Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Dočetl jsem se zde o "naprostých cizincích" a je to opravdu paráda. Pěkně zpracované s velmi aktuálním tématem. Určitě doporučuji promazat si mobil alias černou skříňku a pak se to dá zkouknout i se ženou. Slovenské titulky se časem taky daly zvládnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Druhej díl Fargo za mnou a pořád dobrý. Potěsili mě výběrem kapely do závěrečnejch titulku. Gogol Bordelo se tam parádně hodili.

Fargo super, za víkend jsem dal první řadu.  Hned jsem stáhnul druhou, bohužel s titulky. Normálně s titulky nemám problém a často je to lepší zážitek (hlavne severské filmy), ale u tohohle seriálu (který je postavený na dokonale napsaném dialogu) si to tak nevychutnám. Že já se lépe neučil. 

Odkaz ke komentáři

Pokud máte rádi horory tak doporučuju film "The Autopsy of Jane Doe" (2016). Za mě je to po hodně dlouhý době fakt skvělej horor s perfektní atmosférou. Fakt jsem se u toho regulérně bál a před spaním jsem neměl mimo peřinu ani palec u nohy :D

Odkaz ke komentáři

zacal som pozerat the man in the high castle, ma to velmi zaujimavu myslienku (ako by to vyzeralo v USA, keby 2. svetovu vojnu vyhrali nemci a japonci a rozdelili si krajinu)... hodnotenie na imdb tiez dobre (8,1/10), ale po 2 dieloch je skoro hodnotit nieco viac, zatial sa to len rozbieha

Odkaz ke komentáři

Pokud máte rádi horory tak doporučuju film "The Autopsy of Jane Doe" (2016). Za mě je to po hodně dlouhý době fakt skvělej horor s perfektní atmosférou. Fakt jsem se u toho regulérně bál a před spaním jsem neměl mimo peřinu ani palec u nohy :D

To byla to hrozna blbost. Dobre to vypadalo tak maximalne prvni tretinu filmu.

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Baldic: diky ;)

Odkaz ke komentáři

Dej tomu čas, ono se to rozvine. A druhá série je dobrý masakr

zacal som pozerat the man in the high castle, ma to velmi zaujimavu myslienku (ako by to vyzeralo v USA, keby 2. svetovu vojnu vyhrali nemci a japonci a rozdelili si krajinu)... hodnotenie na imdb tiez dobre (8,1/10), ale po 2 dieloch je skoro hodnotit nieco viac, zatial sa to len rozbieha

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se vratil z kina, kde jsem videl Strazci Galaxie 2. Pro me to bylo zklamani a to jsem se fakt tesil. Jednicka je pro me nej, co muze Marvel vesmir dat, ale u tohohle jsem se moc nechytal a nedokazal jsem se nalezite bavit u zabavnych scen a roztomilosti Baby Groota, ani vlastne lidi se moc nesmali. Film je poslepovan vtipy a trochu akce. Tam se ke konci snad vsichni objimali a vyznavali si lasku, co to proboha bylo. Ja cekal, ten uzasny vesmir z jednicky, padoucha, ktery aspon trochu nahani strach, pribeh a dostal jsem tohle. Grrr, jdu radeji spat.

Odkaz ke komentáři

Viděl sem celou serii the night manager. Kvalita mi pripadala hodne promenliva...prvni dil nuda, druhy az paty ok, posledni zas nic moc. Celkove lehky nadprumer a zaroven potvrzeni toho, ze slizoun Hiddleston neni prilis vhodny kandidat na Jamese Bonda.

Mnohem vic se mi ted libi The last kingdom. Danove proti anglicanum a u prostred toho hlavni hrdina ktery je tak trochu oboje a nevi na kterou stranu se pridat aby z toho vytriskal nejvic.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...