utrejch Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 To s tema 25 procentama si nekde vybajili, aby asi ti noumove vypadali tvrdeji ... K tematu: Tesim se na Martana, posledni dva mesice to bylo v kinech docela slabe ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Ja som vcera pozeral Blby a Blbsi co teraz natocili ako pokracovanie. Mal som nejaku slabu chvilku. Skratka bol som najblbsi. Na csfd to celkom pozitivne hodnotili ale je to odpad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 právě shlídnuto http://www.csfd.cz/film/345088-zena-v-kleci/prehled/bohužel čekal jsem víc...kvalit trilogie Milenium nedosahuje ani náhodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 právě shlídnuto http://www.csfd.cz/film/345088-zena-v-kleci/prehled/bohužel čekal jsem víc...kvalit trilogie Milenium nedosahuje ani náhodoufilm nedosahuje. Kniha ale milenium přesahuje. Všech 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 tak na to jsem zvědavý, jenže je to až zadlouho................ http://magazin.aktualne.cz/kultura/film/ridley-scott-natoci-jeste-tri-pokracovani-promethea-nez-vysv/r~b8b7f8cc62bc11e5a896002590604f2e#utm_source=facebook.com&utm_medium=ppc-s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Včera jsem byl na tom Everestu a fakt skvělý! Mrazilo mě z toho ještě potom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Ve čtvrtek jsem byl na Hotel Transylvania 2 - osobně se myslím, že zábavnější a lepší než jednička :-) a v pátek na Everestu, celkem pěkný skoro jak pád do tmy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Jinak ohledně toho jaká se z Everestu stala komerční záležitost stačí tato fotka :X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 P.S. Tohle stojí za to přečíst http://g.cz/smrt-na-everestuNeuveriteľne ...su aj iné sporty kde si môžeme dokazovať kto ma vacsi a byť stále clovekom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Neuveriteľne ...su aj iné sporty kde si môžeme dokazovať kto ma vacsi a byť stále clovekomAha,tak to pak jo, neuvěřitelnej jsi tady možná tak ty. V jakých sportech si prosím tě ještě dokazují, kdo ho má většího ať jsem trochu v obraze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 (upraveno) Nejhorší je v tomto ohledu pingpong. Je to plné archetypálních narací a nejlepší hráči zpravidla trpí koro. Upraveno 28. září 2015 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Je ten článek skutečně pravdivej? Fakt je toto mozné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Aha,tak to pak jo, neuvěřitelnej jsi tady možná tak ty. V jakých sportech si prosím tě ještě dokazují, kdo ho má většího ať jsem trochu v obraze?V zadnym, delaj to jen horolezci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 (upraveno) Okrem Everestu ide v kinach aj Straight Outta Compton. Vcera som bol a bolo to vyborne.http://www.csfd.cz/film/373150-straight-outta-compton/prehled/ Upraveno 28. září 2015 uživatelem StefanM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Je ten článek skutečně pravdivej? Fakt je toto mozné?Doporučuji knihu od Joe Simpson - Dark shadow falling, tam to pěkně vysvětluje. Už jsme to tady v jednom vlákně probírali, v zóně smrti kope každý sám za sebe, není tam moc prostoru pro hrdinství. Nebudeme to tady plevelit,pokud Vás to opravdu zajímá,můžeme pokračovat v jiném vlákně. V tom mým o výstupu do b.c.Everestu jsme to hodně řešili :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 (upraveno) Aha,tak to pak jo, neuvěřitelnej jsi tady možná tak ty. V jakých sportech si prosím tě ještě dokazují, kdo ho má většího ať jsem trochu v obraze?Ja napr v maratone ...mozno došlo k nepochopeniu ...a použil som nesprávne prirovnanie ...proste zbytocna smrt Upraveno 28. září 2015 uživatelem minimus80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Tak jestli je tam nechávají ležet a umírat pod heslem "každy kope za sebe" tak je to neuvěřitelný :-( No ale je to asi každého vec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 (upraveno) To minimus80 - V pohodě :-) Ty lidi,co tam jdou znají svá rizika, pro mě je třeba zbytečná smrt, když tě smete na chodníku sfetlej řidič. Tady každý ví z čím si zahrává a proč tam vlastně je. To Frantik - A to je právě to nepochopení jak to nahoře chodí, proto jsem ti třeba doporučil tu knihu. Tím, že každý kope sám za sebe znamená pouze to,že tvůj život tam visí na vlásku jako každý jiný a pokud se nebudeš starat sám o sebe,tak tam zůstaneš třeba jako Rob Holle, hlavní postava filmu. Ano, stalo se, že dva velmi zkušení ležící vzali umírajícího horolezce dolů, povedlo se a zachránili ho, mimo jiné a náš borec Radek Jaroš stáhnul ze zóny smrti chlapíka a zachránil ho. Ale když se začneš trochu zajímat,zjistíš že jde spíš o zázraky, protože při záchranných akcích v zóně smrti většina lidí umírá a to včetně šerpů i horolezců samotných. Nedávno zkoušeli stáhnout se zóny smrti jednoho angličana a zůstalo tam devět lidí,taková je realita. Takže každý kdo jde na osmitisícovku a není to kdejaký turista,kterých se tam bohužel objevuje čím dál tím víc ví, že když bude mít nahoře problém,tak mu bohužel nikdo nepomůže, prostě je to v dané výšce nereálné a tomu se říká, kope sám za sebe :-) Upraveno 28. září 2015 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Ono je to tezke s tema horama, mam par kamaradu, kteri lezou hodne a taky uz tam nekoho ztratili. V kazdem pripade ten everest uz neni o horolezcich, kritzuji to skoro vsichni co znam, nedavno jsem cetl kritiku od messnera. To nejsou horolezci, jen cista komerce. Prodluzuje se sezona a zbytecne riskuje. Jak rikal kamarad, ze tam jde treba nejaky pravnik, co na horach nikdy nebyl a jeden serpa ho tlaci za prdel a druhy ho tahne. Ma kyslik- tohle neni horolezectvi, aspon pro me ne. V kazdem pripade je treba o tom neco vedet, nez to zacne clovek odsuzovat. Tady video meho kamarada Radovana z vrcholu osmitisicovky (ten co jde nahoru tam zustal) https://m.youtube.com/watch?v=ZwUta6I6eI4 Tady neco o tom proc: http://pravednes.cz/MarekRadovan.profil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Nemohli byste ty hnupy probirat v nakym tom vlakne o horolezeni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se