roura74 Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Druhej díl Fargo za mnou a pořád dobrý. Potěsili mě výběrem kapely do závěrečnejch titulku. Gogol Bordelo se tam parádně hodili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Dočetl jsem se zde o "naprostých cizincích" a je to opravdu paráda. Pěkně zpracované s velmi aktuálním tématem. Určitě doporučuji promazat si mobil alias černou skříňku a pak se to dá zkouknout i se ženou. Slovenské titulky se časem taky daly zvládnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Druhej díl Fargo za mnou a pořád dobrý. Potěsili mě výběrem kapely do závěrečnejch titulku. Gogol Bordelo se tam parádně hodili.Fargo super, za víkend jsem dal první řadu. Hned jsem stáhnul druhou, bohužel s titulky. Normálně s titulky nemám problém a často je to lepší zážitek (hlavne severské filmy), ale u tohohle seriálu (který je postavený na dokonale napsaném dialogu) si to tak nevychutnám. Že já se lépe neučil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 (upraveno) Včera sem zkouknul na dvojce dokument Děti úplňkuno tvlsmekam před těma rodinama. Ikdyž ono jim nic jinyho nezbejva..... Upraveno 3. května 2017 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Po dlouhy dobe jsem vcera dokoukal American Gothic a to teda vubec nebylo spatny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Pokud máte rádi horory tak doporučuju film "The Autopsy of Jane Doe" (2016). Za mě je to po hodně dlouhý době fakt skvělej horor s perfektní atmosférou. Fakt jsem se u toho regulérně bál a před spaním jsem neměl mimo peřinu ani palec u nohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Jo jo, Cox je tam libovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THfan Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 zacal som pozerat the man in the high castle, ma to velmi zaujimavu myslienku (ako by to vyzeralo v USA, keby 2. svetovu vojnu vyhrali nemci a japonci a rozdelili si krajinu)... hodnotenie na imdb tiez dobre (8,1/10), ale po 2 dieloch je skoro hodnotit nieco viac, zatial sa to len rozbieha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Pokud máte rádi horory tak doporučuju film "The Autopsy of Jane Doe" (2016). Za mě je to po hodně dlouhý době fakt skvělej horor s perfektní atmosférou. Fakt jsem se u toho regulérně bál a před spaním jsem neměl mimo peřinu ani palec u nohy To byla to hrozna blbost. Dobre to vypadalo tak maximalne prvni tretinu filmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Zacal jsem toto a neni to vubec marne. http://www.csfd.cz/film/74186-trapped/prehled/ Starsi ale pekny film je http://www.csfd.cz/film/226762-tahle-zeme-neni-pro-stary/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Jestli se ti libilo Tahle zeme neni pro stary, tak zkus Hell or High Water. Z nejakeho duvodu, ktery asi nedokazu popsat se mi ty filmy priradily k sobe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Baldic: diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 (upraveno) Serie Line of Duty/BBC/ neokoukaní herci,slušná atmosféra). "Přirovnal " bych k The Wire. http://www.csfd.cz/film/320721-line-of-duty/prehled/ Upraveno 4. května 2017 uživatelem vadim6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 http://www.csfd.cz/film/440803-que-dios-nos-perdone/prehled/ Viděl jsem a líbilo se mi to ... parádní detektivka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Včera sem zkouknul na dvojce dokument Děti úplňkuno tvlsmekam před těma rodinama. Ikdyž ono jim nic jinyho nezbejva.....Taky jsem si to včera dal. Pak jsem se musel jít podívat do pokojíku na spící haranty, jaký mám v životě štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Na tohle se hodně těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Dej tomu čas, ono se to rozvine. A druhá série je dobrý masakrzacal som pozerat the man in the high castle, ma to velmi zaujimavu myslienku (ako by to vyzeralo v USA, keby 2. svetovu vojnu vyhrali nemci a japonci a rozdelili si krajinu)... hodnotenie na imdb tiez dobre (8,1/10), ale po 2 dieloch je skoro hodnotit nieco viac, zatial sa to len rozbieha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Tak jsem se vratil z kina, kde jsem videl Strazci Galaxie 2. Pro me to bylo zklamani a to jsem se fakt tesil. Jednicka je pro me nej, co muze Marvel vesmir dat, ale u tohohle jsem se moc nechytal a nedokazal jsem se nalezite bavit u zabavnych scen a roztomilosti Baby Groota, ani vlastne lidi se moc nesmali. Film je poslepovan vtipy a trochu akce. Tam se ke konci snad vsichni objimali a vyznavali si lasku, co to proboha bylo. Ja cekal, ten uzasny vesmir z jednicky, padoucha, ktery aspon trochu nahani strach, pribeh a dostal jsem tohle. Grrr, jdu radeji spat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Viděl sem celou serii the night manager. Kvalita mi pripadala hodne promenliva...prvni dil nuda, druhy az paty ok, posledni zas nic moc. Celkove lehky nadprumer a zaroven potvrzeni toho, ze slizoun Hiddleston neni prilis vhodny kandidat na Jamese Bonda. Mnohem vic se mi ted libi The last kingdom. Danove proti anglicanum a u prostred toho hlavni hrdina ktery je tak trochu oboje a nevi na kterou stranu se pridat aby z toho vytriskal nejvic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Byl jsem teď na http://www.csfd.cz/film/54325-the-circle/komentare/ a je to teda blbost solidních rozměrů...I když asi naznačující budoucnost, ale nic to na výsledků nemění. Tak 30% protože Hanks. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se