Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Včera jsem s manželkou koukal na inferno a za mě teda děs - běhání, plkání, běhání, plkání, běhání, plkání, plavání a konec...

Když si vezmu, že jsem jí dal na výběr ze 4 slušných filmů a ona si vybere takovou chujovinu..... :D

bohužel,my to dali taky v sobotu ... :frusty:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem dal Mesto44 a musim rict, ze se mi to libilo. Zajimave pojeti.

http://www.csfd.cz/film/382123-mesto-44/prehled/

Odkaz ke komentáři

Jste mi tu připomněli Trapped. Říkal mi o tom kamarád před časem, že to viděl v Angliii, a je to dobrý. Tak jsem včera zkoukl první díl v hrozným rozlišení a se zpožděnýma titulkama, které u islandštiny fakt potřebuju. I přes technické potíže se mi to moc líbilo.

Odkaz ke komentáři

Jste mi tu připomněli Trapped. Říkal mi o tom kamarád před časem, že to viděl v Angliii, a je to dobrý. Tak jsem včera zkoukl první díl v hrozným rozlišení a se zpožděnýma titulkama, které u islandštiny fakt potřebuju. I přes technické potíže se mi to moc líbilo.

Na uloztu je cela serie v dobry kvalite s titulky ;)

Upraveno uživatelem kvejkr
Odkaz ke komentáři

To mě povidej... první díl mi kape už asi 5 hodin a mám s bídou půlku. A teď se ještě dočtu, že to má ujetý title. Chjojo...

Nevím mi příjde, že používat uložto je jak z minulého století :) thepiratebay a cz.tracker, jo a titulky jsou jednoduše řešitelné, buď pře časuješ a nebo smažeš a stáhneš nové s bs playerem, myslím, že i km player je nabízí stáhnout automaticky....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník qoyi

Nevím mi příjde, že používat uložto je jak z minulého století :) thepiratebay a cz.tracker, jo a titulky jsou jednoduše řešitelné, buď pře časuješ a nebo smažeš a stáhneš nové s bs playerem, myslím, že i km player je nabízí stáhnout automaticky....

Mě se ještě nepovedlo rozběhnout czt přs seedbox, ale asi někde dělám chybu. Každopádně za mě passthepopcorn :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...