Klotzman Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Dík, vypadá to dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Včera jsem s manželkou koukal na inferno a za mě teda děs - běhání, plkání, běhání, plkání, běhání, plkání, plavání a konec... Když si vezmu, že jsem jí dal na výběr ze 4 slušných filmů a ona si vybere takovou chujovinu..... bohužel,my to dali taky v sobotu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Dnes se chci podívat na toto: http://www.csfd.cz/film/396808-tohle-je-nas-svet/prehled/ Tak doufám, že si spravím chuť, ukázky vypadají dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Příchozí - jeden z nej filmů roku 2016, Taboo - zatím super rozjezd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Dnes jsem dal Mesto44 a musim rict, ze se mi to libilo. Zajimave pojeti. http://www.csfd.cz/film/382123-mesto-44/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Jste mi tu připomněli Trapped. Říkal mi o tom kamarád před časem, že to viděl v Angliii, a je to dobrý. Tak jsem včera zkoukl první díl v hrozným rozlišení a se zpožděnýma titulkama, které u islandštiny fakt potřebuju. I přes technické potíže se mi to moc líbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Ja se dobre bavim u unbreakable kimmy schmidt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 (upraveno) Jste mi tu připomněli Trapped. Říkal mi o tom kamarád před časem, že to viděl v Angliii, a je to dobrý. Tak jsem včera zkoukl první díl v hrozným rozlišení a se zpožděnýma titulkama, které u islandštiny fakt potřebuju. I přes technické potíže se mi to moc líbilo.Na uloztu je cela serie v dobry kvalite s titulky Upraveno 1. února 2017 uživatelem kvejkr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Ulozto v neplaceny verzi je strasne pomaly. Jenom ten prvni dil byl takova shitka. Koukal jsem na dalsi dva, co mam nachystane na vikend, a ty jsou OK, i timing tituli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Ulozto v neplaceny verzi je strasne pomalyTo mě povidej... první díl mi kape už asi 5 hodin a mám s bídou půlku. A teď se ještě dočtu, že to má ujetý title. Chjojo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Je to normálně online s CZ titulkama v obstojné kvalitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 To mě povidej... první díl mi kape už asi 5 hodin a mám s bídou půlku. A teď se ještě dočtu, že to má ujetý title. Chjojo...Nevím mi příjde, že používat uložto je jak z minulého století thepiratebay a cz.tracker, jo a titulky jsou jednoduše řešitelné, buď pře časuješ a nebo smažeš a stáhneš nové s bs playerem, myslím, že i km player je nabízí stáhnout automaticky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Je to tam v HD v MKV s integrovanýma titulkama, díl má asi 2,3GB. Některé věci jsou jen na ulozto. Těch pár korun za kredit mě nezabije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Dá se to někde cucnout?dá). https://najserialy.com/serial/trapped/s01e01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Nevím mi příjde, že používat uložto je jak z minulého století thepiratebay a cz.tracker, jo a titulky jsou jednoduše řešitelné, buď pře časuješ a nebo smažeš a stáhneš nové s bs playerem, myslím, že i km player je nabízí stáhnout automaticky.... Mě se ještě nepovedlo rozběhnout czt přs seedbox, ale asi někde dělám chybu. Každopádně za mě passthepopcorn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Znovu jsem si pustil starší film První dáma country music /Loretta Lynn/. Nádherný příběh. /mám období, kdy poslouchám její písničky/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Kdo se těší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Ojoj, tohle bude epický... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Mega těšim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se