odjinud Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Matrix 4 je fakt odpad. Jako fanousek prvniho diku bych nerekl, ze se da natocit neco jeste horsiho, nez byla dvojka a trojka, a ono jo. Bezducha akce naprosto bez pointy, radoby ezo kecy, multikulti snad vsechny rasy sveta (ale ani to nestacilo, clovek musel mit rad i stroje a programy (Smithe)), "silne zeny" ve vsech podobach atd. Jeste, ze jsem na to nebyl v kine! Jediny, co potesilo, byly titulky. Trinity byla Trojice, Smith by Kovář, Vedma naopak Oracle, cold boot prelozili jako studena bota, be cool jako bud studeny apod perly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 před 24 minutami, KFL napsal: Dojel jsem třetí Afterlife .. taková klasika, pořád lehce utahaný a podle mě zbytečně nastavovaný. To těch pár mouder nezachrání. Pravdou ale je, že konec mě dojal. Já bych zašel ještě dál. První série bavila moc, zajímavý a neotřelý příběh, chvilek dojetí víc než dost. Druhá podobně, jen už ček cca věděl, co čekat. Pořád ale bavilo. Trojka mi přišla nijaká, jakoby bez nápadu s cílem to prostě jen natáhnout. Konec šel, ale jinak bída. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Třetí řadu jsem odkládal na dnešek, žena nebyla doma a nechtěl jsem aby u toho byla. Po druhé řadě Afterlife jsem sjel celého https://www.csfd.cz/film/315776-derek/prehled/ to mne bavilo hodně u třetí řady bylo pár silných míst, ale chápu Gervaise, že odmítá točit čtvrtou řadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 před 17 hodinami, spineshank napsal: Ten ozark bude venku zatím ale jen pulka serie Jsem si říkal, že proč jen 7 dílů, takový divný počet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 @Duke650 Kde’s koukal na Dereka? Nemůžu to nikde najít. Pokud to teda nebylo sosnutý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Netflix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Tak sem asi slepej, nevidim to tam k shlédnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Tak sem asi slepej, nevidim to tam k shlédnutí. Když půjdeš o nějakou tu stránku zpět v tomhle vlakne, někdo už to řešil. Bylo potřeba přepnout lokalizaci nebo tak něco. Já Dereka normálně v Netflixu mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Jo, máš recht. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Screenshot je z appky na ipadu. Ale najde to i appka v TV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 pro fanoušky Ray Donovan je venku celovečerák,ještě jsem ho neviděl,ale věřím že bude dobrej jako serial https://www.csfd.cz/film/1109476-ray-donovan/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 před 3 hodinami, Duke650 napsal: Screenshot je z appky na ipadu. Ale najde to i appka v TV a ten After Life je dost dobrý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 tak přesně na tohle mám dneska chuť. klasika všech klasik. https://www.csfd.cz/film/8221-volny-pad/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 Dnes naposled - hrozně dlouho jsem se na to chtěl podívat, abych věděl, jak jednou dopadnu a nečeká mě teda asi nic moc pěknýho. Ale film dobrej, to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 kreslena japonska klasika Ghost in the shell aktualne volne k prehrani v archivu ČT (cervene tlacitko). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 V 11. 1. 2022 v 7:28, vwtyp11 napsal: Netflix je peklo, samej seros coz logicky nici kvalitu. na tve doporučení jsem mrknul na 10dilu faudy. Neurazi nenadchne. Palestinci spatny, zidi správný. Pokračovat nebudu, ztráta času, nějak mě nebere jestli Izák ojede ovdovělou palestinskou doktorku, která protože žila ve Francii bude mit jako jediná oholene ohanbí. S Faudou je škoda skončit první sérií, protože další dvě jsou o pořádný kus lepší, což potvrzuje i hodnocení na čsfd. Taky jsme doma chtěli po první sérii skončit, a druhá nás chytla a třetí byla nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Nevím jestli někdo koukáte na Peacemakera, ale pro mě je to jeden z TOP seriálů posledních let. Neskutečně zábavná pecka. Na druhou stranu, znám pár sucharů co jim tenhle typ humoru nevoní. No pusťte si trailer https://www.csfd.cz/film/921667-peacemaker/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 začala druhá série https://www.csfd.cz/film/844293-vychovani-vlky/1097181-serie-2/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 The Tinder Swindler aneb lidska blbost / naivita nema mezi https://www.csfd.cz/film/1130322-podvodnik-z-tinderu/prehled/ h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se