tano Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Silný příbeh, tohle mě fakt chytlo. https://www.csfd.cz/film/317768-cerna-vdova/prehled/ Effe: řadím na seznam, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raguss Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 ja som včera začal pozerať Castlevaniu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 tohle vypada zatim moc dobre https://www.csfd.cz/film/774865-melas-to-vedet/prehled/ .. (ta kidmanova snad nestarne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 ja ted par dni hltal totok: https://www.csfd.cz/film/268025-umbrella-academy/prehled/ fakt pobavilo, asi starnu a totok taky: https://www.csfd.cz/film/820012-drsny-mesto/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 The Queen's Gambit (TV Mini-Series 2020) - IMDb Osobně jsem neviděl, ale zatím čtu samá 10/10 hodnocení a nadšené reakce, že se Netflixu po dlouhé době konečně něco povedlo. Všechny partie vybíral Garri Kasparov, který se prý na seriálu podílel coby poradce. Poslední partie je dokonce jeho vlastní. Takže kdo sjíždíte Netflix, tak je to nejspíš sázka na jistotu. https://en.chessbase.com/post/a-must-watch-the-queen-s-gambit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Se mi líbilo tohle https://www.csfd.cz/film/820012-drsny-mesto/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronofobik Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Včera jsem dojel 7. díl DÁMSKY GAMBIT, bylo to vážně dobrý. Jděte do toho. DRSNÝ MĚSTO - taky fajn, jen je třeba se soustředit na spleť postav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Možná to tady už bylo, včera jsem dokoukal zatím poslední - třetí - sérii a jsem zvědavý na čtvrtou - prý bude 2021 https://www.csfd.cz/film/575731-yellowstone/prehled/Super na trojku sem čekal. Kde ses na to díval je to na netflix/hbogo nebo nekde na netu? Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Včera jsem chtěl doma prosadit Muže z Hong-Kongu. Ok, nic extra, ale více jak 20 min. hysterie přítelkyně, že takový filmy nesnáší a že nesnáší Belmonda (před tím jsem jí donutil shlédnout Muže z Ria) jsem nedal, tak jsem to nasraně vypnul a šel spát. Co tedy snáší, to nevím... neviděla třeba nikdy Indiana Jonese, tak jsem pustil Dobyvatelé ztracené archy, jakože pak zkoukneme postupně všechny díly. Opět velký odpor. Pán prstenů nebo Harry Potter, u toho úplně vyšiluje, nikdy to neviděla. Že neviděla Rambo, Rocky, Commando, Terminátor, Predátor... to ještě chápu... Sranda byly Ghostbusters - tam to začíná záběrem na nějakou starou knihovnu v NYC (nebo co) a město jako takové. To hned začala řvát, že nesnáší "tyhle velkofilmy". Nevím, z čeho tak usoudila. Pak byl pokus pustit Kdo obvinil králíka Rogera, tam ji zase naštvali ti animáci. Jakože jak to může být kombinované - hrané a animované. Pak tu čeká 300, Hanební pancharti, Drsný Harry, Johny Carter, ale to se tam ani neodvažuju dát. Jak to máte doma Vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 (upraveno) ta moje zkousne vsechno, krome hororu, hlavne hororu, kde se vyskytuji klauni nejradeji ma ale komedie a vselijake divnoceske filmy, to ji nechavam, at na to kouka sama, ja si zase sam sjizdim serialy vzdy, kdyz zahlasim, ze mam novy film, tedne nez vlezu do postele chystajic se ho pustit, tak jak zmerci nazev, hned kouka na csfd a nepinda jenom kdyz ma film alespon 80%, kdyz ma pod 15%, tak se smeje, ze mi uz zase hrabe Upraveno 8. listopadu 2020 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 před 50 minutami, odjinud napsal: Včera jsem chtěl doma prosadit Muže z Hong-Kongu. Ok, nic extra, ale více