Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Strasne moc bych si pral, aby Besson vytahl hlavu z prd.ele a vratil se ke svym zacatkum, kdy jeste delal poradny umeni, s kaskaderama a nebylo to takove uchylne a nebo site horkou jehlou jak jeho posledni filmy. U Mathildy ma k tomu skvelou prilezitost :)

Bessona mám moc rád, ale jeho začátky (Reno a muzika E.Serra). Ještě 5 Elemet, ale pak už sorry jako...

Snad bude Portmann dobrou pokračovatelkou Rena a povede se to, i když zrovna Valerian pro mě jako jakási "dvojka" Elemetu (žánrově) zklamání. Hlavně obsazením - mladej DiCaprio a krutoobočí mi tam nesedí. Ale asi holt nejsem cílovej teeneger divák.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem kouknul na tohle a za mě moc dobrý, já ty dobré válečné filmy fakt mužů.

https://www.csfd.cz/film/527214-den-12-mann/prehled/

To jsem videl nedavno a super, zkus tohle jestli jsi nevidel https://www.csfd.cz/film/61418-neznamy-vojak/prehled/ sice trosku delsi, ale skvely cely. Jo a doporucuju sehnat tu 180min verzi, je to celkem propastnej rozdil...

Upraveno uživatelem Gres
Odkaz ke komentáři

Jo, ten jsem viděl taky, každý trochu jiný,ale oba moc dobrý filmy. Ten včerejší byl pro mě víc psycho, Neznámý voják měl zase trochu lepší vojenské scény. Ale jak už jsem psal, oba dva jsou super.

Jinak ještě vřele doporučuji film 1942 a V písku - příslib svobody.

Odkaz ke komentáři

Strasne moc bych si pral, aby Besson vytahl hlavu z prd.ele a vratil se ke svym zacatkum, kdy jeste delal poradny umeni, s kaskaderama a nebylo to takove uchylne a nebo site horkou jehlou jak jeho posledni filmy. U Mathildy ma k tomu skvelou prilezitost :)

Bessona mám moc rád, ale jeho začátky (Reno a muzika E.Serra). Ještě 5 Elemet, ale pak už sorry jako...

Snad bude Portmann dobrou pokračovatelkou Rena a povede se to, i když zrovna Valerian pro mě jako jakási "dvojka" Elemetu (žánrově) zklamání. Hlavně obsazením - mladej DiCaprio a krutoobočí mi tam nesedí. Ale asi holt nejsem cílovej teeneger divák.

pro mě je teda jeho nej film asi Magická hlubina https://www.csfd.cz/film/772-magicka-hlubina/prehled/ pak Brutální Nikita a Leon

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Co ste mně to zas nakukali za kikotinu? Hodinu čumím na nějakýho norskýho Meresjeva, kterej se nějak furt buchviproč přesunuje z Norska do Švédska. Eště že umím ovládat tu šipku ->, tím se to dá posouvat. Bejt na tom v kině tak si vokoušu všechny nehty na nohouch.

Odkaz ke komentáři

Co ste mně to zas nakukali za kikotinu? Hodinu čumím na nějakýho norskýho Meresjeva, kterej se nějak furt buchviproč přesunuje z Norska do Švédska. Eště že umím ovládat tu šipku ->, tím se to dá posouvat. Bejt na tom v kině tak si vokoušu všechny nehty na nohouch.

Tak sorry, mě se to líbilo. Je to natočené podle skutečné události.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...