Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

V 15. 10. 2020 v 22:54, cali napsal:

Ja som vsetky tieto ruske vojenske drtil minuly rok o tomto case ked som tam pobyval, sluboval som si od toho ze pochytim co to reci. Asi najlepsia je za mna Brestska pevnost a zpracovanim potom t34.

Jo jo, rusové válečné filmy prostě umí...Brestská pevnost byla fajn, T34 se mi zas tolik nelíbil, ale jo, šlo to. Já mám rád klasiku, Stalingrad....jak ten starší tak novější verzi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já na tyhle ruský propagandy nekoukám...ale jednu výjimku bych asi zvládl udělat...nevíte jak se jmenovaly takový ty sovětský, komoušský, filmy o výsadkářích? Jen si pamatuju jeden zásek, a to, když dal velitel rozkaz "seržante rozsviťte" a ten trouba v uzavřeném betonovém bunkru začal střílet samopalem do stropu.

Rád bych se podíval a zasmál.

Odkaz ke komentáři

před 20 minutami, Tondaa73 napsal:

Já na tyhle ruský propagandy nekoukám...ale jednu výjimku bych asi zvládl udělat...nevíte jak se jmenovaly takový ty sovětský, komoušský, filmy o výsadkářích? Jen si pamatuju jeden zásek, a to, když dal velitel rozkaz "seržante rozsviťte" a ten trouba v uzavřeném betonovém bunkru začal střílet samopalem do stropu.

Rád bych se podíval a zasmál.

kultovka, byli jsme na tom povinne jeste na zakladce ... :)

https://www.csfd.cz/film/101011-v-ostre-sledovanem-pasmu/prehled/

h.

Odkaz ke komentáři

před 20 hodinami, guzmic napsal:

Tak na dnešní večer mám dvě možnosti:

Česká klasika Adelheid nebo Ruský film Kukuška. 🙂

A dnes na ct2 Belmondo a film Profesionál. To už můžu skoro citovat, ale super film 

Odkaz ke komentáři

před 16 hodinami, Sarka Farka napsal:

tak sem to s vypetim vsech sil dokoukal a zminovana scena tam neni .. ta je az v pokracovani : ))

https://www.csfd.cz/film/101002-protiutok/prehled/

Díky, včera jsem to také zjistil...nevím, jestli teď najdu dost sil na ten další díl.😄 Asi jsem krapet přecenil síly.

Odkaz ke komentáři

V 19. 10. 2020 v 11:45, Sarka Farka napsal:

chapu, je to vic nez narocny :) tak hodne sil, ja se zatim zkusim srovnat Fargem S4

Já se snažím na čtvrtý Fargo nějak "vnitřně naladit", ale pořád se mi to úplně nedaří. Ten šok z toho, že je to takový retro, mě dost sebral. Furt je to kvalitní seriál, o tom žádná, ale já asi byl holt natěšenej na něco jinýho.

Upraveno uživatelem Muffik
Odkaz ke komentáři

V 24. 10. 2020 v 14:32, Muffik napsal:

Já se snažím na čtvrtý Fargo nějak "vnitřně naladit", ale pořád se mi to úplně nedaří. Ten šok z toho, že je to takový retro, mě dost sebral. Furt je to kvalitní seriál, o tom žádná, ale já asi byl holt natěšenej na něco jinýho.

taky jsem cekal neco jinyho v jiny dobe, ale po prvnim dile velka spokojenost 📺

Odkaz ke komentáři

Borat 2

Přiznám se, že u některých scén jsem si musel schovat oči a nedokázal se dívat ani skrz prsty.    :D :D

https://www.csfd.cz/film/281929-borat-subsequent-moviefilm-delivery-of-prodigious-bribe-to-american-regime-for-make-benefit-once-glorious-nation-of-kazakhstan/prehled/

Upraveno uživatelem hopa26
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...