azeppelin Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Tak tady máš jinej tip. Můj nejoblíbenější "kapelovej" film Ex Drummer. Ale asi jsi to už viděl.https://www.csfd.cz/film/231985-ex-drummer/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 (upraveno) Tak tady máš jinej tip. Můj nejoblíbenější "kapelovej" film Ex Drummer. Ale asi jsi to už viděl.https://www.csfd.cz/film/231985-ex-drummer/prehled/No neviděl. Tak já to zejtra zhlédnu a dám vědět. To sem dopad, dívat se na hudební komedie. Abych nemusel za chvíli vymetat muzikály... Upraveno 23. ledna 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 True detective tretia seria zatial skvele. Dostojne pokracovanie genialnej 1ky. Tento serial je nutne davkovat pomaly, postupne, tak ako ho vysielaju. Pozerat to cele ako maraton na pocitaci je ako pit najlepsi konak s ladom a cez slamku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosb Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Minuly tyzden som videl toto a bolo to vyborne.na moj vkus teda(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Šerife, co ta Jen Garnerojc? Už?s to sfouknul? nestiham, snad na dovoleny. ted uz su v hokne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 No tvl, já celej nalákanej vydržel tak půlku, nezasmál sem se snad ani jednou. Jak kdyby to režíroval pes. Na čsfd bych řek: vodpad. Jestli chceš vidět ještě ujetější severský film tak dej.https://www.csfd.cz/film/312681-kral-curlingu/galerie/?type=1Má naštěstí nižší hodnocení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Já jsem teda úplně nadšenej ze seriálu "MOST!" Chápu, že spousta lidí si bude myslet, že je to jenom takovej trapnej humor, ale kdo na severu bydlel, ten ví, že tohle prostě není komediální seriál, ale úplně normální sonda do života seveřanů Bydlel jsem 15 let ve Varnsdorfu a ti lidi tam opravdu takhle žijou, to je prostě jinej mikrokosmos. Bordely pro skopce, auta co drží pohromadě jen kobercová páska a kanagon, lidi co nevidí za ceduli konec obce a častěji než k rodičům choděj do pobočky providentu Za mě teda všechny palce nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Dobre si to opisal Ja som dopozeral 1ku prave predtym ako si pustam 3ku a mne sa zatial zda 3ka nemasna/neslana oproti 1ke. Snad ale ma len pomalsi rozbeh a chyti to spravny drive. True detective tretia seria zatial skvele. Dostojne pokracovanie genialnej 1ky.Tento serial je nutne davkovat pomaly, postupne, tak ako ho vysielaju. Pozerat to cele ako maraton na pocitaci je ako pit najlepsi konak s ladom a cez slamku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Taky koukám na True detective kazdou stredu, kdyz uz je to otitulkovany, I kdyz 3.dil jsem dal z nedockavosti bez tituli a trapil se arkansaskym akcentem .Bavi mne ty propletajici se 3 casove linie. Tesim se na dalsi dil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Neco aktual z MOSTu;-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 (upraveno) ož to je Kaurismäki, kvalita zaručena. Viděl jsi Mraky odtáhly, Muže bez minulosti, Bohému, Ariel...? Samý špičkový kousky. Od Kaurismäkiho se mi asi líbilo úplně všecko.Kaurismäki stále válí! doporučuju Druhá strana naděje. Byl jsem naprosto nadšený. Včera jsem v kině shlédl film, resp. čtyřdílnou TV sérii Coincoin a nelidé - hodně svérázná komedie francouzského filosofa Bruno Dummonta. Upraveno 24. ledna 2019 uživatelem ismit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bison Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Včera v kině Složka 64. Za mě z případů kriminálního Oddělení Q nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Včera v kině Složka 64. Za mě z případů kriminálního Oddělení Q nejlepší.Jj, bylo to dobrý. Teda až na to melodrama na konci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Asi je blbost na Složku 64 jít když jsem nedávno četl knihu, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 GLASS Unbreakable jsem viděl jako kluk asi stokrát, oslovilo mě to stejně silně jako Gattaca. Split mi to předloni připomněl a byl jsem proto natěšenej, jako to ten kluk indická zvládne napotřetí. A zvládl, sakra zvládl. Ne tak, jak jsem chtěl a doufal, ale co já mu mám do toho co kecat.Super film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Ad Glass: Franta Fuka to strašně sepsul a ohodnotil 20%. Asi na to zajdu, abych si udělal vlastní názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Glass bylo dobrý jako součást celku - trilogie. Jako samostatnej film to samozřejmě neobstojí. Je fakt, že to byl určitě nejslabší díl ale bavilo mě to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Asi je blbost na Složku 64 jít když jsem nedávno četl knihu, že?Kdyby jenom kvůli tomu ksichtu N. L. Kaase, tak to stojí za to. Mimochodem, jednu z minirolí si zahrál skvělý Nicolas Bro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 tak jsem kouknul na ten MOST... a neni to uplne jako spatny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumi Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Black Monday - zatim prvni dil, neni to spatnehttps://www.csfd.cz/film/663921-cerne-pondeli/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se