobní odběr Praha/víkendy Kolín. V případě, že by to náhodou chňapla pošta Praha 120, tak jelikož se tam osobně z časových důvodů nedostanu, vybavím poštu plnou mocí a účtenkou a náklady na clo, dph a zastoupení se taky rozpočítají.Představuji si, že maximálně ve čtvrtek budeme na všem domluvení a peníze budu mít na účtě, abych mohl v pátek objednat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Obdivuju, že to někomu dává smysl, ztrácet čas hromadným nákupem, kde úspora je prakticky nulová pokud proběhne celní řízení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 (upraveno) Taky bych mel o jednu zajem, prosim. Upraveno 7. února 2014 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Obdivuju, že to někomu dává smysl, ztrácet čas hromadným nákupem, kde úspora je prakticky nulová pokud proběhne celní řízení.Taky mi to nedává smysl. Pokud si to objednají čtyři lidi, což je vzhledem k zachycení na celní poště ještě rozumný počet, tak je úspora oproti plnýmu poštovýmu 100 Kč. Ne, že bych měl závratné příjmy, ale to mi za dohadování se kvůli místu schůzky a ztrátu minimálně hodiny času trmácením se po Praze nestojí. Ale když to má někdo jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 To mas 100% pravdu (postovne je absolutne vyhovujici tedy kolikrat lepsi nez-li z Nemecka) akorat musis ci muzes brat v potaz, ze vsichni neumi English nebo nemaji Internet Banking ci nemaji zkusenost s timto nakupem atpod. .Taky mi to nedává smysl. Pokud si to objednají čtyři lidi, což je vzhledem k zachycení na celní poště ještě rozumný počet, tak je úspora oproti plnýmu poštovýmu 100 Kč. Ne, že bych měl závratné příjmy, ale to mi za dohadování se kvůli místu schůzky a ztrátu minimálně hodiny času trmácením se po Praze nestojí. Ale když to má někdo jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Pošta to většinou proclí a pak pošle na dobírku, takže ejště je počítat s dalšími náklady, prostě je to celé nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 ja to platil hned kartou a nemusel sem nikam chodit a nic resit ... Probehlo to okamzite a cus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Já o té Slimfold dlouho přemýšlel, pořád řešil ty rozměry, jestli se mi tam vejde všechno, co chci, byl jsem nalomenej, už jsem ji málem objednal... ale když tady vidím a čtu, jak je to po chvilce odrbaný, tak na to asi kašlu. Moje současná šrajtofle je tlustá dobrých 18 mm, nicméně do zadní kapsy u jeansů se mi vejde a sedět se na ní dá taky, po necelém roce začíná teprve vypadat zaběhnutě a ta kůže pořád krásně voní.Jestli se vám to sem nehodí, tak tenhle žblept smázněte, ale jak píšu - jelikož jsem to dost řešil a psal o tom i v pozitivním vlákně, kde tahle Slimfold mánie vznikla, cítím potřebu napsat ještě poslední kec k tomu, proč se nakonec nezúčastním. Aktuálně jsou v zadním prostoru jen dvě bankovky menší hodnoty, neb je těsně před výplatou, jinak se tam tisícovky dají vyštosovat do patra , dvě nad sebe. V levé přihrádce jsou čtyři účtenky, sedm stravenek, občanka a pruh polštářkové náplasti, vpravo 2x4 karty a pod nimi ještě legitimace. Stejnou přihrádku jako tu vlevo to má ještě zvenku na zadní straně. Nebyl jsem nikde autem, takže v tom nejsou doklady, ale ty se tam samozřejmě pohodlně vejdou taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Moc pěkná , něco takového bych taky potřeboval , mohu poprosit o link na obchod , kde a za kolik jsi ji pořídil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 uz hodne dlouho se divam po penezence na cesty, do kery by se vesel i pas, proste velikost, jaka byla driv normalni, a nenarazim a nenarazim. do tvy pas predpokladam vleze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 uz hodne dlouho se divam po penezence na cesty, do kery by se vesel i pas, proste velikost, jaka byla driv normalni, a nenarazim a nenarazim. do tvy pas predpokladam vleze?A bellroy.com a jejich travel model znas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Mate nekdo Slim fold wallet delsi dobu? Zajima me jak je to s vydrzi, protoze kdyz jsem hledal na webu recenze, tak nekde zminovali problemy se stalosti barvy a rychlym chytanim spiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Mate nekdo Slim fold wallet delsi dobu? Zajima me jak je to s vydrzi, protoze kdyz jsem hledal na webu recenze, tak nekde zminovali problemy se stalosti barvy a rychlym chytanim spiny.Videl jsem ji po 2 letech provozu. Dodrbana na bilo-sedej zaklad. Proto si ji francouzskej kolega, kterej me k ni privedl, objednaval znova . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Ten bellroy travel vypada docela dobre. Potrebuju hodne karet a 8 je s pasem asi nejvic. Ktera normalni, bez pasu, ma nejvic karetnich slotu a kapsicku na drobne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas Havran Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Jen letmo jsem to omrknul tady a nepostrehl jsme pekny cesky startup http://www.romantlusty.cz/Treba to nekoho nadchne, uz je sleduji delsi dobu a veci fakt pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Jen letmo jsem to omrknul tady a nepostrehl jsme pekny cesky startup http://www.romantlusty.cz/Treba to nekoho nadchne, uz je sleduji delsi dobu a veci fakt pekny Startupem bych to rozodne nenazval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se