Návštěvník Zmizík Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Tajdle taky můj příspěvek, reflektující současná nejožehavější témata: https://www.csfd.cz/film/348588-cooties/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Diky za tip na vecer:) Su zvedavej, co na to rekne ma pani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 (upraveno) No já vím, že bych s tím po deseti minutách letěj jak namydlenej blesk, tak musím na tajňačku sám... Upraveno 10. března 2020 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 serial Quicksand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Ať v tý karanténě neumřete nudou, tak sem dám pár svých subj. doporučení. Outsider - i přes nějaké výtky nelituji času u obrazovkyDokonalá lež - Nám se to doma moc líbilo.Zpřítomnělí - Proimigrační "scifi" agitka, po třech dílech jsme to stopliTemný případ 3 řada V pohodě, dalo se to...Chvilky Takovej českej psycho underground, milý dílko. Kde je moje tělo? Animovaný psycho v duchu poslední doby - kdy opravdovej chudák/smolař nebývá bílej. Ale natočený je to moc pěkně a vydržel jsem do konce, i když jsem u toho trochu nadával. Dcera vlka Daughter off the Wolf 2019 - Odkaz nemám, ale děsná akční cipovina...Drahokam Vydržel jsem půl hodiny.Insomnie PěknýNouzový let HovadinaTerminátor - temný osud klasika, ale úrovně starších dílů to nedosahuje. TOGO Až na ten slalom na ledu ok. English-vinglish Doporučuji všem, kteří se alespoň pokusí přepnout na "indickou" mentalitu. Jinak to nepochopí...Za posledních pár let jsme podobných filmů videli monho a máme to rádi. Dangal To samé jako předchozí film...Dobrý...Podle skutečné události.Delhi Crime Indický krimi seriál podle skutečné události...Za mě dobrý. Joker Přemohl jsem se a dokoukal to. Za mě nic moc. Rocketman Uvěřitelný, za mě dobrý. Tenkrát v Hollywoodu Dlouhý, ale dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Motýlek 2017, i přes to že jsou Dustin se Stývem asi nepřekonatelní, mě to bavilo a určitě stojí za to ho shlédnout :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Jsem ani nezaznamenal ze to je! Ja ted pomalu dojizdim puvodni Twin Peaks a jsem nadsen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Trů krajm vlna mě pořád nepustila, taxem sfouknul McMillions na Netflixu. Docela velkej kejs na konci milénia v jůesej. McDonalds hra Monopoly. Neslyšel jsem o tom.Každopádně to docela šlo. Srandista z efbíáj to hodně oživoval. Maksel doporučuje. https://www.csfd.cz/film/812006-mcmiliony/galerie/?type=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Ja som nového Motylka nedopozeral, mne sa pačila stará verzia, ktorú som videl pár dní pred novou verziou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Outsider me bavil na zacatku... Nez do toho zacli motat ty nadprirozeny blbosti ... Tento Outsider? Mám za sebou teprve 1.díl a jsem zmatený jak Goro u Tokiahttps://www.csfd.cz/film/774835-outsider/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Prave ze začátek je bomba :-) Pak uz to jde jen dolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Me se Outsider taky moc nelibi, ale zo se mi libila treti serie Stinu. Taky to je jediny evropsky serial, ktery uvedlo HBO na US trhu. Ten hlavni vysetrovatel je spravne ulitlej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Včera jsem, na doporučení švagra, koukal na dva díly na Netflixu... Kdo má rád horory, tak doporučuji.https://www.csfd.cz/film/650069-the-haunting/650070-dum-na-kopci/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Tento Outsider? Mám za sebou teprve 1.díl a jsem zmatený jak Goro u Tokiahttps://www.csfd.cz/film/774835-outsider/prehled/ Jsem to včera dokoukal, začátek byl slušný psk to šlo bohužel dolů....ale poslední a předposlední díl byl v pohodě. Celkově se mi to celkem líbilo....75-80% bych tomu dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Kua tak Slibný rozjezd a teď po 4.epizodě je to víceméně jaSné kdo má ty Sviňárny na Svědomí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Hmm, Outsider konec. Smutný, ale dobrý. Dobrý, ale smutný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Dnes Filmbox Extra HD od 21:00 Muž se srdcem kovboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Balkanem nahoru a dolu s Adamem Ondrouhttps://www.ceskatelevize.cz/porady/12171671004-balkanem-nahoru-a-dolu-s-adamem-ondrou/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Hezky udelany, zrovna koukam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Díky home office jsem objevil klenot, který nejspíš většina z vás viděla, ale pokud ne, tak hurá do toho. Peaky Blinders (5 sérii na Netflix). P.S. Doporučuji si doplnit bar nějakou kvalitní whiskey, po pár dílech na vás ta atmosféra zapůsobí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se