Chorche Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Odesláno 10. února 2014 Jak se tak na tvoje fotky dívám, přestávají mi chybět vlnky na cifru
Daemonultimate Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Vlnky na cifru,to už nefrčí :-) tohle je paráda (nejdřív jsem se zdráhal sem nakouknout,vzhledem k názvu vlákna :-) ,ale to bych se dopustil neodpustitelné chyby).Je zajímavé,jak pěkné fotky dokáží člověku připomenout hodinky,co už pustil z hlavy a to přímo tím nejvtíravějším způsobem-bouchnutím přímo do očí mnohdy v ještě větší kráse než dokáže realita.
Blinker Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Pri Omege som bol vždy tak trochu PO fanúšik, ale tieto profesionály sú skvelé a u mňa bez akýchkoľvek výhrad! Tak ako vraví Daemon "vlnky už nefrčí". Tvoje fotky to celé len podtrhujú. Paráda.Gratulujem...
Kristian.nov Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Ten cifr je hustej... Chtělo to odvahu udělat ho lesklej jak psí kulky... Ale myslím, že se vyplatilo!
MaxT Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 (upraveno) Asi se opakuju, ale nádherné hodinky a ještě krásnější fotky. Proč já debil nemám macro objektiv? Upraveno 13. února 2014 uživatelem MaxT
African Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 Ježiši Kriste, to jsou ale krásný fotky Tady je vidět přesně ten důvod, proč hodinky milujeme
panedge Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 prischera-nadherny fotky fakt jo.To jsou ty obrazky,ktery spoustej chtic:-)Na tom natu jsou cool...
prischera Odesláno 13. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2014 Všem moc děkuju za pochvaly, je to motivace k dalším pokusům. Dnes mě obzvláště nakopl MaxT se svýma ateliérovkama. No a protože já se do ateliéru dostanu výjimečně, zkusil jsem doma opět improvizovat. Ale já si ty světla jednou koupím a pak uvidíte . Příprava na focení, z boku ještě svítilo stavební světlo přes improvizovaný difuzér, makroblesk byl použitý v bleskem odpalovaném režimu jako druhé boční světlo. Dneska mi navíc přišel nový řemen od Zekona, tak jsem se pustil i do focení Igenů. A tady jsou modelky dohromady. Každopádně se už těším ven, přírodní světlo zase nabízí nové možnosti blbnutí...
MaxT Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 Pecka kamaráde. Ty by jsi se produktovou fotografií mohl živit. Já mám sice k dispozici ateliér se všema světlama, stolama, stany atd. , ale zase to neumím a nemám macro objektiv. Ale už se rozhlížím. :-))
Bob Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Odesláno 14. února 2014 Teda Kubo, paradni fotky, ta druha nahore - makro je jasna do kalendare Chronomagu, AR uzasnej!
zekon7302 Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Odesláno 14. února 2014 Už si musím pořídit makroobjektiv, ty fotky jsou pecka. Ten řemen ještě chytne patinu, podobnost, čistě náhodná
Jeronimo Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Odesláno 14. února 2014 Krásné fotky, zejména druhá z #42 variace na téma "Večery pod lampou" je takt šupa.
prischera Odesláno 14. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2014 Kluci díky! Normálně se červenám Ale to ty Omegy, ty se fotěj samy .
varjag Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 twl, tu druhou fotku by měl mít Omega na pozadí svý domovský stránky. Úžasný!
prischera Odesláno 22. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Po návratu z dovčy přidávám "Šumavskou sérii" pár převážně outdoorových fotek.
onney Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Fotky jsou moc krásný!! Já jsem si bondovky konečně pořídil včera. Už jsem měl variantu s vlnkama, ale tahle lesklá mě dostala. Stále je porozuju, ale rozhodně ne kvůli času. Co nejdříve jim pořídím i gumu (tvoje fotky mě inspirovaly).
Daemonultimate Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 To máš origo gumu z péóček?Docela jim sekne.
prischera Odesláno 22. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2014 V 22. 2. 2014 v 17:30, Daemonultimate napsal: To máš origo gumu z péóček?Docela jim sekne.Guma je origo Omega Seamaster , myslím že je univerzální pro oba modely. Přesně to nevím, koupil jsem ji i s hodinkami. A jsem rád, že se ti libí, mě přijde super udělá ze slušňáckejch docela sportovní hodinky, ale reakce okolí je oproti tahu spíš odmítavá.
Daemonultimate Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 (upraveno) Líbí se mi,takhle jak ji vidím je stejná nebo velmi podobná té,co jsem měl na PO.A ideální všude tam,kde se šoupe sponou a nebo leze do vody,navíc velmi pohodlná.Ale tebou popsaná reakce je hned vedle mně v druhym baráku:,,Proč to vůbec dělaj,když to vypadá hrozně" Upraveno 22. února 2014 uživatelem Daemonultimate
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se