jak 20 min. hysterie přítelkyně, že takový filmy nesnáší a že nesnáší Belmonda (před tím jsem jí donutil shlédnout Muže z Ria) jsem nedal, tak jsem to nasraně vypnul a šel spát. Co tedy snáší, to nevím... neviděla třeba nikdy Indiana Jonese, tak jsem pustil Dobyvatelé ztracené archy, jakože pak zkoukneme postupně všechny díly. Opět velký odpor. Pán prstenů nebo Harry Potter, u toho úplně vyšiluje, nikdy to neviděla. Že neviděla Rambo, Rocky, Commando, Terminátor, Predátor... to ještě chápu... Sranda byly Ghostbusters - tam to začíná záběrem na nějakou starou knihovnu v NYC (nebo co) a město jako takové. To hned začala řvát, že nesnáší "tyhle velkofilmy". Nevím, z čeho tak usoudila. Pak byl pokus pustit Kdo obvinil králíka Rogera, tam ji zase naštvali ti animáci. Jakože jak to může být kombinované - hrané a animované. Pak tu čeká 300, Hanební pancharti, Drsný Harry, Johny Carter, ale to se tam ani neodvažuju dát. Jak to máte doma Vy? No jo, ty teenagerky dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 před 53 minutami, odjinud napsal: Včera jsem chtěl doma prosadit Muže z Hong-Kongu. Ok, nic extra, ale více jak 20 min. hysterie přítelkyně, že takový filmy nesnáší a že nesnáší Belmonda (před tím jsem jí donutil shlédnout Muže z Ria) jsem nedal, tak jsem to nasraně vypnul a šel spát. Co tedy snáší, to nevím... neviděla třeba nikdy Indiana Jonese, tak jsem pustil Dobyvatelé ztracené archy, jakože pak zkoukneme postupně všechny díly. Opět velký odpor. Pán prstenů nebo Harry Potter, u toho úplně vyšiluje, nikdy to neviděla. Že neviděla Rambo, Rocky, Commando, Terminátor, Predátor... to ještě chápu... Sranda byly Ghostbusters - tam to začíná záběrem na nějakou starou knihovnu v NYC (nebo co) a město jako takové. To hned začala řvát, že nesnáší "tyhle velkofilmy". Nevím, z čeho tak usoudila. Pak byl pokus pustit Kdo obvinil králíka Rogera, tam ji zase naštvali ti animáci. Jakože jak to může být kombinované - hrané a animované. Pak tu čeká 300, Hanební pancharti, Drsný Harry, Johny Carter, ale to se tam ani neodvažuju dát. Jak to máte doma Vy? umí aspoň vařit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 před 1 hodinou, odjinud napsal: Včera jsem chtěl doma prosadit Muže z Hong-Kongu. Ok, nic extra, ale více jak 20 min. hysterie přítelkyně, že takový filmy nesnáší a že nesnáší Belmonda (před tím jsem jí donutil shlédnout Muže z Ria) jsem nedal, tak jsem to nasraně vypnul a šel spát. Co tedy snáší, to nevím... neviděla třeba nikdy Indiana Jonese, tak jsem pustil Dobyvatelé ztracené archy, jakože pak zkoukneme postupně všechny díly. Opět velký odpor. Pán prstenů nebo Harry Potter, u toho úplně vyšiluje, nikdy to neviděla. Že neviděla Rambo, Rocky, Commando, Terminátor, Predátor... to ještě chápu... Sranda byly Ghostbusters - tam to začíná záběrem na nějakou starou knihovnu v NYC (nebo co) a město jako takové. To hned začala řvát, že nesnáší "tyhle velkofilmy". Nevím, z čeho tak usoudila. Pak byl pokus pustit Kdo obvinil králíka Rogera, tam ji zase naštvali ti animáci. Jakože jak to může být kombinované - hrané a animované. Pak tu čeká 300, Hanební pancharti, Drsný Harry, Johny Carter, ale to se tam ani neodvažuju dát. Jak to máte doma Vy? Dve televize a je klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 financ: jo, asi 3 jídla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 před 1 hodinou, odjinud napsal: Včera jsem chtěl doma prosadit Muže z Hong-Kongu. Ok, nic extra, ale více jak 20 min. hysterie přítelkyně, že takový filmy nesnáší a že nesnáší Belmonda (před tím jsem jí donutil shlédnout Muže z Ria) jsem nedal, tak jsem to nasraně vypnul a