azeppelin Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Zkoušel jsem to Firefly... je to příšerna srajda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Zkoušel jsem to Firefly... je to příšerna srajdaJá taky, ale asi si v těch seriálech nevybereš. Jsou i větší srajdy ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Dávám radši druhou šanci nové Akta-X. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Vetřelec od Scotta a Solaris od Tarkovského.zajímavý výběr. Do první desítky asi i podle mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Tak už se nám to pomalu blíží..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 6 řada? No nekecej. Napiš až to bude celý venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Se těšim jaxviňa !!! Jinak jsem včera dokoukal Pustinu. Celkově se mi celej seroš líbil, ale ten konec byl hodně slabej. Takovejch možností, jak to mohli zakončit a nakonec taková nuda. Škoda. I přesto za mě skvělý počin! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Postupně odkláním kinematroš na svátky, tímto díky všem za tipy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 6 řada? No nekecej. Napiš až to bude celý venku.16.1.2017to vypukne,takže se máme na co těšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Tak jsem právě dokoukal film Zúčtování mě se to libilo palec nahoru. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Tak jsem právě dokoukal film Zúčtování mě se to libilo palec nahoru. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkAflek je skvelej herec. Treba jak ho picli tim kulometem do nohy, prisambuch, ze cuknul koutkem vo dobryho pul centaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 To je skoro na Oscara, ale měl při tom víc mrkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Aflek je skvelej herec. Treba jak ho picli tim kulometem do nohy, prisambuch, ze cuknul koutkem vo dobryho pul centaku.Ty seš vůl, jsem si poprskal klávesy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 To je skoro na Oscara, ale měl při tom víc mrkat.Šlo právě o to aby ani jednou nemrknul :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Tak tip na dobrý film, jo? https://www.youtube.com/watch?v=bS5P_LAqiVg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Dívám se na Artu na Hair a těším se na patetický finále. Skvělej film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Já fčera zkouknul A man som heter Ove/Muž jménem Ove a dobrý. Pěknej film. A narazil jsem na zajímavej problém - cucnul jsem si Vetřelce 3 Special Edition a v BS Playeru mám posunutý titule asi o 10 vteřin. V jiných přehrávačích OK. A aby to bylo zajímavější, BS Player na jiným počítači taky OK. Čím to sakra může být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Od ty doby, co k tomu BS playeru zacali pribalovat spoustu nevyzadanych veci, jsem presel na Media player classic - Home Cinema (znamejsi jako MPC-HC) a vrele doporucuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 (upraveno) Od doby co jde sdílet složka v počítači s televizí a k televizi připojit HDD tak jsem si v počítači film nepustil. A pro někoho je to sranda ale pro mě vrchol IT ale naučil jsem se stáhnout film do telefonu a aniž bych se zvedl že sedačky pustit ho v televizi. Připadal jsem si jako Bill Gates Upraveno 22. prosince 2016 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Dnes na HBO viděl tento dokument http://www.csfd.cz/film/414781-se-psim-sprezenim/galerie/?type=1 Mám takovéhle svérázné typy lidí rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se