Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Jj, Reacher je fajn, sjel jsem to v pátek. Teď ještě počkat na ty zbývající díly.

Přijde mi to trošku rozplizlejší než "soustředěná" jednička, ale jinak bezvadný a pěkně udělaný. Ritchson je boží. Ale za mě mohli vybrat někoho jinýho na Carlu Dixon, tahle mi přijde stará a moc usedlá :D. Ovšem zase potěšil zestárlej T1000 v roli záporáka :D.

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já byl o víkendu na Napoleonovi a pro mě velké zklamání. Film prakticky o ničem, chaotický, Phoenix tam prostě neměl co hrát, chybí tam jakýkoliv vývoj čehokoliv, nějaké vedlejší postavy prostě neexistují a ani vizuálně to není bůhví co. Kde jsou ty časy kdy Ridley uměl natočit skvost jako The Duellists...

A bitva u Slavkova, odehrávající se mezi takřka horami a na břehu (zamrzlé) vodní plochy o velikosti Bodamského jezera.... ach jo...

Upraveno uživatelem Klotzman
překlep
Odkaz ke komentáři

16 minutes ago, 911 said:

tvl, ja si platim snad vsechny VOD co jde, tohle uz nedam. 1.serii jsem dal na trial, ale to ted uz nepujde. a vsude cpou zatim jen CZ dabing. tak si asi budu muset pockat  a pak si dat Amazpn na mesic. 

diky kazdopadne

Tak zkus jinej mail na trialku, az vyjede vsech 8 dilu :). Urcite si poradis ;).

Odkaz ke komentáři

Dneska jsme byli na Wonkovi a musím říct, že se mně to líbilo. Takovej napůl muzikál, barevný, místy ne moc dětský. Jestli jste ještě neviděli, tak vyražte, je to rozhodně to nejlepší, co jsem letos o Vánocích viděli.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...