šel spát. Co tedy snáší, to nevím... neviděla třeba nikdy Indiana Jonese, tak jsem pustil Dobyvatelé ztracené archy, jakože pak zkoukneme postupně všechny díly. Opět velký odpor. Pán prstenů nebo Harry Potter, u toho úplně vyšiluje, nikdy to neviděla. Že neviděla Rambo, Rocky, Commando, Terminátor, Predátor... to ještě chápu... Sranda byly Ghostbusters - tam to začíná záběrem na nějakou starou knihovnu v NYC (nebo co) a město jako takové. To hned začala řvát, že nesnáší "tyhle velkofilmy". Nevím, z čeho tak usoudila. Pak byl pokus pustit Kdo obvinil králíka Rogera, tam ji zase naštvali ti animáci. Jakože jak to může být kombinované - hrané a animované. Pak tu čeká 300, Hanební pancharti, Drsný Harry, Johny Carter, ale to se tam ani neodvažuju dát. Jak to máte doma Vy? A jinak si rozumíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 @odjinud Něco mí říká, že za původem oné hysterie bude úplně něco jiného než filmy samotné, a že by ses jí tudíž nezavděčil vůbec ničím. Tedy ničím filmového charakteru, dlužno podotknout. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 před 2 hodinami, odjinud napsal: financ: jo, asi 3 jídla jen se šustačkou si dlouho nevystačíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 před 5 hodinami, odjinud napsal: Včera jsem chtěl doma prosadit Muže z Hong-Kongu. Ok, nic extra, ale více jak 20 min. hysterie přítelkyně, že takový filmy nesnáší a že nesnáší Belmonda (před tím jsem jí donutil shlédnout Muže z Ria) jsem nedal, tak jsem to nasraně vypnul a šel spát. Co tedy snáší, to nevím... neviděla třeba nikdy Indiana Jonese, tak jsem pustil Dobyvatelé ztracené archy, jakože pak zkoukneme postupně všechny díly. Opět velký odpor. Pán prstenů nebo Harry Potter, u toho úplně vyšiluje, nikdy to neviděla. Že neviděla Rambo, Rocky, Commando, Terminátor, Predátor... to ještě chápu... Sranda byly Ghostbusters - tam to začíná záběrem na nějakou starou knihovnu v NYC (nebo co) a město jako takové. To hned začala řvát, že nesnáší "tyhle velkofilmy". Nevím, z čeho tak usoudila. Pak byl pokus pustit Kdo obvinil králíka Rogera, tam ji zase naštvali ti animáci. Jakože jak to může být kombinované - hrané a animované. Pak tu čeká 300, Hanební pancharti, Drsný Harry, Johny Carter, ale to se tam ani neodvažuju dát. Jak to máte doma Vy? A nezkoušels jí někdy všechny tydle píčoviny prostě nevnucovat a podívat se s ní na něco, co by bavilo i jí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 V 7. 11. 2020 v 20:25, LukeD napsal: The Queen's Gambit (TV Mini-Series 2020) - IMDb Osobně jsem neviděl, ale zatím čtu samá 10/10 hodnocení a nadšené reakce, že se Netflixu po dlouhé době konečně něco povedlo. Všechny partie vybíral Garri Kasparov, který se prý na seriálu podílel coby poradce. Poslední partie je dokonce jeho vlastní. Takže kdo sjíždíte Netflix, tak je to nejspíš sázka na jistotu. https://en.chessbase.com/post/a-must-watch-the-queen-s-gambit Teda pánové, včera po 22. h jsem si řekl, že na to mrknu, jako o co jde. Dal jsem 1. díl, pak druhej a teď jsem zkončil. Teda byl to maraton, ještě že to nemá víc dílů. Kolem 4. hodiny na mě přišla krize a dokonce i domácí wifina to vzdala, ale pak jsem sebe i síť restartoval a vše vítězně zakončil s hlavní protagonistkou. Kdyby mi někdo řekl, že budu celou noc sledovat seriál o šachách, který prakticky nehraju, tak neuvěřím. I ta herečka s myšíma očíčkama se mi postupně začala zamlouvat. Takže doporučuji Dobrou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Zmizíku - já právě z ní nemůžu moc dostat, co by se jí líbilo. Prej "filmy ze života"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se