Rodkopf Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 ...tak ještě máme šanci na 2 placky ve snowboardu. Ledecká je killer závodní typ, viděl jsem ji u nás na závodech...bez nervů. Samková v boardercrossu má taky nárok na placku. Tam je to ale trochu i o štěstí, jestli tě někdo nesundá, ale zvedá 120kg na bench, ta se nedá....a snad i biatlonistky něco sfouknou...a Jan Tleskač. Kdy jedou holky? Jinak Samková to už u mě vyhrála , sympatická kočka! Teď koukám na boule, to je neskutečné, jak na té grapě valí dolů a pak tam hodí neskutečné salta s vruty...klobouk dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 ...tak ještě máme šanci na 2 placky ve snowboardu. Ledecká je killer závodní typ, viděl jsem ji u nás na závodech...bez nervů. Samková v boardercrossu má taky nárok na placku. Tam je to ale trochu i o štěstí, jestli tě někdo nesundá, ale zvedá 120kg na bench, ta se nedá....a snad i biatlonistky něco sfouknou...a Jan Tleskač.120 kg na bench? No tak to klobouk dolů. Jinak mám velkou radost z dosavadního průběhu a úspěchů českých reprezentantů. Jen tak dál:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Postavu na to ma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Sem juknout je fakt velká psina. Obdivuji opravdu zasvěcenou diskusi o přilbách. Zajímalo by mě, koho napadla ta stupidní myšlenka dát mezi olympiské sporty snowboarding, z toho bliju. První čtyři dny zabírala tahle kokotina snad 50% přenosového času.Než tohle, díval bych se radši na monoskop. No, alespoň jsem ušetřil za proud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Snowboard je aspoň něco jako lyžování. Jako opravdovou kokotinu vidím jednoznačně curling.Když už jsme u těch helem, nevíte někdo, jak vlastně dopadla ta Schumacherova? Taky prdla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 ...kurde, doufám, že jsem se nesekl s tou činkou. Nebude to spíš dřep? Tam má Sáblice 120 při její váze 50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Zajímalo by mě, koho napadla ta stupidní myšlenka dát mezi olympiské sporty snowboarding, z toho bliju. První čtyři dny zabírala tahle kokotina snad 50% přenosového času.Než tohle, díval bych se radši na monoskop. No, alespoň jsem ušetřil za proud.Teda na to, že ZOH, jako takové, mají necelých 90 let.... Taky kokotina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Snowe, normálně jim to řekni! Oni to asi jenom nevěděli, že se ti to nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Faktem ovsem je, ze prkno v Dolomitech vymira. Tak pred deseti lety to byla hradba sedicich prknaru za kazdym horizontem. Letos jsem jich videl tak pet. Mladosi jezdi na frirajdovych lyzich, ktere jim davaji daleko vice moznosti a vice svobody a neprudi vsechny kolem blokovanim sjezdovek za neprehlednymi zlomy. Beru to vcelku jako pozitivni vyvoj. Ty argumenty o mejdanech a nenavistnych lyzarich, co zerou deti jsou zcela mimo misu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Faktem ovsem je, ze prkno v Dolomitech vymira. Tak pred deseti lety to byla hradba sedicich prknaru za kazdym horizontem. Letos jsem jich videl tak pet. Mladosi jezdi na frirajdovych lyzich, ktere jim davaji daleko vice moznosti a vice svobody a neprudi vsechny kolem blokovanim sjezdovek za neprehlednymi zlomy. Beru to vcelku jako pozitivni vyvoj. Ty argumenty o mejdanech a nenavistnych lyzarich, co zerou deti jsou zcela mimo misu. Má pravdu, předseda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Jak rika pan profesor, doktor, docent, ekonom Václav Klaus: "Je to levičáckej dopravní prostředek" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 (upraveno) Si hráli na schovku s těmi lyžemi, no.Snowboardeři jsou zase smažky, když budeme hrát na tu zevšeobecnějucí notu...:-) Upraveno 12. února 2014 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Já bych do toho zase až tak nešťoural - ať si každý jezdí na čem chce. Rozhodně Prkno je mnohem víc sport