ivan_989 Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Prometheus ma namlsal. Ale covenant bolo velke sklamanie. Vela nelogickych prvkov, a este mi to prislo tak divne zostrihane.Povedzme ze vizualne v imaxe to bolo pozeratelne, doma by som to mozno ani nedopozeral. Na druhej strane, niekto tu odporucal Nocturnal Animals a Split. Dakujem za tipy, velmi som si to uzil. Konecne zase filmy kde bolo dobre namiesane napatie, aj sa clovek na zaver nad tym filmom zamysli. Skvele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Tak včera Covenant a velký zklamání. Další zabita série. Vetrelec byl vzdy o boji s monstrem v extrémních podmínkách. Strach, temno, akce, apod. Tady kuwa ten Vetrelec vůbec není :-) Furt samy hybridi a skutek utek. Postavy absolutně nesympaticky a slouží jen jako potrava. Proste tomu chybí Ripley. Kecy o zrození a podobný bláboly to úplně zabijej. A finální souboj?!?!? Sranda. No proste vaření z vody. Takže Hvězdný války a Vetrelec uz jsou dojebany, takže jeste Blade Runner a bude to komplet :-) Jeste ze jsem si spravil chuť Predatorem v TV, to je klasika z devadesatek, která strci spoustu současný produkce do kapsy. No a pak taky "Naprosti cizinci" aneb jak se dá natočit super drama, když dáte všichni mobil na stůl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 V nahlom zachvate nostalgie som si zaobstaral The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover. Ked som to videl pred 20timi rokmi, sa mi to velmi lubilo. V poctate si z filmu pamatam uz len nazov, som zvedavy ci sa mi to bude lubit aj teraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Perfetti sconosciutti je větší masakr než jakýkoli vetřelec, fakt síla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Naprosti cizinci, Jmeno, Buh Masakru a Muz z planety Zeme. Konverzacky, ktere teda zatracene stoji za to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Buh Masakru funguje v divadle, ale jako film je to zoufalstvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 V nahlom zachvate nostalgie som si zaobstaral The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover. Ked som to videl pred 20timi rokmi, sa mi to velmi lubilo. V poctate si z filmu pamatam uz len nazov, som zvedavy ci sa mi to bude lubit aj teraz.Twl, tohodle Greenawaye jsem viděl taky tak asi před čtvrt stoletím. Už vůbec nevím, vo čom to bylo. Ale tehdy se mi líbilo kdeco, hlavně že to nebyl mainstreem z běžné distribuce. Třeba i ta blbost Umělcova smlouva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Koukali jste někdo na ten novej Twin Peaks ? Dneska by měly být na HBO už 4 díly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Kluci nevim, kdo to tady doporucil, ale diky moc se mi to libi. Dekuji. http://www.csfd.cz/film/403167-the-man-in-the-high-castle/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Get Out mi maximálně sedlo - dobrý scénář, herci, je to tajemný, děsivý i vtipný zároveň http://www.csfd.cz/film/439153-utec/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 ako sa volal film alebo dokument o lavine na Evereste? nejak neviem spomenut ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 ako sa volal film alebo dokument o lavine na Evereste? nejak neviem spomenut ... Everest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 ktory konkretne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 https://www.csfd.cz/film/372867-tragedie-na-everestu/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 ee, uz som to nasiel Sherpa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renys Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Jeden z nej serialu co jsem kdy videl https://www.csfd.cz/film/386360-taboo/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Alien Covenant. Hodinu a půl jsem si říkal wtf, tohle snad ani nemuselo jít do kina, stačilo by na videu, ale poslední půlhodinka mě vcucla a docela jsem se bavil. Dneska mrknu na tohle a osvěžím si ruštinu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Po tom, jak me vzala 1. serie, uz sosam 2. serku. The Man in the High Castle - Série 2 https://www.csfd.cz/film/403167-the-man-in-the-high-castle/471747-serie-2/komentare/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Nevim, jestli to patri primo sem, ale na youtube najde clovek neuveritelne veci. Asi bych nedokazal presne rict, jak jsem se k tomuhle dokumentu dostal, ale faktemje, ze jsem ho zhledl. Prijde mi velmi silny, tak kdybyste snad nekdo mel zajem: Je to o jednom z vezeni pro nejtezsi zlocince v Rusku. Nutna znalost rustiny nebo anglictiny. Mluvi pouze vezni a dozorci (rusky samozrejme) s anglickymi titulky. Co mohu nekvalifikovane soudit, tak preklad je asi docela dobry. https://www.youtube.com/watch?v=Ya2RFtzfAnI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2017 Po tom, jak me vzala 1. serie, uz sosam 2. serku. The Man in the High Castle - Série 2 https://www.csfd.cz/film/403167-the-man-in-the-high-castle/471747-serie-2/komentare/Zrovna včera jsem první serii dokoukal. ;-) Po pár dílech se to solidně rozjelo a konec už paráda. Dneska načínám dvojku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se