organic Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 Včera jsem viděl Vorlův Gympl v TV a bylo to milé překvapení. Drsná sociální sonda do světa teenagerů, i ten typický sklepácký humor jsem tam našel. Jeden z těch lepších českých filmů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 Jo, Gympl je opravdu fajn film. Už jsem ho dlouho neviděl, ale pořád nemůžu zapomenout PavlaTeličku a tu roli, kterou si tam vystřihnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 já se těším na tohle : je to definitivne potvrdene - starnem. dozil som sa prveho remaku filmu na ktoreho originalnu verziu som sa tesil do kina v premiere btw, C.Farrel.. jésusmaría.. na iste filmy by sa proste sahat nemalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 Včera jsem si dal takovou "noir" detektivku - Cesta do pekel - líbilo se mi to víc, než třeba Spencerovky, nebo Sin City. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 Měl bych jeden extra kvalitní tip na film. Narazil jsem na něj úplnou náhodou, ale je to bomba. Napínavý od začátku až do úplného konce a neustále překvapuje zvraty. Téma je jednoduché, parta ženatých kamarádů se rozhodne sdílet mezi sebou jeden luxusní byt (loft) aby si tam mohli brát svoje milenky a známosti na jednu noc a neriskovali běhání po hotelech. Bohužel se to jednou trošku pokazí a začíná hledání, kdože to tam vlastně ten předchozí večer byl . Je to jeden z nejlepších filmů, co jsem za poslední dobu viděl. Je to Belgický film, odehrává se v Antwerpách a mají tam skvělé obsazení. Určitě se na to koukněte a dejte vědět jak se líbil. Seženete jej víte kde, a titulky vřele doporučuji většině členů, vzhledem k holandštině ve filmu Loft (2008) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 (upraveno) hledani tady je na picu, nemuzu najit vlakno "co davaj v tv" takze dnes na Nova Cinema film s nasim zdejsim Frantikem v jedne z hlavnich roli od 22:00 Cel 211 Upraveno 8. dubna 2012 uživatelem 911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddalf Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 wasabi,leon 22 vystrelu docela dobry filmecky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 hledani tady je na picu, nemuzu najit vlakno "co davaj v tv" takze dnes na Nova Cinema film s nasim zdejsim Frantikem v jedne z hlavnich roli od 22:00 Cel 211 Čekám na to a jak to skončí, přijdu si pro tebe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 dead silence za chvíli na joj... pokud se na velikonoce máte chuť trochu bát... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 Pozor!!! Za chvíli na ČT dwojce. Blízká setkání třetího druhu Raný Spielberg, naprostá klasika, když jsem to viděl kdysi jako jinoch, tak jsem byl z toho filmu mimo. Myslím, že těch víc jak třicet let od doby vzniku není na tom filmu vidět. Zítra si zase budu celý den v duchu brnkat jednu melodii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 Jo to je super film, můj první velký sci-fi film když to přišlo k nám do kin na konci 70-tých let, tenkrát jsem ho viděl asi 7x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 http://www.csfd.cz/film/259482-prorok/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 Včera jsem viděl Vorlův Gympl v TV a bylo to milé překvapení. Drsná sociální sonda do světa teenagerů, i ten typický sklepácký humor jsem tam našel. Jeden z těch lepších českých filmů. Vorel skoncil genialnim Kourem ... Cesta z mesta jeste OK, ale dal uz to nedavam (Gympl, Skritek, Ulovit miliardare) a sklepackej humor v tom teda nevidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 (upraveno) Pozor!!! Za chvíli na ČT dwojce. Blízká setkání třetího druhu Raný Spielberg, naprostá klasika, když jsem to viděl kdysi jako jinoch, tak jsem byl z toho filmu mimo. Myslím, že těch víc jak třicet let od doby vzniku není na tom filmu vidět. Zítra si zase budu celý den v duchu brnkat jednu melodii. Ač ho mám na DVD i blu-ray, stejně budu koukat. Vzpomínky na dětství, kdy nás kámošova matka propašovala do kina (bylo to N15) a my někdy v roce 1980 (10 let) hltali film, který považuji dodnes za jeden z nejlepších ve scifi (+ Alien, Blade Runner, 12 opic, 2001...). Upraveno 9. dubna 2012 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 Vorel skoncil genialnim Kourem ... Cesta z mesta jeste OK, ale dal uz to nedavam (Gympl, Skritek, Ulovit miliardare) a sklepackej humor v tom teda nevidim Sklepackej humor je to s tou socialni sondou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 (upraveno) Vorel skoncil genialnim Kourem ... Cesta z mesta jeste OK, ale dal uz to nedavam (Gympl, Skritek, Ulovit miliardare) a sklepackej humor v tom teda nevidim Tak nějak to vidím i já - Pražská 5 + Kouř super, Cesta z města tak na 65% a zbytek je (alespoň pro mne) už špatnej, úplně mimo "sklepáckej humor"... Upraveno 9. dubna 2012 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 Me se libil kamenej most, ale prikladam to tomu ze mi bylo treba patnact a byl jsem celej undergroundovej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 Vorel skoncil genialnim Kourem ... Cesta z mesta jeste OK, ale dal uz to nedavam (Gympl, Skritek, Ulovit miliardare) a sklepackej humor v tom teda nevidim ulovit miliardare je stupidni picovina, prezil jsem pul hodiny, vic jsem nevydrzel, pritom ty herce mam fakt rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 Ač ho mám na DVD i blu-ray, stejně budu koukat. Vzpomínky na dětství, kdy nás kámošova matka propašovala do kina (bylo to N15) a my někdy v roce 1980 (10 let) hltali film, který považuji dodnes za jeden z nejlepších ve scifi (+ Alien, Blade Runner, 12 opic, 2001...). Tak já jsem zřejmě už E.T. generace. Blízká setkání mě nikdy moc nechytla. Na mě to bylo moc idealistický (a přitom to nebylo myšlený jako pohádka jako E.T.) a to pentatonický zpívání se mně taky zdálo nějaký uhozený. Ale uznávám, že objektivně to patří k fundamentům sci-fi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 Tak já jsem zřejmě už E.T. generace. Blízká setkání mě nikdy moc nechytla. Na mě to bylo moc idealistický (a přitom to nebylo myšlený jako pohádka jako E.T.) a to pentatonický zpívání se mně taky zdálo nějaký uhozený. Ale uznávám, že objektivně to patří k fundamentům sci-fi. Ano, zrovna jsem chtel rict, ze se tam vubec nestrili a skoro to vypada, ze se bohuzel ani nezacne. Kdyz to srovnam s dnem nezavislosti, tak je to vylozene nuda ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se