než tanec na bruslích - zase můj názor.No a pán bůh nám nechal narůst nohy dvě, tak proto nosím na nohou dvě prkýnka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Tohle sportování jde totálně mimo mě, ale tahle galerie za prohlédnutí rozhodně stojí http://www.sportrevue.cz/foto-gabriela-soukalova-a-32-nejvetsich-krasek-olympiady-v-soci#utm_source=mobilmania&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=rsshub_page0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Co to povídáš? To je přece jedna z mála disciplín na ZOH, na kterou se dá koukat. Min. rampa a sloopstyle.Rozhodně lepší než nějaký trapný běžky nebo biatlon, to jsou možná klasický zimní sporty, ale na TV je to pěkně úchylný sledovat. Boby, sáně, skeleton, skoky, rychlobruslení, curling taky žádná sláva. Není možný dělat ZOH pro pár nadšenců, ZOH potřebuje diváky což jsou sporty, na který se kouká. btw, jsem lyžař, ne snowboardista. Sem juknout je fakt velká psina. Obdivuji opravdu zasvěcenou diskusi o přilbách. Zajímalo by mě, koho napadla ta stupidní myšlenka dát mezi olympiské sporty snowboarding, z toho bliju. První čtyři dny zabírala tahle kokotina snad 50% přenosového času.Než tohle, díval bych se radši na monoskop. No, alespoň jsem ušetřil za proud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Já jsem za snowboard na OH strašně rád. Krásné závodění jak v parku tak v U rampě. Jsem lyžař, ale to co tu předvádí snowboardisté je užasné.A jak se tu píše, že snowboard už vymírá, je to asi pravda.......Nechápu teda jenom ,proč jedu na lyžařský výcvik s dvěma třídama (50 žáků) a je 30 snowboardistů a 20 lyžařů. Hold je ten ústup znát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Pamätáte si lyžiarsku krasojazdu? Z toho bol/je (už to nesledujem) aj svetový majstrák a dokonca to bolo na ZOH Calgary v ´88 ako jedna z disciplín akrobatického lyžovania. myslím, že to bolo ešte v rámci ukážkových športov. No vidíte a moguls sú stále a balet vypadol. http://www.youtube.com/watch?v=WljL-pdp5-4#t=4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 tedy hokej...i pro optimistické pesimisty: je to horší, než jsme od Álois čekali.... Tak to bude rychta, pánové. Nikdo z našich není schopen udržet přihrávku nebo puk na hokejce (kromě Jágra a ten to sám nevytrhne), u mantinelu jsme pořád na ledě, a v naší obranné jen obkroužíme švéda - tzn bez kontaktu, fakt psina. To je dost na pr...ováženou, ještě víc, než jsme si mysleli.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 (upraveno) Já jsem za snowboard na OH strašně rád. Krásné závodění jak v parku tak v U rampě. Jsem lyžař, ale to co tu předvádí snowboardisté je užasné.A jak se tu píše, že snowboard už vymírá, je to asi pravda.......Nechápu teda jenom ,proč jedu na lyžařský výcvik s dvěma třídama (50 žáků) a je 30 snowboardistů a 20 lyžařů. Hold je ten ústup znát. Ty sis nikdy nevsiml, ze do Cech se dostavaji trendy ze sveta vetsinou az s nekolikaletym spozdenim? A ted bez nadsazky. Tady v US to vidim stejne jak pise Hasna, snowboard silne ustupuje do pozadi, vetsina mladochu (a je to fakt videt krasne podle veku...cim mladsi, tim vetsi pravdepodobnost, ze nebude mit prkno) co vidim u vleku ma freeride lyze a blbnou mimo sjezdovku nebo v parku s prekazkama. Snowboard byla revolta urcity generace proti jine generaci, ktera jezdila vic na lyzich. Soucasny stav mi vyhovuje, na upravenych sjezdovkach vicemene potkavam jen lyzare a prknari a freeride lyzari v pohode co-existuji v backcountry ve volnem terenu. Stejne tu za par let bude nejaka nova vlna a bude zas nekdo nadavat Coz ale mozna porad bude ta lepsi varianta, protoze potom co predvadi pocasi posledni dobou, bych se nedivil, kdyby za par let byl snih pravidelne jen v nejvysse polozenych strediscich na svete. Upraveno 12. února 2014 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 A přesně o tom píšu snowboard je mrtvý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se